Seuraa 
Viestejä45973

http://www.yle.fi/uutiset/24h/id62598.html
Tälläinen uutinen tuli vastaan.
Eli uutinen käsittelee sitä, että Kiinassa tuhansissa tiilitehtaissa työskentelee lapsia, jopa 8 vuotiaita minimaalisella palkalla tai kokonaan palkatta. Lapset näkevät lisäksi nälkää, ja heitä pahoinpidellään. Useat on siepattu orjatyöhön.

Afrikassa taas jopa 5 vuotiaat tytöt tekevät työtä kotiapulaisena. Myös heitä pahoinpidellään eivätkä raiskauksetkaan ole epätavallisia. vaan tämä pakkotyötrendi ei noista maista enää ikinä lopu? Kiinassa kun heitettiin "Rautainen Riisikuppi" ja Maon ajattelutyyli nurkkaan, tilanne tuli Kova Kapitalismi.

Eipä ole joo TÄÄLLÄ MEILLÄPÄIN paljon valittamista, jos joskus lapsi saa ihan syystä vähän tukkapöllyä, tai ettei lapsilla ole virikkeitä. On niillä sentään ruokaa ja katto pään päällä ja pääsee vieläpä ilmaiseksi tasokkaaseen koulutukseen.

Kommentit (4)

Olin minäkin orjatyöläisenä ihan suomalaisessa perheessä Suomessa alle päiväkoti-ikäisestä asti eikä pahoinpitely ollut harvinaista kun olivat humalaisena, palkatta tietysti.
Että jos ensin kotimaankatsausta.

taiteilijatyyppi
On niillä sentään ruokaa ja pääsee vieläpä ilmaiseksi tasokkaaseen koulutukseen.

Voin 100% varmuudella sanoa että heilläkin on ruokaa, muuten olisivat kuolleita. Eikä se ole tasokasta täälläkään tasapäistämisen vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvatkaas käykö kauppa jos orjatyön käytöstä jää kiinni...

Täällä taas lapset kärsivät liian kevyestä elämästä. Aikuistyypin diabetesta on jo lapsilla ja fyysinen kunto on olematon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat