Seuraa 
Viestejä45973

...niin Puna-Eki sanoo niin kuin asia on:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007061 ... 1_uu.shtml

Tuomiojan mukaan kanssakäymistä maiden välillä olisi varmasti enemmän, jos Suomella olisi varsinainen liittolaissuhde Yhdysvaltoihin.

- Varmaan kanssakäymistä olisi enemmän, jos Suomi olisi liittynyt Irakiin hyökänneeseen koalitioon tai tarjoaisi amerikkalaisille tutka-asemia ja sotilastukikohtia Suomessa, mutta onneksi näin ei ole, Tuomioja kirjoittaa.

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (4)

Olin kuulevinani jossain haastattelussa, että Ike oli jo luvannut lisää suomalaisia Afganistaniin. Lehdissä ei kuitenkaan ole ollut aiheesta enempää.

Joku hinta on aina kuitenkin maksettava "isojen poikien" kaveruudesta olipa kaveri idässä tai lännessä.

Tympeää tämän päivän hesarin jeesustelu vierailukutsuaiheen piinallisuudesta. Lehti itse pitää aihetta jatkuvasti esillä samoinkuin Yle.

Kiusallista oli katsoa telkkarissa kuinka USA:n edustuston diplomaattikin jo tuskastui haastattelijan taas kysellessä vierailukutsusta.

Tuntuu, että näillä natottajilla on jo hävinnyt realistinen kuva Suomen asemasta ja merkityksestä tässä geopoliittisessa paikassa.

Antaapa ajan kulua. Tulemme näkemään, mitä jää tästä hypetyksestä käteen. Ettei vain kävisi niin, että "paljon porua, vähän villoja".

No, kyllä Ilen vierailu oli kuin raikas tuulahdus Ekin vetelöinnin jälkeen !

Taas on Suomella arvoisiaan edustajia maailmalla.

Haloska saa tyytyä pop-festivaalien suojaamiseen täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
de Selby
Seuraa 
Viestejä1231

Toki Eki + Ike (huomaa palindromi - toistensa vastakohdatko?) molemmat on sympaattisia. Toinen saa vaan sympatiat alfauros ominaisuuksilla ja toinen vähän säälistä. Eki oli virassaan varmasti älykäs älykkö mutta vaikutelma oli sama kuin ateistista pappisseminaarissa...

IMHO: "Ike" on parempi kuin "Ile" jo pelkästään siksi että "Ikessä" on sellainen amerikkalaishenkinen peruskallio läsnä syistä jos toisistakin ;-)

EDIT: palidromi tämäkin:

Sini-Ike Eki inis.

Gravity sucks.

Ike on jees Jewens
Ilkka Kanerva on suomalainen, suoraselkäinen kekkoslainen oikeistopoliitikko.
Ei tätä maailmaa ole ennenkään järjellä hoidettu ( mukaeltu lainaus), että riittää kun hän UKK:n lailla esiityy terävänä maailman parketeilla.
Älykköinen Erkki Tuomioja oli yksinäinen susi noissa ympyröissä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat