Seuraa 
Viestejä45973

Toisesta keskustelusta:

X: " Mielestäni vapaa seksi on syntiä. "
- Missä kohtaa Raamattua se lukee?
Tai tarkoitatko, että seksistä pitäsi maksaa kirkolle?

X: " Seksi on tarkoitettu kahta ihmistä yhdistäväksi tekijäksi. "
- Se on osa suurempaa kokonaisuutta joka perustuu Jumalan luomistyöhön.

X: " Väitän, että turvallinen parisuhde, joka on kaikin tavoin kunnossa, tarjoaa turvallisimman alueen seksille ja sen eri vivahteille. "
- Jos turvalla harrastaa seksiä niin ei synny muuta kuin harhaanjohdettuja räkäpäitä.

Kommentit (14)

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Rakkaus on kauhee kokemus ja haluu sitä yhtä. Mitä todennäköisemmin sitä ihaanoo lututyttöä ei saakkaa polvellaan keinuttaa, vaikka ulkonäköänikin on monesti kristukseksi parjattu.

Itselleni tulee myös joskus sellaisia uhman tiloja ja luulen olevani maailman omistaja, mutta en ole kuitenkaan yhtä äänekäs kuin suomalainen rantaturisti.

Hyvin polkee.

Tietysti se on juuri syntiä kun se Raamatussa sanotaan, kysymys kuuluukin: kuka määrittää avioliiton? Omalla kohdalla en ole naimisissa mutta asiat on ihan hyvin ilman papin aameniakin. Hengelliseltä kantilta katsottuna rakkaus on se joka ratkaisee

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
slam
Seuraa 
Viestejä2129
Metsäläinen
kuka määrittää avioliiton?

On hienova myös katsella toisistaan nauttivaa pariskuntaa, kunhan ei ole bmv-miehelle liian kaunista kukkasta vierellä. Saattaisi laittaa pian vihaksi.

Molempien osapuolten olisi mielestäni tärkeää edes, jollakin asteella yrittää sellaista itselleen mieleisempää. (eikä suostua väkinäisliittohin kitumaan vuosiksi!) Toki olin viime syksynä ihan vain väkisellä, vaikka sen muijan naama etos 10-0.

(hehe--- en ees ole ulkonäkökeskeinen. käytän sentään nettiä ja olen jo itsekkin vanha paska 27

Hyvin polkee.

Mietin vaan, notta; Jos lapset ovat rikollisia (syntisiä) syntyissään, ei kirkonkirjoja, kirkkoja ja pappeja tarvita, koska on poliisi ja rikosrekisteri. Amen.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Säikeet luovat sinut ylös lasittuneen katseen keskelle. Liidämme yhdessä luojan kanssa sinun purtesi reunuksissa. Salattujen aamu ojentaa kuuran kukan. Tuo kaunis nainen seisoo liinavaatevarastolla. Hän peittää sinut ja luojasi suuruuden. "Ei se ole valinta", sinä itket polvillasi ja katse pitää pintansa kylmänä, kovana. Luoja sanoo: Amen. Tulkoon voiman kääröt ja ilman paineen säädöt.

- Anna hänelle aikaa miettiä?
- miksi jukolauta, minä olen nauta
- mennään jo itkeen
- odota vuoroasi vielä
- hiljaa taipuvat kuusen oksat

- He kusevat alleen ja silmä ei käänny pois. Se on pyöreä kuin kallon kuori puhtoinen. Pudotuksen puoliverinen villa.

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

- Minä näen iskussa kyykäärmeen pään!?
- Olet todella viisas nuori poikanen, liinavaatevaraston vahdilla oli ilmeessä kuriton vapaus. Niskojen vauhdissa epätoivoinen tomeruus, joka päättyi ilmeen pysähtymisen pettymykseen.
- Istuimesi luona toivottoman aineen sään ja et voi peittää itsesäälisi kimeää kulkusta. Ruma on helkkäsi ilmoituksen saapuessa. Saatat näädän pään toivottuun koteloon, kun aineet ovat valmiit höyry nousee pannusta ja ilmoitus on suuri, pyhä.

- Pidä vauhtia yllä. Älä, istu. Nivuset nousee kurkkuun ja puhuu puoliveriselle välivaiheelle totuuden sanat. Ennen vapautumistasi kirkkauteen, missä annat kyynelten puhua. Ilkkua paskuudelle hetken, kunnes olet vapaa juoksemaan.
- En pääse kauaksi virheestä, kuinka saata virittää aine jousen, joka paskoo puoliverisen idean, mutta ei koskaan sijoilleen palaa.
- Miksi pysähdyit, kaikki jäi siihen. Eivät olleet arvolliset kuulemaan, kun kukaan ei sinua kuule. Paska pääsi lyödään muottiin.

- Sinulla on muotihousut ja et voi olla kuin paska.
- Miksi ihmeessä jauhaisit muodista merkitty sontaaja sinun luomuksesi saatto kiirii minulle, mutta uskonnon opettajat Jumalina mielessäsi säilyy, kun he sinua paremmin asiat tiesivät. Sinä heikko puoliverinen tule täydeksi keskeisyydestä ja ota valtikka voimien käyttöön. Puhdista taju ulkopuolisia asioita kohtaan.
- Sinun on nähtävä koska siirtojen mahdollisuus vie sinulta voiton, mutta ottaa aikaa kuin takaisin palatakseen. Ei näille voida, kun nauraa. Ottajalla on voima yritys ja siinä teille elämän näköinen kävely.
- Pimeys ei ole puolellasi. Vastustajaa ei näy. Kuka on arvollinen avaamaan silmän seuraavassa jaksossa ja ymmärtämään jotakin.

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

- Katso heitä, kuinka äly heidät kattaa.
Sielua tyhmyyteen saattaa.
Laske, laske luojasi
sinut tulla tappamaan
aineet ottavat omansa ja voitto on
olla kuin saatu hurmion alimitta

- Heidän suurin pettymyksensä oli se ketkä he olivat
syvällä sielusi portilla punovat juoniaan.
Keinujen laskiessa lautojaan. Olet nousussa, hitaassa
juoksussa laskevat vain enteen arvon.

- Sinä tekotaiteellinen paska, katso heidän kirjojaan
ja luontiaan. Palvo heitä, sinä paska. Alistu heille, sinä
paska, joka heidän kirjojaan palvovat ja sinun älyllesi, niin
pitkään nauravat. Ovat voittajat.

- Haha, sinun kirouksesi on luoda tekstiä, mikä saa
heidän herkät kauniit peppunsa näyttämään entistä paremmilta
olet heille se mikä tekee heistä heidät.

- Korvaasi huudettiin sinä paska. Suoraan keskustamme silloilla
ja se mies siinä oli potenttiaali olla sinun voittopokaalisi. Kusipäiden kuski ja heidän jäykät paskaiset päät loisteessa kuun ja valon. Sinä näet heidän ihmeellisyytensä, kun istuvat muotissaan.

- repikää kallo kuoristaan.

p.s

Hyvin polkee.

Uskonto ja huumori lienee sama asia kuin vanha absurdius vs. uusi absurdius, ja silti mielestäni on kyse lähes samantyyppisistä tekijöistä?

Q: Kuinka monta helluntailaista tarvitaan vaihtamaan se rikkoontunut hehkulamppu?

A: Kolme! Ensimmäinen vaihtaa lampun ja kaksi muuta soittelee naapureiden ovikelloja kysellen; oletko jo nähnyt valon?

Matti E Simonaho
Mietin vaan, notta; Jos lapset ovat rikollisia (syntisiä) syntyissään, ei kirkonkirjoja, kirkkoja ja pappeja tarvita, koska on poliisi ja rikosrekisteri. Amen.

indeed

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888

Minä tajusin ilmaston lämpenesimen jo -80-luvun lopulla kävellessäni vanhalta bussiasemalta Helsingissä. Ei se ollut normaalia se lämpötila ja kaikki ihmisen aiheuttama oli jo silloin tiedossa, 1+1=2.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat