Seuraa 
Viestejä45973

Ajattelin näin juhannuksen kunniaksi laittaa kaikkien tietoon
uutisen, jonka löysin salaliittoteoreettikkojen suosikkipalstalta
eli ATS (Above Top Secret)-sivustolta. Voit lukea uutisen
osoitteesta http://www.abovetopsecret.com/forum/thread288370/pg1

“Operaatio ET -väärä liputus käyntiin Elokuussa”

Eräs nimettömänä pysyttelevä henkilö, joka työskentelee jossakin Yhdysvaltain liittovaltion haaraosastossa, väittää luotettavan tiedon perusteella, että elokuun tienoilla tulee tapahtumaan jotain todella yllättävää USA:ssa. Koko maailmalle tullaan kuulema kertomaan shokeeraavasti, että avaruusolennot ovat hyökänneet USA:han. Kyseessä on kuitenkin kuulema USA:n hallituksen (hallituksella tarkoitetaan tässä ilmeisesti ns. varjohallitusta) ja armeijan tarkoitushakuinen suunnitelma, jonka avulla yritetään saada oikeutus sodalle avaruusolentoja vastaan ja näin kaikki muutkin maat mukaan yhteiseen sotaan.

GhostRaven-palstanimellä esiintyvä henkilö ei oleta kenenkään uskovan tätä tietoa, jonka hän näin haluaa paljastaa ja odottaakin, että tätä paljastusta kohtaan ollaan skeptisiä, koska skeptisyys on tarpeellista totuuden selville saamiseksi. Hän vain toivoo, että palstan moderaattorit antavat hänelle tarpeeksi aikaa tiedon paljastamiseksi ennen kuin moderaattorit kategorisoivat tiedon virheellisesti huijaukseksi.

GhostRaven kertoo, miten hänen työnsä USA:n hallituksessa on muuttunut äskettäin hyvin dramaattisesti. Aikaisemmin hänen oli annettu uskoa, että avaruusolennot olivat vain huijausta, jolla yritettiin johtaa harhaan amerikkalaisten vihollisia. Aivan äskettäin hänelle oli kuitenkin dramaattisesti paljastettu todistein, että avaruusolentojen läsnäolo on totta ja että hänen tulisi kulttuuri- ja sivistyspuolen asiantuntijana alkaa tästä edes valmistamaan (muiden kanssa) paikallisia ja osavaltion hallituksia tulevaa paljastusta varten.

GhostRavenia kauhistuttaa kuitenkin se, että hänen saamiensa tietojen mukaan avaruusolennot eivät ole niin pahoja kuin ihmisille on opetettu populaarikulttuurissa vaan ovat itse asiassa äärimmäisen puolueettomia ja kiinnostuneita meistä vain puhtaasti tieteellisistä syistä. Kauhistuttavaa on kuitenkin se, että USA:n hallitus tai oikeastaan vain sen armeijaosa on päättänyt kohdella näitä vierailijoita “vihamielisinä”. GhostRavenin ja hänen työtoveriensa pitäisi kuitenkin tästä eteenpäin vakuuttaa paikallishallitukset ajattelemaan, että avaruusolennot ovat vihamielisiä, jotta se edistäisi armeijan “vihamielistä” suunnitelmaa. GhostRavenin tehtävänä olisi kirjoittaa mm. propagandaa, jolla autettaisiin voittamaan maan johtajia sotaponnistelujen puolelle.

GhostRaven näkee nykyisen tilanteen kauhistuttavana sillä hänen mielestään armeijan johtajat ovat väärässä ja tämä “vihamielinen”-suhtautuminen tulee johtamaan ihmiset vaaraan ja mahdolliseen maailmanloppuun.

Näin ollen GhostRaven haluaa välittää kaikille yksinkertaisen viestin: “Kun operaatio väärä liputus tapahtuu elokuun paikkeilla ja vaikka näyttää siltä, että avaruusolennot ovat hyökkäämässä Amerikkaan niin ÄLKÄÄ USKOKO. ME EMME VOI SALLIA ITSEÄMME VEDETYKSI SOTAAN SELLAISEN VIHOLLISEN KANSSA.

GhostRaven luettelee vielä vaiheet, jotka kuuluvat osana operaation ET -väärä liputus:

1.vaihe

1.vaihe tulee olemaan yksinkertainen. Päämääränä on saada tapahtumaan jotain outoa, joka ei aluksi vaikuta hirveän pelottavalta. On hyvä muistaa, että he eivät halua julkisen yleisön menevän paniikkiin. He haluavat julkisen yleisön olevan tarpeeksi peloissaan ryhtyäkseen taistelemaan muttei niin peloissaan etteivät he pysty toimimaan ollenkaan. Minulle kerrottiin että tämä vaihe sisältäisi valheellisia “kadonnut henkilö”-tapauksia ja aggressiivisesti Ufoja/valoja taivaalla. Tämä kestäisi noin kaksi viikkoa (heinäkuun lopusta elokuun alkuun) ja tätä koko soppaa hämmennettäisiin tarkoituksella niin että saadaan luotua “Mitäs nyt on tekeillä”-tilanne ihmisten mieleen. Ajoitus on myös valittu sattumaan samanaikaisesti useimpien lomapäivien kanssa (koska ihmiset ovat tällöin todennäköisempiä puhumaan pelottavista asioista kun ovat suurissa ryhmissä ystävien/perheen kanssa).

2.vaihe

2.vaihe tulee käsittämään outoja elektromagneettisia häiriöitä. Nämä eivät tule olemaan pimennyksiä/katkoksia. Minun annettiin uskoa, että sellaisia kuin jumiutumisia/lähetyshäiriöitä esiintyisi. Voit odottaa kaikkea pilalle menneistä TV-ohjelmista eriskummallisiin kadonneisiin viesteihin.

3.vaihe

3.vaihe tulee käsittämään jonkun suuren joukon katoamisen. Tämän jälkeen “todellinen” sota tulee alkamaan seurauksena provosoidusta ilmataisteluista Ufojen ja taisteluhävittäjien välillä.

GhostRaven kertoo vielä, että armeija näkee avaruusolennot todennäköisesti uhkana sen vuoksi että he pitävät uhkana kaikkea mikä voi loukata meidän maaperäämme.

Niinpä siis Tiede-palstalaiset, valitkaa puolenne, varautukaa ja valmistautukaa, kun elokuussa rysähtää.

Sivut

Kommentit (96)

TheLastNinja
Niinpä siis Tiede-palstalaiset, valitkaa puolenne, varautukaa ja valmistautukaa, kun elokuussa rysähtää.
Mä olen kyllä äälienien puolella, sillä olenhan itsekin ääliö. Tai no kandi vielä..

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1824

vitun mulkut jos ne heti elokuun alussa hyökkää, mulla on lomaa vielä se eka viikko.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr. Bauglir
***** mulkut jos ne heti elokuun alussa hyökkää, mulla on lomaa vielä se eka viikko.

Niin minullakin Kavereiden kanssa piti lähteä viimeistä loma viikkoa viettämään... Mitähän tästäkin tulee...

TheLastNinja
Ajattelin näin juhannuksen kunniaksi laittaa kaikkien tietoon
uutisen, jonka löysin salaliittoteoreettikkojen suosikkipalstalta
eli ATS (Above Top Secret)-sivustolta. Voit lukea uutisen
osoitteesta http://www.abovetopsecret.com/forum/thread288370/pg1

Niinpä siis Tiede-palstalaiset, valitkaa puolenne, varautukaa ja valmistautukaa, kun elokuussa rysähtää.

Puoleni on valittu jo kymmeniä vuosia sitten ja olen tyytyväinen päätökseen.
Uutinen on mielenkiintoinen, mitään tuollaista ei ole kantautunut korviini mutta jos tossa on hitusenkaan perää niin minun on pakko ilmoittaa asiasta eteenpäin-->joka toivottavasti tarkoittaa sitä, että tänä vuonna todellakin tullaan näkemään jokin manööveri jolla tuollaiset naurettavat suunnitelmat pyritään "taivasvieralijoiden" puolelta ennaltaehkäisemään, ei väkivallan keinoin vaan toisin. Eivät ne "E.T" kuitenkaan ole mitään ylivoimaisia, eivätkä varsinkaan sen kykeneväisempiä salakuuntelemaan ihmisiä kuin ihmiset itsekkään.

Jos Yhdysvallat on jotain tuon kaltaista eliminointipolitiikkaa toteuttamassa niin sen on liityttävä siihen, että tämä vuosi on tarkoitus olla ensimmäinen todellinen globaali yhteyden vuosi ihmiskunnan ja "muukalaisten" välillä. Täysin positiivisessa merkityksessä. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että Yhdysvallat tulisi menettämään valta-asemansa poliittisena ja sotilaallisena suurvaltana mahdollisen teknologiasiirron tapahtuessa. Tuo kieltämättä järisyttää koko globaalia teollissotilaallis valtakoneistoa mutta pahiten Yhdysvaltojen valtaa joten GhostRavenin referoima False Flag Operation pitää ilmoittaa eteenpäin.

Vielä hieman lisää aiheesta. Tässä kirjoittaessani viestiä sain ilmoituksen, että ilmeisesti ainakin Yhdysvalloissa ollaan jo printtaamassa kovaa vauhtia "lyhtypylväsmainoksia" joissa on kuva stereotyyppisestä muukalaisesta ja teksti jotain tällaista: "Dont't trust your government. Please help us. We come in peace" ja tuon otsakkeen lisäksi lisää präntättyä tekstiä. Nuo Alien Flyerit tulevat varmasti näkymään ympäri maailmaa.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Viimeinen Ninja

Ainakin asevalintasi on mainio. Alieneja suurempi uhka ovat joutsenet. Tutustupa syvällisesti tuohon joutsensäikeeseenkin.

Syksyllä saattaa tulla sekä tappajajoutsenia että alieneita joka suunnasta kohti. Lääkkeet ovat onneksi jo selvillä.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Yllytys sotaan Ufoja vastaan on sinänsä hämmentävää, kun muiden todisteiden perusteella tämä ns. varjohallitus haluaisi nimenomaan pitää salassa kaiken, mikä liittyy Ufoihn ja varsinkin Ufo-teknologiaan. Esim. Disclosure-projektin ( http://www.disclosureproject.com ) keräämän todistusaineiston perusteella varjohallituksen salaisissa projekteissa on pöllitty valtavat määrät edistyksellistä Ufo-teknologiaa, joka poistaisi kaikki saaste-, energia- ja köyhyysongelmat lopullisesti. Ellei sitten ole niin, että

- julkinen painostus on johtanut tilanteeseen, jossa totuus halutaan lopulta paljastaa tällä tavalla "epäsuorasti",

- ehkä yhteistyö ufojen kanssa on ajautunut riitaan ja asiat halutaan hoitaa kättä pitemmällä tai

- varjohallituksesta tietämätön armeija haluaa yksinkertaisesti lopettaa heidän ilmatilojensa jatkuvat loukkaukset.

Valitse noista sitten se pienempi paha. Mutta joka tapauksessa, muistakaa katsoa Independence Day -leffa vielä pari kertaa ennen elokuun alkua.

Koska elokuu(unohtumaton August)- suunnitelma vuodettiin julkisuuteen, voimme ilmoittaa tosirappareille, että syvempi sala liitto on jo perustettu alfa-omekassa.

Alienien syväsalausseuran tiedottamattomuuskomitean puolesta.

KsiiLörppö

Kauko
Koska elokuu(unohtumaton August)- suunnitelma vuodettiin julkisuuteen, voimme ilmoittaa tosirappareille, että syvempi sala liitto on jo perustettu alfa-omekassa.

Alienien syväsalausseuran tiedottamattomuuskomitean puolesta.

KsiiLörppö

Älä nyt Kauko aliarvioi tätä uutista. Se on sitten myöhäistä reagoida kun valkoinen talo posautetaan pois kartalta jälleen kerran.

Pikkasen epäilyttää, että muukalaiset, joilla on käytössään semmoiset määrät energiaa mitä tähtienväliseen matkusteluun tarvitaan ei paljoa nokkaansa tuhauta maakalaisten aseista... itse pommittaisin kiertoradalta antimateriakranaatteja pitkin mantereita ja sitten täällä ei olisikaan mitään jäljellä tekemässä vastarintaa...

ps. ja ne alukset eivät ole ufoja enään kun ne on tunnistettu muukalaisten aluksiksi

pps. niin ja minähän en todellakaan halua olla paikalla enään kun muukalaisten kotimaailmassa kuullaan uutiset jos jotenkin voitettaisiin nämä mitkä täällä lähettyvillä jo on... saattaa tulla nopea ja kivulias loppu kun sieltä laitetaan taistelulaivasto liikkeelle kostoaikeissa

TheLastNinja
Älä nyt Kauko aliarvioi tätä uutista. Se on sitten myöhäistä reagoida kun valkoinen talo posautetaan pois kartalta jälleen kerran.

Anteeksi vain, arvon viimeinen huppupäinen salamurhaaja, mutta kerrotkos nyt vielä, milloin se Valkoinen talo on edellisen kerran posautettu pois kartalta?

nettiwelho
Pikkasen epäilyttää, että muukalaiset, joilla on käytössään semmoiset määrät energiaa mitä tähtienväliseen matkusteluun tarvitaan ei paljoa nokkaansa tuhauta maakalaisten aseista... itse pommittaisin kiertoradalta antimateriakranaatteja pitkin mantereita ja sitten täällä ei olisikaan mitään jäljellä tekemässä vastarintaa...Tuo paradoksi vie uskottavuuden kaikenlaisilta "ufo"-höpinöiltä. Kuitenkin alieneilla pitäisi olla paljon korkeampaa teknologiaa käytössä kuin meillä ihmisillä + energiaakin pitäisi olla pirun paljon. Siinä tilanteessa on vähän vaikea saada aikaan todellista sotaa.

TheLastNinja
GhostRavenia kauhistuttaa kuitenkin se, että hänen saamiensa tietojen mukaan avaruusolennot eivät ole niin pahoja kuin ihmisille on opetettu populaarikulttuurissa vaan ovat itse asiassa äärimmäisen puolueettomia ja kiinnostuneita meistä vain puhtaasti tieteellisistä syistä.

Heh. GhostRaven siis kauhistelee. ”Mitä? Eikö fiktiiviset elokuvat olekaan totta?!” Huomaa hyvin, että kyseinen salaliittoteoria on Jenkkilästä. Ainahan vain Yhdysvaltojen viranomaiset ovat tietoisia ufoista ja koko muu maailma on vetänyt siteen silmille ja on täysin tietämättömiä ufoista.

Teje
TheLastNinja
Älä nyt Kauko aliarvioi tätä uutista. Se on sitten myöhäistä reagoida kun valkoinen talo posautetaan pois kartalta jälleen kerran.

Anteeksi vain, arvon viimeinen huppupäinen salamurhaaja, mutta kerrotkos nyt vielä, milloin se Valkoinen talo on edellisen kerran posautettu pois kartalta?

No itsenäisyyspäivänä tietysti siinä eräässä kuuluisassa elokuvassa. Löysätkää vähän sitä pantaa pään ympäriltä

MIK
No itsenäisyyspäivänä tietysti siinä eräässä kuuluisassa elokuvassa. Löysätkää vähän sitä pantaa pään ympäriltä

Sinäpä sen sanoit. Elokuvassa. Löysätkää vähän niiden hallusinogeenien kanssa. Ei kannata uskoa aivan kaikkea mitä televisiossa näkee (tai Internetissä).

Tämä uutinen kannattaisi huomioida suunniteltaessa Suomen NATO kantaa.
Jos ne vihreät miehet hyökkäävätkin USA:an ja romahduttavat sen sekä siirtävät maailman poliisin vastuun vaikka Kiinalle tai Venäjälle, niin turhaahan NATOon olisi silloin pyrkiä.
Toivottavasti uusi vastaavanlainen liittymä ei tule olemaan nimeltään KIOTO.
Suomen hallituksen kannattaisi hieman ennakoida tässä asiassa, että saisi
kunnon pulpetit uudessa liittoutumassa!

PS: Onneksi tuli otettua se menolippu ensiviikolla Kentaurukselle,
jotenkin aavistelin...

Alienit valtasivat USA:n jo vuonna 2001. Nimittäin alienit järjestelivät ne WTC iskut.. lensivät koneita, kävivät laittamassa alienräjähteitä rakenteisiin ja osuivat ufolla Pentagoniin. Tästä syystä kaikki todisteet eivät täsmää. Hässäkän keskellä ne vaihtoivat Bushin omaan versioonsa. Miten muuten voidaan selittää Bushin aina välillä kummalliset puheet?! Tämä on sitten totta.

ZenBeat
Alienit valtasivat USA:n jo vuonna 2001. Nimittäin alienit järjestelivät ne WTC iskut.. lensivät koneita, kävivät laittamassa alienräjähteitä rakenteisiin ja osuivat ufolla Pentagoniin. Tästä syystä kaikki todisteet eivät täsmää. Hässäkän keskellä ne vaihtoivat Bushin omaan versioonsa. Miten muuten voidaan selittää Bushin aina välillä kummalliset puheet?! Tämä on sitten totta.

MITEN NIIN AINA VÄLILLÄ???????

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat