Seuraa 
Viestejä45973

Maaplaneetan pinnanmuodostus muuttuu hieman erilaiseksi, koska magneettinen napa ja akselin asento muuttuu. Mantereiden ja vesistöjen järjestys muuttuu napa-alueeseen nähden, ne saattavat tulevaisuudessa näyttää ikäänkuin vähän vinoina kehinä sen ympärillä. Kaukaa avaruudesta katsottuna saatettaisii puhua renkaista, niin kuin tällä hetkellä puhutaan Venuksen kohdalla.
Muutokset tulevat tapahtumaan siten, että planetaarinen kokonaiskohoaminen (negatiivinen energia poistuu) ja kaikki siihen liittyvät asiat tapahtuvat ensin ja vasta sen jälkeen tulevat geologiset muutokset sekä niihin liittyvät mannerten järjestelyt ja ilmakehän muutokset. Planeetalle jää ryhmiä, joiden tarkoitus on hoitaa käytännön tapahtumat ja aloittaa jälleenrakennus tällä planeetalla. Heidän tehtäviinsä kuuluu myöskin olla yhteydessä avaruudesta tuleviin avustusjoukkoihin ja hyödyntää heiltä saatava tekninen tieto sopeuttamalla se maan olosuhteisiin. Tähän tekniseen tietoon kuuluu paitsi rakentaminen, myös energialähteet, joita on kolmenlaisia: aurinkovoima, vastamagnetismi sekä kosminen voima, jota tarvitaan ennen kaikkea avaruusliikenteen hoitamiseen.
Maaplaneetta tarvitsee myös uutta kasvistoa sekä osittain uuden eläimistön ilmaston muutoksista ja kasvuolosuhteiden muuttumisesta johtuen. Maaplaneetan väki saa tässäkin apua muualta.
Maaplaneetasta tulee eräänlainen henkitasojen ja avaruusolentojen levähdys- kolutus-, ja tapaamispaikka. Tämä koulutus käsittää sellaiset asiat, joita tällä planeetalla joudutaan tekemään, kuten jälleenrakentaminen - erityisesti henkisellä tasolla - sekä luonnon kasvun alkuun saattaminen.
Planetaaristen ja universaalienkin tietoisuusmuistipankkien avautumisen ja käyttöönoton myötä tapahtuu oppiminen.
Maapallon lähistöllä on erittäin vihreitä ja kirkkaita planeettoja, joilla on hyvä runsas kasvusto ja eläimistö, joihin ei ole kajottu - näiltä planeetoilta saamme täydennystä. Myöskin ilmaston muutokset tulevat olemaan melkoisia murroksen jälkeen. Ilmasto muuttuu lauhkeaksi ja lempeäksi, eivätkä läpötilaerot ole niin suuria kuin tällä hetkellä. Kylmimpien ja kuumimpien alueiden välinen lämpötilaero pehmenee.
Maaplaneetan kartan muuttuminen saattaa näyttää hyvinkin rajulta, mutta koska se tapahtuu pidemmällä aikavälillä, siihen ikään kuin huomaamatta kasvaa.
Maa kohoaa värähtelykentässään, se tulee keveämmäksi massaltaan ja myöskin laajenee hiukan. Tämän laajentumispyrkimyksen myötä nousee esiin uusia mantereita, esimerkiksi Atlantis, joka katosi jo aikoja sitten. Tähän ilmastonmuutokseen ja planetaariseen mannerten uudelleenjärjestelyyn liittyen maan magneettinen napa on myöskin liikkumassa uuteen asentoon.
Kun maaplaneetta, tai mikä hyvänsä planeetta, tavallaan kasvaa tilassaan, sen pyörimisnopeudessa ja sitä myöten ajassa tapahtuu muutoksia
Tähdet puhdistavat maankamaran. Planeettakonstellaatioissa tapahtuu muutoksia. Kun maaplaneetan kierto oman akselinsa ympäri muuttuu ja sen tilavuus kasvaa, myöskin sen kierto aurinkoon nähden muuttuu muiden planeettojen tavoin. Nyt kun maan akseli saa jälleen uuden asennon, myös maapallon kokonaisasento muihin planeettoihin nähden muuttuu. Kun henkitasojen myötävaikutuksella yhdistetään myöskin yhteydet tähän fyysiseen tapahtumaan, maan kokonaiskohoaminen omassa kentässään mahdollistaa myös yhteyden muun kosmoksen kanssa.
Maan piiriin tulle myös uusi neljännen tason aurinko. Se ei merkitse, että se olisi koko ajan syntymässä tuolla jossakin, vaan maa kohoaa omassa kentässään uuden auringon läheisyyteen. Tämä uusi aurinko takaa uudenlaisen energian käyttöönoton. Tapahtuu myös ohimenevä auringon pimentyminen tietyssä vaiheessa. Uusi aurinko on ollut olemassa yhtä pitkään kuin tämä nykyinenkin järjestelmä, erottavana tekijänä on vain ollut värähtelytasojen välinen ero. Muutoksen myötä maaplaneetan värähtely tulee nousemaan niin, että maa kohoaa tämän uuden neljännen ulottuvuuden aurinkokunnan läheisyyteen ja liittyy siihen. Silloin ihmisetkin pystyvät tajuamaan sen olemassaolon. Vanha aurinko ei katoa mihinkään, vaan se jää tähän paikalleen kaikkine planeettoineen, vanha maapallo mukaan lukien.

Fyysisen ihmisen olomuoto tulee sekin muuttumaan. Nykyiset väärät ja virheelliset informaatiot poistetaan hänen kehostaan ja hän kevenee olemukseltaan, tämä on jo lähtenyt käyntiin. Hänen kehostaan poistetaan myöskin sellaiset virheelliset ohjelmat, jotka on aikoinaan laitettu ihmisen perimään aikaisemman hallitsija toimesta ja jotka ovat tuottaneet lukemattoman määrän sairauksia ja vaivoja sekä mielen että ruumiin alueella. Nämä kaikki ovat johtuneet pitkään jatkuneesta virheellisestä hallinnosta ja sen riistopolitiikasta.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
John Carter
Seuraa 
Viestejä16130

Avaruusjeesukset eivät tätä palloa pelasta varmalta tuholta,mutta ennen tuhoa ihmisen teknologinen kehitys mahdollistanee pienelle osalle ihmiskunnasta siirtymisen,asuttamaan jotakin muuta elämälle suotuisaa planeettaa.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

John Carter
Avaruusjeesukset eivät tätä palloa pelasta varmalta tuholta,mutta ennen tuhoa ihmisen teknologinen kehitys mahdollistanee pienelle osalle ihmiskunnasta siirtymisen,asuttamaan jotakin muuta elämälle suotuisaa planeettaa.

jep, kävi miten kävi, niin ihmiskuntaa varten on varattu kolmenlaista planeettaa, jonne sitä voidaan siirtää jos on tarvis niin tehdä.
Luonnollinen poistuma tietysti toimii myös koko ajan lihantien tasolla kun ollaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat