Seuraa 
Viestejä45973

Heiluttavatko naiset takapuoltaan kävellessään tietoisesti, eli ovat opetelleet kävelytyylin, jossa perse keikkuu, vai onko se alitajuista?

Perustelkaa mielipiteenne. Oma käsitykseni on, että naiset alkavat varhaisteineinä harjoitella kävelyä siten, että peppu pyörii kivasti.

Sivut

Kommentit (27)

No heiluuhan se perse vaikka miehelläkin, jos korkokengät laittaa jalkaan.

Tämän lisäksi naisilla on yleensä lantio leveämpi, niin se vielä lisää tuota keikuntaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Canccu
No heiluuhan se perse vaikka miehelläkin, jos korkokengät laittaa jalkaan.

Tämän lisäksi naisilla on yleensä lantio leveämpi, niin se vielä lisää tuota keikuntaa.

Juu, mutta kun kävelee siten, kuten mallit, että jalkaa laitetaan toisen eteen aivan kuin nuoralla kävelisi, niin lantion liike korostuu - Ja tuollainen kävely on takuuvarmasti opittua.

Vastasin, että on tarkoituksellista, vaikka lantion muoto siihen vaikuttaakin. Jo ihan tietyn mallinen pukeutuminen ajaa persettä keinuttamaan kävellessä, mutta jossain välissä naiset yleensä opettelevat sellaisen kävelytyylin, jonka jälkeen persettä keinutetaan ihan luonnostaan. Huomioitavaa on myös, että raskauden jälkeen tällainen kävely on vähäisempää kuin ennen raskautta.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719

Kyllähän se luonnostaankin keinuu naisilla ja etenkin, jos rentouneena kävelee pahemmin omaan kävelytyyliinsä huomiota kiinnittämättä. Toisaalta on sitten näitä naisia, jotka tietoisesti sitä lantiota vielä korostetummin keikuttavat. Samalla naistyypillä on sitten vielä usein erilaisia poseerausasentoja muutenkin tuodakseen esille paremmin niitä naisellisia osiaan, joita haluavat korostaa. Väliin tällainen keikistely-ja poseeraustyyppinen käyttäytyminen saa jopa melko naurettaviakin piirteitä sivusta katsojan silmissä, toisaalta onhan näitä miehissäkin sitten, jotka yliampuvat niitten miehekkäiden asentojen ja eleiden suhteen.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Jokut epätoivoiset naiset keikuttavat persettään että saavat huomiota, taitaa olla jotain huoria.

Sitten vielä naiviluonne, niin raiskaustilastoissa on taas yksi raiskattu nainen.

Älkää naiset keikuttako persettä. Paljon viehättävämpi naiset jos pukeutuvat asiallisesti eivätkä näytä miltään huoralta.

En nyt tarkoita, että olis huoria, ihan vaan mielikuvan merkitys, mikä niistä tulee mieleen.

tiäremiäs
Jokut epätoivoiset naiset keikuttavat persettään että saavat huomiota, taitaa olla jotain huoria.

Sitten vielä naiviluonne, niin raiskaustilastoissa on taas yksi raiskattu nainen.

Niin, että oma vika et tuli raiskatuks. Mitäs keikutti persettä. Niinkö?

Minä kyllä uskon, että keikuttaminen on fysiologinen ominaisuus. Kaikki naisissa on kaunista - riippuen yksilöstä tosin. Minuu ei ainakaan vetoa nainen, joka kävelee kuin mies siististi puettuna.

Fakta on, että on naisia, joiden peppu ei heidän kävellessään keinu sekä naisia, joiden peppu heidän kävellessään keinuu. Keinumisilmiö johtuu pakaroiden ja lantion mallista, ja tunnetustihan pakaroita ja lantioita on erilaisia, kuten naisiakin.

Jos taas sattuu törmäämään sellaiseen pyllynkeikuttelijaan, jonka askellus näyttää yksinkertaisesti teennäiseltä lantion viskailulta, voi epäillä jonkinasteista huomionhakuisuutta.

Naisena en ole kokenut tarvetta opetella mitään erikoisia pyllynkeikutustekniikoita, jotka vaikeuttavat luonnollista, itselleni ominaista kävelytyyliä. Tehtäväni ei käsittääkseni ole kuljeskella kaduilla pyörittelemässä pyllyäni ja kalastella häräntuijotuskatseita takalistooni, mutta jos joku kokee sen elämässään tähdelliseksi, mikään ei estä häntä tekemästä niin.

Who cares, anyway?

Karinin selitys kuullostaa mielestäni uskottavalta. Tykkään kyllä katsella tätä ilmiötä luonnossa. Mutta mielestäni varsinkin musiikkivideoissa ilmenevä ylenpalttinen perseenkeikutus on yleensä vain yritys myydä huonoa musiikkia naisten kauneuden varjolla.

Karin
Naisena en ole kokenut tarvetta opetella mitään erikoisia pyllynkeikutustekniikoita, jotka vaikeuttavat luonnollista, itselleni ominaista kävelytyyliä.En minäkään. Minusta ainakin tuntuisi häiritsevältä, jos kävelisin pylly heiluen... Kylmät väreet nousevat pintaan pelkästä ajatuksestakin...

Karin
Tehtäväni ei käsittääkseni ole kuljeskella kaduilla pyörittelemässä pyllyäni ja kalastella häräntuijotuskatseita takalistooni, mutta jos joku kokee sen elämässään tähdelliseksi, mikään ei estä häntä tekemästä niin

Aivan. Jokainen omalla tavallaan

Hyvä on, että keikkuu. Naisen lantio on leveämpi ja keikkuminen johtuu siitä. Tai jos johtuu jostain muusta syystä niin ei väliä. Se on miehen silmälle ilo ja kesällä on mukavaa katsella erikokoisia keikkuvia takapuolia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat