Seuraa 
Viestejä45973

Sauli Niinistö Eduskunnan puhemiehenä punakynällään pyyhkäisi pois
neljän kansanedustajan turhan matkan ympäristömeetingiin mukavalle
Balin paratiisisaarelle, säästö 27 000 euroa.

Hyvä, Niinistö, on aika alkaa suitsia tuota yletöntä turismia suurin joukoin
veronmaksajien piikkiin. Ensi vuonna samainen turhatapaaminen on Varsovassa, onkohan yhtä suuri tunku matkaan ?

Myös Tiitiselle moitteet jääviydestä oopperaillasta.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (60)

Vierailija

Sauli Niinistö ehdottaa EU:n sisäistä useiden miljardien eurojen metsänhoitorahastoa. Rahoilla metsitettäisiin Eurooppaa ilmastonmuutosta torjumaan ja samalla tulevaisuuden metsäteollisuuden raaka-aineeksi.

Ensimmäinen kerta, kun ajattelen Niinistöstä, että se onkin aika fiksu jätkä. Toi on nimittäin hyvä ajatus. Kukaan suomalainen poliitikko ei ole koskaan tuonut yhtä hyvää ideaa ilmastonmuutoksen yhteydessä poliittiseen keskusteluun. Paskat energiapolitiikasta, joka on pelkkää huonolla vaihtoehdolla vielä huonomman korvaamista. Tuollaiset Niinistön ehdottamat jutut auttaisivat konkreettisesti monella eri tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onhan tässä jo näläkää nähtykkin kansanedustajien "kulttuurimatkoja" rahoittaessa. "Vöitä alettiin kiristää" taviksilta joskus 90-luvun puolivälissä.

Se oli muistaakseni Niinistö, joka käski kansan kiristää vyötään! Siis silloin 90-luvulla.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
Mestariampuja PiPi
Onhan tässä jo näläkää nähtykkin kansanedustajien "kulttuurimatkoja" rahoittaessa. "Vöitä alettiin kiristää" taviksilta joskus 90-luvun puolivälissä. :? :? :?

Eikö kiristäminen alkanut helpottaa noilla main?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Mies on päässyt äänimääränsä mittaiseen tehtävään.
Räknäämään matkakuluja.

Mä luulen että sitä vituttaa niin paljon, että tällä vaalikaudella kukaan ei reissaa mihinkään.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
Mestariampuja PiPi
Kellä helpotti, kellä ei!

Tarkoitin kansakunnan kannalta keskimäärin. Meikäläisellä on ollut vasta tämä viimeinen puolitoista vuotta "normaalia" vuoden 1989 jälkeen.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Mestariampuja PiPi
Kellä helpotti, kellä ei!Tarkoitin kansakunnan kannalta keskimäärin. Meikäläisellä on ollut vasta tämä viimeinen puolitoista vuotta "normaalia" vuoden 1989 jälkeen.

Mitä vuonna 1989 tapahtui?

Niinistön leikkaukset ovat oikean suuntaisia, mutta täysin riittämättömiä. En ole nähnyt budjettia, mutta varmasti sieltä voisi tehdä todella suuria leikkauksia. Esimerkiksi puoluetuet kokonaan pois, samoin turhat elinkeinotuet, kansanedustajien kulukorvaukset, Venäjän avustaminen, turha "kehitysapu" ja kaikki päästökaupat. Turhat konttiyliopistot nollatutkimuksineen voisi lakkauttaa. Taiteilijat saisivat tulla toimeen työllään, eikä apurahoilla. Ruotsinkielen rahoittaminen olisi lopetettava. Olisi todella kiva päästä leikkaamaan oikein kunnolla siten, ettei tavallinen kansalainen huomaisi minkään oleellisen muuttuneen.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14139

60.000 äänen valtiomies armollisesti antoi kekkosmaisen vapautuksen ilman pahempia "myllykirjeitä"

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Eihän se tavallista kansaa, eikä varsinkaan meitä syrjäytettyjä koske, jos Eduskunnan menoja vähän rapsitaan. Sosiaalipummi on sosiaalipummi, jonka keskituloiset elättävät.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Moro! Joo ,olisivat kanssa laittaneet "suu säkkiä myöden" , kun juhlivat ;ihan isseksein , Suomen eduskunnan 100 -vuotis pippaloita . Rahaa meni ilman rajoja . Eikö tässä ollut mitään tekemistä kansan kanssa ? Jotta kunnollista demokratiaa saataisiin aikaiseksi , siihen tarvitaan (käsittääkseni ) populaatiota . Nämä kyrvät juhlii ilman kansaa , ja me maksetaan koko lysti . Tämä on loisto esimerkkin siitä ,miten suhtautuu meidän kansanedustajat kansalaisiin . Kansa on turha kulunki , herrat rellestää .

Tiitinen sai "huomautuksen". Mitä muut saivat, keräävät vain jotain pakkoruotsittamisstipendejä ja elelevät paksusti. Naurettavaa pelleilyä!

Niinistölle pedattu politiikan yläpuolella oleva viisaan neuvojan rooli on rautaa tulevaa pressakamppailua ajatellen. Ja jos kokoomus ja muu hallitus päättää tehdä päätöksen joka on Niinistön neuvojen vastainen, kaikki tietävät "ettei Sauli ollut sitä mieltä". Eli kun kokoomus tukee ökyporhojen perintöverojen alasajoa samalla kun pienempituloiset eivät saa tuollaisia helpotuksia, Sauli voi todeta ettei tämä nyt tällaisenaan ihan hyvä ole jne.

Ovela veto tämä jatkuva kahden kärjen taktiikka...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat