Seuraa 
Viestejä45973

Heiluttavatko naiset takapuoltaan kävellessään tietoisesti, eli ovat opetelleet kävelytyylin, jossa perse keikkuu, vai onko se alitajuista?

Perustelkaa mielipiteenne. Oma käsitykseni on, että naiset alkavat varhaisteineinä harjoitella kävelyä siten, että peppu pyörii kivasti.

  • ylös 1
  • alas 2

Sivut

Kommentit (26)

No heiluuhan se perse vaikka miehelläkin, jos korkokengät laittaa jalkaan.

Tämän lisäksi naisilla on yleensä lantio leveämpi, niin se vielä lisää tuota keikuntaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Canccu
No heiluuhan se perse vaikka miehelläkin, jos korkokengät laittaa jalkaan.

Tämän lisäksi naisilla on yleensä lantio leveämpi, niin se vielä lisää tuota keikuntaa.

Juu, mutta kun kävelee siten, kuten mallit, että jalkaa laitetaan toisen eteen aivan kuin nuoralla kävelisi, niin lantion liike korostuu - Ja tuollainen kävely on takuuvarmasti opittua.

Johtuu kaiketi naisen ja miehen lantion eroavaisuudesta.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Lantio

Vieläkö Armia kiukuttaa läsnäoloni? Jos niin, niin : anna palaa

Ps.
Enhän sille mitään voi että en mmmmm, lainaus : "Itse sinä tässä inhaloit palkokasvin siemeniä ylähengitystehin."

Vastasin, että on tarkoituksellista, vaikka lantion muoto siihen vaikuttaakin. Jo ihan tietyn mallinen pukeutuminen ajaa persettä keinuttamaan kävellessä, mutta jossain välissä naiset yleensä opettelevat sellaisen kävelytyylin, jonka jälkeen persettä keinutetaan ihan luonnostaan. Huomioitavaa on myös, että raskauden jälkeen tällainen kävely on vähäisempää kuin ennen raskautta.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46499

Kyllä naisilla luonnostaan takapuoli keinuu hieman enemmän, mutta ei se mitenkään korostu, ellei nainen tietoisesti opettele korostamaan ilmiötä.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Kyllähän se luonnostaankin keinuu naisilla ja etenkin, jos rentouneena kävelee pahemmin omaan kävelytyyliinsä huomiota kiinnittämättä. Toisaalta on sitten näitä naisia, jotka tietoisesti sitä lantiota vielä korostetummin keikuttavat. Samalla naistyypillä on sitten vielä usein erilaisia poseerausasentoja muutenkin tuodakseen esille paremmin niitä naisellisia osiaan, joita haluavat korostaa. Väliin tällainen keikistely-ja poseeraustyyppinen käyttäytyminen saa jopa melko naurettaviakin piirteitä sivusta katsojan silmissä, toisaalta onhan näitä miehissäkin sitten, jotka yliampuvat niitten miehekkäiden asentojen ja eleiden suhteen.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

tiäremiäs
Jokut epätoivoiset naiset keikuttavat persettään että saavat huomiota, taitaa olla jotain huoria.

Sitten vielä naiviluonne, niin raiskaustilastoissa on taas yksi raiskattu nainen.

Niin, että oma vika et tuli raiskatuks. Mitäs keikutti persettä. Niinkö?

Minä kyllä uskon, että keikuttaminen on fysiologinen ominaisuus. Kaikki naisissa on kaunista - riippuen yksilöstä tosin. Minuu ei ainakaan vetoa nainen, joka kävelee kuin mies siististi puettuna.

Fakta on, että on naisia, joiden peppu ei heidän kävellessään keinu sekä naisia, joiden peppu heidän kävellessään keinuu. Keinumisilmiö johtuu pakaroiden ja lantion mallista, ja tunnetustihan pakaroita ja lantioita on erilaisia, kuten naisiakin.

Jos taas sattuu törmäämään sellaiseen pyllynkeikuttelijaan, jonka askellus näyttää yksinkertaisesti teennäiseltä lantion viskailulta, voi epäillä jonkinasteista huomionhakuisuutta.

Naisena en ole kokenut tarvetta opetella mitään erikoisia pyllynkeikutustekniikoita, jotka vaikeuttavat luonnollista, itselleni ominaista kävelytyyliä. Tehtäväni ei käsittääkseni ole kuljeskella kaduilla pyörittelemässä pyllyäni ja kalastella häräntuijotuskatseita takalistooni, mutta jos joku kokee sen elämässään tähdelliseksi, mikään ei estä häntä tekemästä niin.

Who cares, anyway?

Karinin selitys kuullostaa mielestäni uskottavalta. Tykkään kyllä katsella tätä ilmiötä luonnossa. Mutta mielestäni varsinkin musiikkivideoissa ilmenevä ylenpalttinen perseenkeikutus on yleensä vain yritys myydä huonoa musiikkia naisten kauneuden varjolla.

Karin
Naisena en ole kokenut tarvetta opetella mitään erikoisia pyllynkeikutustekniikoita, jotka vaikeuttavat luonnollista, itselleni ominaista kävelytyyliä.En minäkään. Minusta ainakin tuntuisi häiritsevältä, jos kävelisin pylly heiluen... Kylmät väreet nousevat pintaan pelkästä ajatuksestakin...

Karin
Tehtäväni ei käsittääkseni ole kuljeskella kaduilla pyörittelemässä pyllyäni ja kalastella häräntuijotuskatseita takalistooni, mutta jos joku kokee sen elämässään tähdelliseksi, mikään ei estä häntä tekemästä niin

Aivan. Jokainen omalla tavallaan

Hyvä on, että keikkuu. Naisen lantio on leveämpi ja keikkuminen johtuu siitä. Tai jos johtuu jostain muusta syystä niin ei väliä. Se on miehen silmälle ilo ja kesällä on mukavaa katsella erikokoisia keikkuvia takapuolia.

Vierailija
Tecno~cat
Voi noita poikia...

Eikös kissat juuri ole niitä otuksia joiden naaraat mielellään esittelee pyllyään naapurin kolleille? Onko se poikien vika että jumala loi panettamisen?

CE-hyväksytty
Tecno~cat
Voi noita poikia...Eikös kissat juuri ole niitä otuksia joiden naaraat mielellään esittelee pyllyään naapurin kolleille? Onko se poikien vika että jumala loi panettamisen?

Taidan mennä nukkumaan, kun mikään ei luonnistu ja tulee vain epäselviä viestejä... Ei ollut tarkoitus loukata ketään. Tuo ilmaus tuli ihan tavasta ja saatan sanoa tuota ihan kelle vaan - sukupuoleen katsomatta.Kyllä sitä panettamista molemmilla sukupuolilla löytyy (huomattu on monta kertaa omassa tuttava piirissä).

Kyllä se meidän kollimme ainakin sitä peräänsä esittelee, että poikkeavia yksilöitäkin on

Mutta vielä kerran anteeksi, jos loukkasin ja hyvää yötä...

Minun perseeni ei ainakaan heilu. En osaa enkä halua keinuttaa sitä. En ole koskaan edes ajatellut asiaa, mutta käsittääkseni se pysyy aika pitkälti suorassa linjassa kun kävelen.

Scylla
Minun perseeni ei ainakaan heilu. En osaa enkä halua keinuttaa sitä. En ole koskaan edes ajatellut asiaa, mutta käsittääkseni se pysyy aika pitkälti suorassa linjassa kun kävelen.
Et voi tietää kun et näe!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat