Seuraa 
Viestejä45973

Ajattelin näin juhannuksen kunniaksi laittaa kaikkien tietoon
uutisen, jonka löysin salaliittoteoreettikkojen suosikkipalstalta
eli ATS (Above Top Secret)-sivustolta. Voit lukea uutisen
osoitteesta http://www.abovetopsecret.com/forum/thread288370/pg1

“Operaatio ET -väärä liputus käyntiin Elokuussa”

Eräs nimettömänä pysyttelevä henkilö, joka työskentelee jossakin Yhdysvaltain liittovaltion haaraosastossa, väittää luotettavan tiedon perusteella, että elokuun tienoilla tulee tapahtumaan jotain todella yllättävää USA:ssa. Koko maailmalle tullaan kuulema kertomaan shokeeraavasti, että avaruusolennot ovat hyökänneet USA:han. Kyseessä on kuitenkin kuulema USA:n hallituksen (hallituksella tarkoitetaan tässä ilmeisesti ns. varjohallitusta) ja armeijan tarkoitushakuinen suunnitelma, jonka avulla yritetään saada oikeutus sodalle avaruusolentoja vastaan ja näin kaikki muutkin maat mukaan yhteiseen sotaan.

GhostRaven-palstanimellä esiintyvä henkilö ei oleta kenenkään uskovan tätä tietoa, jonka hän näin haluaa paljastaa ja odottaakin, että tätä paljastusta kohtaan ollaan skeptisiä, koska skeptisyys on tarpeellista totuuden selville saamiseksi. Hän vain toivoo, että palstan moderaattorit antavat hänelle tarpeeksi aikaa tiedon paljastamiseksi ennen kuin moderaattorit kategorisoivat tiedon virheellisesti huijaukseksi.

GhostRaven kertoo, miten hänen työnsä USA:n hallituksessa on muuttunut äskettäin hyvin dramaattisesti. Aikaisemmin hänen oli annettu uskoa, että avaruusolennot olivat vain huijausta, jolla yritettiin johtaa harhaan amerikkalaisten vihollisia. Aivan äskettäin hänelle oli kuitenkin dramaattisesti paljastettu todistein, että avaruusolentojen läsnäolo on totta ja että hänen tulisi kulttuuri- ja sivistyspuolen asiantuntijana alkaa tästä edes valmistamaan (muiden kanssa) paikallisia ja osavaltion hallituksia tulevaa paljastusta varten.

GhostRavenia kauhistuttaa kuitenkin se, että hänen saamiensa tietojen mukaan avaruusolennot eivät ole niin pahoja kuin ihmisille on opetettu populaarikulttuurissa vaan ovat itse asiassa äärimmäisen puolueettomia ja kiinnostuneita meistä vain puhtaasti tieteellisistä syistä. Kauhistuttavaa on kuitenkin se, että USA:n hallitus tai oikeastaan vain sen armeijaosa on päättänyt kohdella näitä vierailijoita “vihamielisinä”. GhostRavenin ja hänen työtoveriensa pitäisi kuitenkin tästä eteenpäin vakuuttaa paikallishallitukset ajattelemaan, että avaruusolennot ovat vihamielisiä, jotta se edistäisi armeijan “vihamielistä” suunnitelmaa. GhostRavenin tehtävänä olisi kirjoittaa mm. propagandaa, jolla autettaisiin voittamaan maan johtajia sotaponnistelujen puolelle.

GhostRaven näkee nykyisen tilanteen kauhistuttavana sillä hänen mielestään armeijan johtajat ovat väärässä ja tämä “vihamielinen”-suhtautuminen tulee johtamaan ihmiset vaaraan ja mahdolliseen maailmanloppuun.

Näin ollen GhostRaven haluaa välittää kaikille yksinkertaisen viestin: “Kun operaatio väärä liputus tapahtuu elokuun paikkeilla ja vaikka näyttää siltä, että avaruusolennot ovat hyökkäämässä Amerikkaan niin ÄLKÄÄ USKOKO. ME EMME VOI SALLIA ITSEÄMME VEDETYKSI SOTAAN SELLAISEN VIHOLLISEN KANSSA.

GhostRaven luettelee vielä vaiheet, jotka kuuluvat osana operaation ET -väärä liputus:

1.vaihe

1.vaihe tulee olemaan yksinkertainen. Päämääränä on saada tapahtumaan jotain outoa, joka ei aluksi vaikuta hirveän pelottavalta. On hyvä muistaa, että he eivät halua julkisen yleisön menevän paniikkiin. He haluavat julkisen yleisön olevan tarpeeksi peloissaan ryhtyäkseen taistelemaan muttei niin peloissaan etteivät he pysty toimimaan ollenkaan. Minulle kerrottiin että tämä vaihe sisältäisi valheellisia “kadonnut henkilö”-tapauksia ja aggressiivisesti Ufoja/valoja taivaalla. Tämä kestäisi noin kaksi viikkoa (heinäkuun lopusta elokuun alkuun) ja tätä koko soppaa hämmennettäisiin tarkoituksella niin että saadaan luotua “Mitäs nyt on tekeillä”-tilanne ihmisten mieleen. Ajoitus on myös valittu sattumaan samanaikaisesti useimpien lomapäivien kanssa (koska ihmiset ovat tällöin todennäköisempiä puhumaan pelottavista asioista kun ovat suurissa ryhmissä ystävien/perheen kanssa).

2.vaihe

2.vaihe tulee käsittämään outoja elektromagneettisia häiriöitä. Nämä eivät tule olemaan pimennyksiä/katkoksia. Minun annettiin uskoa, että sellaisia kuin jumiutumisia/lähetyshäiriöitä esiintyisi. Voit odottaa kaikkea pilalle menneistä TV-ohjelmista eriskummallisiin kadonneisiin viesteihin.

3.vaihe

3.vaihe tulee käsittämään jonkun suuren joukon katoamisen. Tämän jälkeen “todellinen” sota tulee alkamaan seurauksena provosoidusta ilmataisteluista Ufojen ja taisteluhävittäjien välillä.

GhostRaven kertoo vielä, että armeija näkee avaruusolennot todennäköisesti uhkana sen vuoksi että he pitävät uhkana kaikkea mikä voi loukata meidän maaperäämme.

Niinpä siis Tiede-palstalaiset, valitkaa puolenne, varautukaa ja valmistautukaa, kun elokuussa rysähtää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat