Seuraa 
Viestejä45973

http://www.julianawetmore.net/
Herää kysymys että mitähän helvettiä tuon lapsen vanhemmat ovat tuumineet kun ovat antaneet tuon syntyä? Elämä on varmaan todella auvoista. Ja linkin mukaan vielä t i e s i v ä t etukäteen mutaatiosta.

Hullut vanhemmat?
Fundamentalistikristityillä homma on ehkä vielä vaikeampi, jos aborttikaan ei ole missään vaiheessa vaihtoehto eikä siis etukäteistietokaan auta asiaa. Sitä voi olla liian vaikea yrittääkään kuvitella, jos omassa päässä on piuhat vedetty normaalin terveellä tavalla. Vaan joo, etukäteistietoon olisi pitänyt reagoida, tuo ei ole hyvä juttu ko. henkilölle. Koko elämä helvettiä?

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä28535

Mikäs se pointti sitten on? Ärsyttää tällaiset keskustelunavaukset, jossa ilmeisesti on jokin ongelma, mutta avaaja ei osaa kertoa mikä on ongelma.

En viitsi odottaa videon latautumista. Alustaja voisi kertoa, jos osaa, mistä on kysymys.

Luultavasti kysymys on jostain samanlaisesta käyttäytymisvammasta kuin keskustelunaloittajallakin.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

salai
Seuraa 
Viestejä8277

Mutta, jos antais sille (mikä se lieneekin, mistä oli puhe) lemmikin?

tiäremiäs
Koiria ja muita otuksia. Epäilyttävimpiä on koirat. Koira on kompakti kokoa oleva eläin.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Niin, tämä on sama juttu ku sen läskin tytön vanhemmilla. Julkisuutta, ja julkisuuden kautta rahaa, keinoja kaihtamatta. Huomasittekos että Julianalle voi lähettää lahjoituksia, ja että eivät ole non-profit statuksen omaavia, joten lahjoituksia ei voi vähentää verotuksesta.

Miksi eivät ole non-profit? Luulisi että olisi joku säätiö, joka auttaa epämuodostuneiden perheiden tukemisessa, jonka toimintaan keräisivät. Mutta keräävätkin omaan taskuun...

Ei voi muuta sanoa, kuin että vanhemmat, jotka kasvattavat lapsensa eräänlaiseksi moderniksi friikkishow-esineeksi, josta koettavat saada rahallista hyötyä, on jotain mikä saa veren kiehumaan, noiden lasten puolesta siis...

Vanhemmat halusivat olla marttyyrejä ja kasvattaa lapsen. He eivät ajatelleet ollenkaan miten kyseinen lapsi tulisi kehittymään ja minkälaista tuskaa hänen elämänsä tulisi olemaan. Vanhemmat yrittävät nostaa omaa itsetuntoaan kasvattamalla vammaisen lapsen.

Armitage
Ei voi muuta sanoa, kuin että vanhemmat, jotka kasvattavat lapsensa eräänlaiseksi moderniksi friikkishow-esineeksi, josta koettavat saada rahallista hyötyä, on jotain mikä saa veren kiehumaan, noiden lasten puolesta siis...

Eivät ne kymmenet leikkaukset, joita tyttö vielä tarvitsee, tuolla Jenkeissä ihan ilmaisia ole, joten kyllä ne lahjoitetut rahat varmaankin tarpeeseen menevät. Lapsen puolesta surettaa, mutta... vastuutonta toimintaa vanhemmilta, mielestäni. Tämä lääkärin ja vanhempien välinen sananvaihto varmaankin kertoo jotain heidän asenteistaan:

"The doctor told us that we needed to make a decision as to whether or not we were going to continue the pregnancy. Thom and I looked at each other, then quickly back at the doctor. We both said there was no decision to be made. This is our child no matter what..."

Tietämätön hölmö
Vanhemmat halusivat olla marttyyrejä ja kasvattaa lapsen. He eivät ajatelleet ollenkaan miten kyseinen lapsi tulisi kehittymään ja minkälaista tuskaa hänen elämänsä tulisi olemaan...

Niinpä, sinä kutsut sitä marttyyriudeksi, minä kutsun sitä itsekkyydeksi.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Egazim
Onko sillä supervoimia?

Joo, siellä sivuilla sanottiin kyllä niistä. Osaa lentää ja taikoa.

En ymmärrä miksi joku haluaa kasvattaa vammaisen lapsen. Itse en näe siinä yhtään ainoaa syytä sen puolesta. Lapsi hyvin epätodennäköisesti tulee jatkamaan heidän sukuaan, lapsen kasvattaminen on rankkaa ja raastavaa, lapsen oma elämäkään ei ole kuin yhtä helvettiä, siis mikä on se HYVÄ puoli tässä joka kompensoi kaiken tuon pahan? En ymmärrä.

くそっ!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat