Seuraa 
Viestejä45973

Itseäni ihmetyttää, mitä järkeä näillä ns "kansainvälisillä konferensseilla" kuten esim G8 suoraan sanoen on? Kaikki maat kumminkin saapuvat sinne omalla asialistallaan! Yksi esimerkki ovat nämä ns "ympäristöneuvottelut" joista käytännössä on tullut uusi kylmän sodan pelinappula!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6717671.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6723127.stm

http://news.yahoo.com/s/afp/20070605/wl ... Hd1rZ0bBAF

Mitä järkeä näissä ns "neuvotteluissa" enää on? USA ja Eurooppa ei kumminkaan tule tekemään mitään muuta, kuin syyttämään Kiinaa ja kumppaneita koko maailman saastuttamisesta ?

Ja toinen juttu on tämä järjetön ulkopolitiikka! Kun USA lisää siviilien pommituksia, sitä kutsutaan "terrorisminvastaiseksi sodaksi"

http://news.yahoo.com/s/ap/20070605/ap_ ... zYqYoLewgF

Kun Kiina lisää yhteistyötä vapaiden Afrikan maiden kesken, niin nämä elitistiset pullamössöt nimittävät sitä "kansanmurhaksi"

http://news.yahoo.com/s/afp/20070605/wl ... KjzcC96Q8F

Puhumattakaan sitten tästä ns "kaupasta" joka ei ikinä ole ollut lähellekkään demokraattista, ja jota puolustukseen tämä pieni suuryritysten kerma on nyt alkanut syyttää Kiinaa "protektionismista"

http://news.yahoo.com/s/ap/20070605/ap_ ... MqrbQBxg8F

Ai niin! Jätinkö mainitsematta sen pikku faktan, että USA käytännössä YHÄ jatkaa kylmää sotaa Itä-Euroopassa!?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6725173.stm

Mitä järkeä näissä ns "neuvotteluissa" oikein on? Eikö olisi paljon parempi, jos iso osa maista(esim Venäjä ja Kiina)yksinkertaisesti jättäisivät nämä GAY8 neuvottelut väliin? Tässähän on kyse pienen, pilallehemmottellun pullamössökerman "kritiikistä" joka tosiaisassa on haukkumista, uhittelua ja naamalle päin sylkemistä! Miksi tällaisten kavereiden kanssa oikein pitäisi "neuvotella" yhtään mistään ?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Tämähän on TERRORISTISTA TOIMINTAA! He hyökkäävät vieraisiin valtioihin, jotka eivät halua heille mitään pahaa, ja nyt uhkaavat niitä kauppasaarooilla ja POMMITUKSILLA!

http://news.yahoo.com/s/nm/20070605/wl_ ... FW.Bq96Q8F

Ehdotan kansainvälistä koaliitiota näitä "kylmän sodan voittajia" ns kansainvälistä "yhteisöä vastaan" He ovat oman aikamme TERRORISTEJA! Maailma todella kaipaisi nyt uutta ns "Varsovan liittoa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat