Seuraa 
Viestejä45973

2012/2013 tapahtuu kaiken tiedon mukaan soinnutus (meidät yhdistetään korkeampaan värähtelyjaksolukuun, korkeampaan energiataajuuteen, joka sytyttää telepaattisuuden ja sen asteittaisen voimistumisen, joka vie ihmiskunnan syvällisen universaalisen valaistumisen, värähtelyn, tasolle, josta seurauksena tulee olemaan vähitellen universaalinen yhteenkuuluvuus moniulottuvuuksisen maailman kanssa. Tämä on todellinen Uusi Maailmanjärjestys, eikä markkinavoimien esittämä Uusi Maailmanjärjestys.
Tässä Uudessa Maailmanjärjestyksessä pätee universaali etiikka.
Tämä tuo muassaan: Ihmisissä voimistuu tunne kaiken yhteenkuuluvuudesta.
Voimistuvan telepaattisuuden kautta voimistuu yhteisen kokeminen harmonia, universaalisen veljeyden/sisarellisuuden tunteen tajuaminen.
Ihminen alkaa käyttämään vähitellen universaaleja tietoisuusmuistipankkeja, yhteydet muuhun kosmokseen avautuvat.
Voimistuu universaalinen veljeys/sisarellisuus kaikkien ihmisten ja muiden maailmojen olentojen kanssa.
Syntyy sisäinen rakkaudellinen harmonia kaikessa toiminassa.
Se on varauksetonta rakastamista, varauksetonta antamista, jakamista.
Kaikkien vapaan tahdon täydellistä kunnioittamista ja ehdotonta luottamista kollektiiviseen universaalisen tahdon korkeampaan järkeen.
Älä vahingoita ketään, ole suvaitsevainen, arvostele tuomitsematta, Tämä on kaikki Universaalia etiikkaa. Tämä etiikka nostaa esiin perimmäisen yksinkertaisuuden.

Tämä etiikka tuo meille vapauden, universaalisen vapauden. Ja saamme käyttöömme vähitellen kaikki voimat, mukaan lukien ajatusvoiman ja täysin uuden teknologian sen mukana käyttöömme.

Miltä maailman meno näyttää verrattuna tähän vaatimukseen, universaaliseen etiikkaan, mikä on kaiken perusta, jotta meillä on mahdollisuus kohota planeetan mukana? Onko kitkaa?
Mitä kovempi on negatiivisuuden kitka, sitä voimakkaampia tulevat olemaan tapahtumat murroksen ajalla.

Kommentit (11)

Miten tämä muutos käytännössä tapahtuisi? Onko se jotain minkä kaikki huomaavat välttämattä, vai leviääkö se jotenkin salavihkaa?

Mistä tiedät näitä asioita, Hanion? Perustuuko tämä johonkin profetiaan?

Joo, Terrence Mckennakin (psykedeeliguru) oli fantskuna tohon 2012. Päätyi siihen tulkitessaan I Chingiä (invisible landscape). Kirja ei ole lukemisen arvoinen, mutta miehen monet luennot ja videoesitykset sitä ovat, vaikkei psykedeelit edes kiinnosta, hän yrittää kuvantaa maailmankaikkeutta sellaisena kuin se on sanallisesti kuvattavissa. Älykäs ja verbaalisesti erityisen lahjakas ihminen.

Itse päädyin vuoteen 2012 jo kauan ennen kuin tutustuin Terrenceen, tutustuessani muinaisiin korkea kulttureihin, yrittäen ymmärtää mitä he todella ymmärsivät. Olivat muuten yllättävän viisaita. No, kristityt hengen(harhaisen mielen) asialla tappoivat suurimman osan pakanana, loput kuoli tauteihin ja pyhät kirjat poltettiin (säilöttiin salaisuutena).

Lisäksi aloin huomaamaan käsittämättömiä Synkronisiteetti eli ei-kausaalisia, merkityksellisiä yhteensattumia. Tämä tapahtui siis jo ennen psy- kokeitani. No ymmärrettävästi psy- kokeet paljastivat aina vain enemmän ihmisestä itsestään. Luitko sattumalta tämän sivun? ET Tämä on show ,kaunis uni, joka katsotaan loppuun, ja siitä opitaan. Tämä on show, jossa kaikki vielä huomaavat mitä mielikuvitus todella tarkoittaa. Tämä on show, joka lopulta muuttaa mielesi näkemään ja palvelemaan totuutta. Elämää.

Itselleni 2012 fakta edustaa lähinnä uutta maailmaa, eletään täysin eri ehdoilla, kuin millä ihminen on tällä hetkellä mennyt, niin noi Hanionin esittämät oli suurinpiirtein mihin itsekin päädyin. ”Tiede” muuttuu täysin, älkääkä olko tylsimyksiä, itsehän halusitte totuutta, kohta pääsemme lähemmäksi totuutta, sitähän tiede on yrittänyt mallintaa, saahan tiede olla tiedettä edelleen, sekin vain muuttuu. Pääsemme lähemmäs itseämme. Niin käy kun kasvaa. Hedelmä kypsyy , tippuu, mutta yllätys, yllätys, siitä kasvaa puu. Jättäkää ne pihakoivut rauhaan…

2012 sattuu harvinainen venuksen ylikulku on 6. kesäkuuta 2012

2012 aurinko vaihtaa polaarisuuttaan (11vuoden sykli)

Tutkijat uskovat nyt ymmärtävänsä Auringon aktiivisuussykli
ä ja ennustavatkin, että seuraava maksimi sijoittuu vuosien 2010 ja 2012 väliin, avaruusmyrskyt todennäköisesti mykistävät myös sähkölinjat (intuitio).

Tzolkin sisältää tietoa mayojen henkisestä perinnöstä. Mayat tulivat suorittamaan tehtävää, joka huipentuu eri kulttuureiden yhdentymiseen vuodesta 2012 alkaen. Mayoilla oli oma syklinsä, se loppuu( 21-28)?.12.2012.(13.0.0.0.0), kesto 26000 ”aurinko vuotta”.

2012 Jari Sillanpää laulaa koko tangokansalle: "Anna mulle tähtitaivas"

Oma intuitio veikkaukseni on, että myös maapallon oma polaarisuus keinahtaa tuona vuonna. Musta aurinko nousee lännestä viimeisen päivän merkiksi. Ihminen ei ole ihminen, sitä se ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan. Tutti pois suusta lapsukaiset, ei se niin vaikeaa ole aikuistua, vain muutos on elämässä varmaa…ajatelkaa elämää ilman muutosta…niin tylsää, miksi mielemme sitten aina vastustaa muutosta?

Heitä mielesi romukoppaan, mielesi on vain rypistynyt kartta universumiimme, nyt olisi korkea aika vaihtaa se totuudenmukaisempaan. Se vähentää kärsimystäsi kummasti.

T:maailman sielu.

Mielen kuolema on viisauden alku…

Kuin Shamaani totean seistessäni New Yorkissa pilven piirtäjän katolla “Tämä mitä näen, ei mahdu ymmärrykseeni, tulematta hulluksi on pakko kai ajatella, että me kaikki olemme yht’äkkiä kuolleet ja tämä onkin toista elämää”…. niin, mielen kuolema on vain vitsi, elämä ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulee päivä, jolloin ihmiset heräävät.
Katsovat toisiaan kuin ensi kertaa,
rakastavat.

Lähtevät ulos, tuntevat kaikki aamun tuoksut,
katselevat ihmeissään ympärilleen,
näkevät kaiken kauneuden, hämmästyvät,
rakastavat.
Haluavat elää.

Tulee se päivä, jolloin mikään ei palaa ennalleen,
ihmiset tietävät mitä haluavat,
tuntevat mikä on oikein.

* * *

Näin kirjoittelin tässä kesällä. Olenko mä "nähnyt" tuonne viiden vuoden päähän...?

Kaunis runo, olen itsekin muuten nukkunut sammalilla, ja tehnyt kesärunoja...

Vielä yksi "pikku" juttu 2012:sta

Talvipäivänseisaus (perinteinen pakana juhla) 21.12.2012 on astronomisesti hetki, jolloin presessiosta johtuva auringon siirtyminen eläinrataa(12 eläinmerkkiä, kuten jeesuksella oli opetuslapsia) pitkin saavuttaa pisteen, jossa auringon liike linnunrataa vasten leikkaa linnunradan elämänpuun(kabbala) eli galaktisen keskipisteen kanssa.

Steps towards higher ethical moral values:

"When you meet a person - whether he is known to you or not - do not belittle him, her, because the way he is at the moment, is his present state of consciousness, it is his, her, individuality."

Universal Life

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat