Seuraa 
Viestejä45973

Olen lukenut paljon Nostradamuksen ennustuksia. Nostradamus ennustaa: 2000 luvun jälkipuolella salamoita , salaliittoja, 2 veljeä toisella äpärä lapsi tekevät salaliiton hallitsijaa vastaan. Minun tulkinta hallitsija on Tarja Halonen ja salaliiton tekijät ovat Matti Vanhanen ja Eero Lankia. Eero Lankialla on näet äpärä lapsi. Veljeys on symbolista näet kskustan jäsenyys. Otaakaa kantaa!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (23)

Anti-static
Olen lukenut paljon Nostradamuksen ennustuksia. Nostradamus ennustaa: 2000 luvun jälkipuolella salamoita , salaliittoja, 2 veljeä toisella äpärä lapsi tekevät salaliiton hallitsijaa vastaan. Minun tulkinta hallitsija on Tarja Halonen ja salaliiton tekijät ovat Matti Vanhanen ja Eero Lankia. Eero Lankialla on näet äpärä lapsi. Veljeys on symbolista näet kskustan jäsenyys. Otaakaa kantaa!

Juuh!
Näin se kai sit kun näin sanot.

Edit: pari huutomerkkiä pois.

Anti-static
Olen lukenut paljon Nostradamuksen ennustuksia. Nostradamus ennustaa: 2000 luvun jälkipuolella salamoita , salaliittoja,.. Otaakaa kantaa!

Ei huolta, 3. vuosituhannen jälkipuoliskoon on minimissään vielä tuollaiset 500 vuotta aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikoinaan hankin kirjan Nostradamus, Vuositunannen viimeiset vuodet, ennustukset 1993 - 2001 kirjakerhosta. Kirja on tietystikin vain tiukka lyhennelmä miehen koko tuotannosta, mutta sinänsä mielenkiintoinen tuttavuus.

Nostaradamuksen ennustukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen, mutta pääpaino on aina ollut 1990- luvussa ja sen maailmanlaajuisissa konflikteissa ja mullistuksissa. Kun Nostradamuksen vuosikymmeniä kestänyt ennustustyö oli valmis, hän kokosi kaikki paperinsa, asiakirjansa, muistiinpanonsa ja kirjansa polttaen ne tuhkaksi. Saattaa olla, että häen polttamiinsa papereihin sisältyvät alkuperäiset selväsanaiset ennustukset, jotka hän käänsi nykyään tuntemaamme outoon nelisäe muotoon voidakseen verhota ne. Itse hän kertoo tiivistäneensä alkup. ennustukset vaikeatajuiseen muotoon estääkseen aikalaisia ja tulevia sukupolvia tietämästä tulossa olevia valtavia muutoksia.

Nostradamuksen kuuluisia nelisäikeitä on tulkittu monella tavalla, mutta hän itse ennusti, että vain yksi, 19990-luvn lopulla elävä henkilö onnistuu ne tulkitsemaan. V.J. Hewitt on kehittänyt menetelmän, jolla nelisäikeistä pajastuvat täsmälliset päivämäärä ja tapahtumapaikat joskus hyvinkin hämmentävistä teksteistä.

Tässä esimerkkejä Nostradamuksen ennustuksista

1993 Äääniaallot parantavat syövän
1993 Amerikka liekeissä
1995 Uusi aukko otsonikerroksess
1995 Mustien aukkojen arvoitus selviää
1998 Avaruusolentoja televisiossa
2000 Uusi maailmanuskonto
2000 Lento Marsiin

Nostaradmus mm. ennusti kaaosteorian tutkimisen tietokoneilla seuraalla lauseella

Dix ordinateurs jumellent, liquide a gueule, morcellent/ calculer sans lier les unités. Révéle du chaos, un réve nouveau, simple. Gére loix murir les cubes purs.

"Kymmenen tietokonetta jaetaan pareihin, nestettä suusta suuhun. Sitomatta yksiköitä ne pilkkovat ne osiksi. Kaaoksesta paljastuu uusi ja yksinkertainen unelma. Se hallitsee lait puhtaiden kuutioiden kypsyttämiseen."

Tekniikasta jotain tietävät ehkä saavat tästä jotain irti - minä en.

Anti-static
Olen lukenut paljon Nostradamuksen ennustuksia. Nostradamus ennustaa: 2000 luvun jälkipuolella salamoita , salaliittoja, 2 veljeä toisella äpärä lapsi tekevät salaliiton hallitsijaa vastaan. Minun tulkinta hallitsija on Tarja Halonen ja salaliiton tekijät ovat Matti Vanhanen ja Eero Lankia. Eero Lankialla on näet äpärä lapsi. Veljeys on symbolista näet kskustan jäsenyys. Otaakaa kantaa!

Nostradamuksen kuten muidenkin ennustajien kohdalla kannattaa muistaa ennustamisen perusperiaatteet.

1. Esitä ennustus mahdollisimman tulkinnanvaraisena
2. Älä koskaan anna tarkkoja päivämääriä, tapahtumia tai muutakaan konkreettista.
3. Unohda kaikki epäonnistuneet ennustukset ja mainosta onnistuneita ennustuksia.

Lisäoptiona kannattaa muistaa seuraavaa

a. vetoa ihmisten pimeämpään puoleen. Joku tekee aina väärin.
b. Lupaa ennustuksen kohteelle hyvää. Kaikki haluavat kuulla hyviä asioita
c. Maailmassa on aina ongelmia kuten sotia yms.
d. Erilaisia keksintöjä tehdään jatkuvasti. Kun ennustat paljon uskomattomia asoita niin, aina niistä joku toteutuu joskus.

Vielä on pakko lisätä yksi esimerkki Nostran ennustuksista... Hieman hämmentää, että miehen ennustuksiin on sisällytytty myös ihanainen Richar Gere, jonka vannoutuneisiin ihailijoihin ehdottomasti kuulun

Aprés la nuit logue du séisme, l`acteur Richard Gere ne revient pas au cité couchant des films./ Foi se coalise avec le Dalai Lama sage de Tiber en L`Inde.

"Pitkän järistysyön jälkeen näyttelijä Richard Gere ei enää palaa elokuvien nukkuvaan kaupunkiin. Hänen uskonsa saa hänet liittymään Tiigetin viisaan Dalai Laman kannattajiin Tiibetissä."

Hmmmmm...??

Entä sitten "Espanja - Baskit ja Gibraltar" säkeistön X.74 pohjalta

Un rai de lumiére, les Basques, orthodoxes, anodins. L`Indépendence un but. Roi Juan Carlos et le gouvernement dÈspagne misent le / sort de / Gibraltar en Europe.

"Valonsäde, baskit, puhasoppisia vaarattomia, itsenäisyys päämääränään. Kuningas Juan Carlos ja Espanjan hallitus antavat Gibraltarin kohtalon Euroopan ratkaistavaksi."

Ts. Nostaran ennustukset eivät ihan täytä noita Tapanin määrityksiä....

salai
Seuraa 
Viestejä9180

Sitten alan uskomaan noihin ennustuksiin, kun kertovat oikeat rivit Vermon V-5:een, V-75:een ja Lottoon (Jokereilla), samalla viikolla. Ennustiko Nostra kaikkien näyttelijöiden (ym. julkimoiden) kohtalon vai onko Gere joku poikkeus, oikein nimeltä mainiten?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Salai:

R.G:n lisäksi kirjassa mainitaan Jane Fondan ja Ted Turnerin matkustus senaattiin kuultaviksi, vetoomusaiheena ennen maanjäristystä tapahtuvan järistysalueen evakuointi ja muihin erityistoimenpiteisiin varautuminen.

Säkeistön III.65 pohjalta

Mai, un pis-aller. Jane Fonda, Ted Turner vus prédictions publié du séisme roule/ pont cassé, voyeaferont au Senat que les ouir, / or se leurre sans un respect.

"Toukokuu, viimeinen yritys, Jane Fonda , Ted Turner näkevät ennustuksen jyrisevästä maanjäristyksestä (viitataan Nostran ennustuksen lukemiseen), murtuneesta sillast, matkustavat senaattiin, joka kuulee heitä, mutta pettää itseään eikä välitä heidän sanoistaan.

Lisään vielä Saddamista.

Aprés Saddam Hussein envahie Kuxait, les Nation-Unis font sanctions contre l`Iraq. Rat ronge péler. Leurre á promesse de guerre. Fugue des peuples

"Sen jälkeen kun Saddam Hussein miehittää Kuwaitin, YK julistaa pakotteita Irakia vastaan. Rotta jyrsii nylkeäkseen muut. Hän huijaa luvaten sotaa. Kansat pakenevat.

L

Pah!!!

Ihan oikeasti, heittäkääs nyt jotain rakentavaa komenttia kehiin. Tämä on nimittäin täyttä asiaa. Jos olette kiltisti, voin skannata kirjan sisällysluettelon, josta selviävät muutkin ennustukset pääpiirteissään - jos sitten löytyisi muiltakin sanottavaa.

Olen tosissani. Grrrrrrrrrrr.....

Kirjan alkuteos on Nostradamus The End of the Millenium, kirj. V.J. Hewitt ja Peter Lorie 1991. Kirja painettu Hongongissa 1993, sivunvalmistus Tampereen Tekstifilmi, Kirjayhtymä Helsinki, ISBN 951-26-3837-1

Siitäs vaan, vaikka kirjakauppaan soittelemaan opuksen perään. VAi luulettekos, että omasta päästäni sävellän?? Niin mielikuvitusrikas en sentään ole!

uusi maailmanuskontohan on tietysti liike, joka yhdistää kaikki eri uskonnot, niin että tuo liike kunnioittaa kaikkien ihmisten olettamusta siitä, mitä ja millainen maailmankaikkeus on.

Tuon liikkeen yksi energiakeskuksista tulee tietysti olemaan Kuopiossa, jossa kaikkeuden ikuista liikettä voidaan kunnioittaa omalla liikkumisella esim. mukavasti vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Yksinkertainen unelma siitä, että E=tila.

Itseasiassa loogisen kauniin yksinkertainen.

;):)

L
Seuraa 
Viestejä7979

S&S&S

Pyydän anteeksi skeptilöintiäni.

Mitäs se muuten Matista ja Mervistä? Mitenkä tuo vuosituhannen (tai oikeastaan kahdenkin puolelle sijoittuva) rakkaustarina tulee ratkeamaan?

L
Seuraa 
Viestejä7979

S&S&S

Kirjoitit:

VAi luulettekos, että omasta päästäni sävellän?? Niin mielikuvitusrikas en sentään ole!

Kävit myös sähisemässä noin 600 vanhassa viestissäsi. Tuollainen pitää kyllä varpaillaan; mitä vaan lienee odotettavissa.

Kyllä tuo kirja olemassa on. Ennustukset menevät aivan pieleen ja ne muutamat harvat, mitkä osuvat oikeaan, on ollut helppo päätellä kirjan tekoajankohtana. Esim. Gerehän oli tunnettu Tiibetin ystävä jo pitkään.

Kirjan tulkintametodi on ihan mielivaltainen ja menee jotenkin niin, että muinaisranska korvataan nykyranskalla ja säkeet tulkitaan sanaleikkeinä, jolloin sanojakin voidaan korvata toisilla.

L
Seuraa 
Viestejä7979

Andy

Kirjoitit:

Kyllä tuo kirja olemassa on.

OK. Luulin, että S&S&S yrittää naama pokkana, mutta kieli poskessa, väittää löytäneensä nimiä, tai jotain muuta specifistä taikka yksilöivää, Nostradamuksen itsensä teksteistä.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Mistä löytyisi täysin _selittämätön_, alkup. ranskaa oleva opuinen? Tykkään Nostriksesta, mutta kaikki löytämäni kirjat ovat olleet valmiiksi käännettyjä ja pureskeltuja, joten joku muu on jo hoitanut tulkitsemisen... Ne pari alkuperäistä nelisäettä, jotka olen nähnyt, ovat varsin käsittämättömiä...

(Sanoo ihminen, joka on vakavissaan kiinnostunut keskiajan ranskasta ja meinaa mennä syksyllä yliopiston kurssille, jos ja kun sellainen taas tänä vuonna järjestetään...)

Mutta, mutta. Ennustaminen on lähinnä joko oikeaan arvaamista (lähitulevaisuus) tai niin hämärien sanakäänteiden ja ilmausten käyttämistä, että kukin aika pystyy tulkitsemaan niistä mitävaan...

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

L
Seuraa 
Viestejä7979

Pikku Gen

Kirjoitit:

Ne pari alkuperäistä nelisäettä, jotka olen nähnyt, ovat varsin käsittämättömiä...

Tietenkin. Tuossahan se juju onkin. Ne voi sitten käsittää juuri siten kuin haluaa.

L
Andy

Kirjoitit:

Kyllä tuo kirja olemassa on.

OK. Luulin, että S&S&S yrittää naama pokkana, mutta kieli poskessa, väittää löytäneensä nimiä, tai jotain muuta specifistä taikka yksilöivää, Nostradamuksen itsensä teksteistä.

Melkoista skeptisyyttä osoitat Nostradamusta kohtaan Suosittelen sinulle käyntiä kirjastossa, tai jos rahaa on takataskussa riittävästi, käyntiä kirjakaupassa. Kaikkea mukavaa historiikkia henkilöstä saattaa löytää, ja sitten on taas helpompi keskustella asioista.

Muutoin tiedemopo karkaa käsistä ja homma menee yhdeksi "mutuiluksi" (mutu=musta tuntuu).

Nostradamus kirjoitti kirjeen pojalleen jossa selventää (tai sumentaa) työnsä. Eli mistä on saanut tiedon ja miten se on tulkittavissa. Vertauksena käy että ymmärrät niistä yhtä paljon kuin pikkulapsi politiikasta.

Eikö tätä aihetta ole käsitelty aiemminkin? Muistelen lukeneeni jossakin ketjussa ennustuksen, joka välihuomautusten perusteella kertoi herrasta nimeltä Adolf Hitler.
Ei löytyisi linkkiä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat