Seuraa 
Viestejä45973

Näin eilen Porissa omakotitalon pihamaalla 30 - 40 kuollutta kimalaista. Ne olivat käpertyneet selkä köyryyn. Puhun tässä kimalaisista, noista kömpelön näköisistä pölyttäjistä, en siis mehiläisistä.
Tontilla ei ole suoritettu milloinkaan myrkytyksiä. Mikä siis on syynä kimalaisten joukkotuhoon?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (60)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46545
Pentti Naumanen
Näin eilen Porissa omakotitalon pihamaalla 30 - 40 kuollutta kimalaista. Ne olivat käpertyneet selkä köyryyn. Puhun tässä kimalaisista, noista kömpelön näköisistä pölyttäjistä, en siis mehiläisistä.
Tontilla ei ole suoritettu milloinkaan myrkytyksiä. Mikä siis on syynä kimalaisten joukkotuhoon?

Kimalaiset liikkuvat huomattavasti normaalia omakotitonttia laajemmalla alueella. Voi olla, että ne ovat saaneet haitallisia aineita muualta. Todennäköisempää kuitenkin on, että jonkin taudin tai sieni-infektio on levinnyt niiden pesään. Loinenkin voisi tulla kyseeseen, yleisemmin niitä tavataan kuitenkin toukilla. En tiedä loisiiko mikään laji aikuisissa kimalaisissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos niillä on pesä tontilla, ne ovat voineet kuolla puolustustaistelussa jotain pesärosvoa vastaan. Nehän menettävät pistimensä ja kuolevat.

Tuo Neutronin vastaus kuulostaa uskottavalta, infektiolla selittyisi ehkä myös viinimarjojen variseminen (-ko, -kö?)

Tässä taannoin katsoin dokkarin TVstä, jossa mehiläiset ja kimalaiset kokivat tuollaisen kohtalon. Syynä oli määrätty kukkiva puu, jonka medessä ei ollut riittävästi energiaa näille pörriäisille. Sitähän ne eivät tajunneet vaan aikansa mettä imettyään putosivat maahan. Kuolivat nälkään....

Tästä ei varmaankaan ole tässä tapauksessa kyse, mutta onhan nyt esimerkkinä yhdestä mahdollisuudesta.

Kimalaisista en tiedä mutta oisko taustalla sama toistaiseksi tuntematon ilmiö joka tappaa myös mehiläisiä joiden kuolemista on havaintoja ainakin Usasta ja Espanjasta. Kännykkä ja muuta säteilyä on arvailtu syypääksi.

Eilen keittiössämme ryömi eteenpäin mehiläiskuningatar. Häälento jäi siihen. Se kuoli hetkeä myöhemmin.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Meh ... 32?ref=rss

http://www.western-star.com/n/content/o ... sbees.html

Ajattelun kannalta on mielekästä pohtia erilaisia mahdollisuuksia, jopa kaukaa haettuja ja vaikka edes sillä varjolla pyrkiä suojelemaan luontoa turhalta ihmisen aiheuttamalta rasitukselta.
Tässä kimalaisten ja viinimarjojen samanaikaisessa tuhossa olisin taipuvainen miettimään syyksi sairautta ja/tai olosuhteita.
Olosuhteilla tarkoitan jotain äkillistä ilmiötä, johon ei ole vielä löydetty/keksitty selitystä.

Käsitykseni mukaan tuollaiseen kimalaisten joukkotuhoon voi olla vain yksi luonteva selitys: kemiallisten torjunta-aineiden väärinkäyttö. Eli joku on torjunut tuholaisia puutarhassaan tai lähipellolla päiväaikana. Tähän aikaan (kasvien ja puiden kukkiessa) vuodesta mahdollisia torjunta-aineita saa käyttää vasta auringon laskun jälkeen hyvin myöhään illalla.

Minulla oli kymmenisen vuotta sitten pari mehiläisyhdyskuntaa ja ihmettelin, kun illansuussa kotiin palaavat mehiläiset pyörtyilivät ja kuolivat pesän edustalle. Kun selvittelin asiaa kävi ilmi, että naapurin 80-vuotias pappa oli "torjunut kirvoja" ruusupensaistaan keskellä päivää myrkyillä. Kun selitin hänelle seuraukset, hän oli kovain pahoillaan.

Tuhon syyksi epäilen ohjeista piittaamatonta maanviljelijää ja pellon ruiskutusta.

Edit: Kas, Tarkkailijahan sen jo sanoi.

Vierailija

Toivottavasti ei ihmiseen tarttuva lintuinfluenssa. Sitä hän saattaa kiinalaisilla olla.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Kaikenmaailman sähköiset ja mangneettiset kentät on mehiläisille liikaa.
Eräitten tiedemiesten havainnot kenttien haitallisista vaikutuksista ihmisiin ja eläimiin ovat hälyyttäviä.

Tosin suljemme korvamme kaikelta siltä mikä mahollisesti kertoo nykytekniikan haitallisuuvesta, tai jopa sen vaarallisuuvesta.

Herbert L. König on tutkinut näitä " pirullisia kenttiä", niin ihmisten aiheuttamia , kuin luonnon omiakin voimakenttiä.

Elf kentät ovat erittäin vaarallisia ,varsinkin niitten aiheuttamat resonanssit .
Elf kenttiä on kaikkialla , ja niitä syntyy jatkuvasti lisää.
Puutteellisesti suojatut kodinkonhet voivat niitä aiheuttaa, " vuotavat sähköjohdotkin. König on toennu että ilmakehän inversiokerrokset auttavat joskus omalta osaltaan ELF kenttien synnyssä.

Kun otetaan huomioon voimalinjojen puhelinkaapeleitten ja nykyisten
kännyköitten aiheuttamat kentät, on selvää että ELF kenttiä on kaikkialla.
Ei voida välttyä joutumasta niitten vaikutusten alaisiksi.
Eräät havainnot näitten kennttien vaikutuksista eläimiin ja ihmisiin ovat hälyyttäviä. Eräässä Saksalaisessa kokeessa mehiläisiä sijoitettiin
50 Hz:n vaihtovirtakenttään, jonka keskivoimakkuus oli 6000V/m.

Mehiläiset tulivat rauhattomiksi ja niin agressiivisiksi , että alkoivat
käyvvä toistensa kimppuun.
Pesässä olleet toukat tuhottiin , uudelleen asutetut pesät hylättiin kolmen päivän kuluttua ja yhdessä pesässä tapahtui huomattava joukkoitsemurha,kun mehiläiset tukkivat pesän aukon , mikä on normaalia niitten joutuessa hyökkäyksen kohteeksi.
Myöskin rottia on tutkittu 50 Hz:n kentässä , eikä tutkimustulokset naurata.

Hyvin matalataajuiset värähtelyt elikkä ELF -alueella tapahtuvat akustiset ja sähkömangneettiset värähtelyt on mielenkiintoisia.
Pitkän aallonpituutensatakia ELF aallot ovat erittäin läpitunkevia , ja
niiltä ei voi suojautua.
ELF aallot voivat kiertää esimerkiksi maapallon menettämättä juurikaan energiaansa.

ELF aalloilla on havaittu olevan kykyä vaikuttaa ihmisiinkin.
Ne on voitu yhdistää moniin tunne-elämän häiriöihin , ja psykiatrisiin sairauksiin. Ne voivat aiheuttaa ihmisillä mainittuja tunne-elämän häiriöitä, viherkaihikohtauksia , veritulppia valkosolujen muutoksia mm.

Ukkonenkin aiheuttaa ELF aaltoja , mutta niitä tulee myöskin kaukaisista kvasaareista.
Muncenin yliopistossa työskentelevä W.O. Schumann teki tutkimuksen
siittä, miten erittäin pitkät ja hyvin pitkät radioaallot kayttäytyvät maanpinnan ja ionosfäärin välissä.
Tämä välialue toimii koverana onteloresonaattorina ,eristeen ympäröimänä sähköäjohtavana pallopintana.

Schumann huomasi, että siinä tilassa syntyy " Schumannin resonansseja"
kun aallonpituudet ovat lähellä maan ympärysmittaa. Tällaisia resonanssiaaltoja syntyy 7,8 14,1 20,3 26,4 ja 32,5 hertsin taajuuksille
jokka kaikki kuuluvat ELF aluueen taajuuksiin.

Mehiläisten kuoleman , ihmisten hullun käytöksen takaa siis saattaa löytyä selitys,, ELF aallot. Maailmalla tapahtuvat kouluampumiset ,
ihmisten yleinen sotahulluus saattaa selittyä näillä ELF aaltojen vaikutuksilla.
Näitä hyvin pitkäjaksoisia aaltoja voidaan tuottaa myöskin tarkoituksellisesti . Kuka tietää tehdäänkö niin ?
Mutta varmasti maailman sotahullut ovat kiinnostuneet , aseesta jolla
vastustajan sais pois päiviltä ," panemalla" vastustajan tekemään itsemurhan.

Ehkä tämä on yliampuvaa , mutta uutiset väkivaltaisen käyttäytymisen lisääntymisestä nuorison keskuudessa kertovat toista.
Kohtapuoliin suuret koulut ovat vaarallisempia , kuin afganistanin sota.
Teemmekö itsemme tarkoituksellisesti hulluiksi , vai tekeekö ympäröivästä avaruudesta tulevat ELF aallot sen ?
En sunkhan mie sitä tiijjä.
Mutta miksikä helevetissä ne niitä Haarp laitheita bykkaavat ?

Öö kimalaiset ei tosiaan muistaakseni menetä sitä koska niillähän piikki tulee suusta tai siltä suunnalta ja palaa piston jälkeen suuhun. Sen verran on tullu nuoruudessa leikittyä niillä että tuollainen muistikuva olis.

Ampiasen piikistä en tiedä muuta kun että ampiainen kuolee jonku ajan päästä käytettyään myrkkynsä.

Olenko sadistinen vai onko muitakin jotka pojan koltiaisina on keränny muurahaisia sun muita elukoita sankkoon ja laittanut ne tappamaan toisensa

Lithium
Saamieni tietojen mukaan ne ei kyllä menetä mitään pistintä.

Kimalaisen tai ampiaisen pistin harvemmin jää uhriin kiinni, sen sijaan mehiläisen pistin on väkäisempi, jonka vuoksi se jää useammin kiinni. Mehiläinenkin voi pistää useasti ellei se menetä pistintään. Myös kimalainen ja ampiainenkin kuolevat, mikäli menettävät pistimensä.

Itse uutinen joukkokuolemista kiinnostaa ja huolestuttaakin hiukan. Mehiläisten ja kimalaisten joukkokuolemia on eri puolilla maailmaa sattunut tänä vuonna yllättävän laajastikin, eikä kukaan ole kyennyt selvittämään syytä tai yhteyttä näiden tapausten välillä. Täytyypä hiukan pitää silmällä tuolla pihalla liikkuessaan, näkyykö kuolleita pistiäisiä tuolla maassa.

Itsekin ehkä kallistuisin jonkun epidemian lailla leviävän taudin puoleen, mikään loinen tuskin pystyy leviämään niin laajalti kokonaisiin yhdyskuntiin. Toinen vaihtoehto voisi tietysti olla joku tietty ympäristömyrkky.

Mutta oli syy sitten magneettikentissä tai taivaankappaleiden asennoissa, mutta miksi juuri nyt? Tietääkseni aiemmin ei ole vastaavia joukkokuolemia havaittu ympäri maailman?

Jos joukkokuolemat jatkuvat ja yleistyvät tulevina vuosina, se alkaa näkymään myös tiettyjen kasvien harvenemisena. Kimalaiset ovat eräitä tärkeimmistä pölyttäjistä monille kasveille.

Kimalaisista näyttää riittävän puhetta, mutta tietääkö joku noista punaisen viinimarjan raakileiden varisemisesta vihreinä maahan?
Pienikin oksan heilautus pudottaa suuren määrän raakileita maahan. Vain hedelmäkorsi jää jäljelle, se ei irtoa oksasta.
Nämä asiat ovat sattuneet täällä samanaikaisesti, mikä ei välttämättä tarkoita, että niillä olisi suora yhteys toisiinsa. Se ei sulje pois, etteikö voisi olla.

Muuten Pentti, et sattunut tutkimaan yhtäkään niistä kimalaisista? Koska jos ne on vasta kuollut niin niistä saattaisi koht. helposti nähdä että onko ne tappanut loinen vai onko ne kuollut taistelussa.

Laurus
Öö kimalaiset ei tosiaan muistaakseni menetä sitä koska niillähän piikki tulee suusta tai siltä suunnalta ja palaa piston jälkeen suuhun. Sen verran on tullu nuoruudessa leikittyä niillä että tuollainen muistikuva olis.

Öö sitten olet kyllä leikkinyt jonkin aivan muiden öttiäisten kanssa. Sääskien, kenties? Kimalaisten pistin sijaitsee takaruumiissa, kuten muillakin sen sukuisilla pistiäisillä.

Laurus
Ampiasen piikistä en tiedä muuta kun että ampiainen kuolee jonku ajan päästä käytettyään myrkkynsä.

Ei pidä paikkaansa, pistiäinen ei kuole pistoksen jälkeen ellei se menetä pistintään. Kuten sanottua ampiaiset tai kimalaiset eivät yleensä menetä pistintään, toisin kuin mehiläiset. Ne kuolevat, koska menettäessään pistimensä samalla saattaa irrota muitakin tärkeitä elimiä, kuten myrkkyrauhaset ja/tai sukuelimet.

Laurus
Olenko sadistinen vai onko muitakin jotka pojan koltiaisina on keränny muurahaisia sun muita elukoita sankkoon ja laittanut ne tappamaan toisensa

Olet? Tai utelias. Mekin tulimme tehneeksi pentuna vähän samalla tavalla, tosin tarkoituksetta. Saimme kalaretkellä kaksi suurta hepokattia niityltä kiinni ja laitoimme ne viehelaatikkoon. Ajattelimme tutkia niitä tarkemmin kun pääsemme takaisin kotiin. Kun avasimme laatikon, ne olivat molemmat puolikuolleita - ne olivat alkaneet syödä ja raadella toisiaan. Melkoisia petoja ovat, vahvan näköiset leuat niillä oli.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Kimalaisillakin on joku loinen. Munii toukan turriaisparkaan. Hämärästi muistan Luontoillasta tuollaisen maininnan kuolleitten kimalaisten kohdalla.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat