Seuraa 
Viestejä45973

Älkää hyvät ihmiset myykö kauniita järvenrantoja ja mökkitontteja venäläisille. Aikanaan venäläisten mökit jäävät perinnöiksi ja pian on sukupolvi tolkulla ryssiä maassa.. Suomi ryssittyy pikkuhiljaa..

Ei tästä nyt ole kovin kauaa aikaa kun ryssä pidettiin väkisin poissa maasta, nyt myydään kauneimmat aarteet niille!

Kovin lyhytnäköistä.

Ryssä on niin ylimielinen ja erilainen ajattelutavoiltaan ja asenteiltaan, että kauhistuttaa..

Turisti-ryssä on ok, tuovat rahaa. Norjassa Saamelaisetkin myyvät poronsarvia Saksalaiselle kolminkertaiseen hintaan..

Kommentit (11)

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Meillä mökillä on venäläisia ja saksalaisia ja porvareita naapurissa, meillä on vain 3000 neliön tontti ja 3 mökkiä, mutta jokainen mökki on 25 neliötä eli yhteensä 75 neliöö, naapureilla on 110 neliön mökkejä 2 kpl:tta ja kaksi tonttia.

Hirveen kokoisia huviloita järven rannalla naapurilla ja metsästä löytyy lisää.

Moni on kylläkin vuokrattavana, eli turisteja taitaa nuo saksalaiset ja venäläiset pääsääntöisesti olla.

ryssät varmaan ostais tontin pois jos vaan viittisi myydä.

Paskahuussikin menee erikoisuutena turisteille, kannattais varmaan laittaa koko paikka vuokralle meilläkin.

viikonloppu vaikka 500-800 euroo, niin äkkiä tienais hyvät juomarahat.

Siteeraan tässä itseäni aikaisemmasta keskustelusta.
Ei pelkästään rannat vaan paljon muutakin on mennyt ja menossa ryssän haltuun.

_________________________________________________

Venäläiset pääomasijoittajat ovat ostaneet osuuksia sadoista suomalaisista yrityksistä. Tämä luo mahdollisuuksia, mutta myös uhkia.

Venäläiset pääomasijoittajat sijoittavat ulkomaille kasvuyhtiöihin ja firmoihin joita jostain syystä halvalla saa. Heillä myös on pätikkää sen verran enempi, että siinä kilpailussa ei yksikään suomalainen ostaja parjää. Rahan alkuperä ei läheskään aina ole selvillä.

Venäläiset myös yrittävät päättää energian hinnoista niin euroopassa kuin suomessakin. Venäläiset energiayhtiöt ostavat osuuksia sähkön tuottajaista ja jakelijoista. Näin he pystyvät vaikuttamaan energian hintaan koko tuubissa.

EDIT: Suomi ryssittyy.

Suomessa on jo noin 2 000 sellaista yritystä, joita johtavat tai jonka omistavat venäläiset.

Tässä pari tunnetumpaa.

Burdarás jatkanut Finnairin ostoja
Islantilaisen miljardöörin Thor Björgolfssonin hallitsema investointiyhtiö Burdarás hankki vuoden 2005 helmikuussa ensimmäisen suuren erän Finnairin osakkeita. Sen jälkeen lentoyhtiön osake on kallistunut miltei kaksinkertaiseksi.

Lohimaa Oy menossa venäläiselle pankkiirille
Kuopion eteläpuolella sijaitsevan kalastusparatiisiksi sanotun Tervon Lohimaa Oy:n omistus näyttää siirtyvän venäläiselle investointipankkiirille Gleb Shestakoville. Lohimaasta myös kamppailut SysOpen Digian hallituksen puheenjohtaja ja tunnettu urheilukalastaja Pekka Sivonen aikoo vetäytyä kilvasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myykää pois vaan ja mahdollisimman kovalla hinnalla. Sitten kun myytävä on loppu, voimme sosialisoida kaikki takasin itselle. Niinhän se kiertokulku toimii.

Sosialisointia tuskin tulee enää tapahtumaan, koska eikös se viimeksi pitänyt hoitaa sotimalla? Mutta nykyään lähes kaikki vannovat markkinatalouden nimeen ja kaikenlainen kommunismi on lähinnä kirosana.

Dredex
Sosialisointia tuskin tulee enää tapahtumaan, koska eikös se viimeksi pitänyt hoitaa sotimalla? Mutta nykyään lähes kaikki vannovat markkinatalouden nimeen ja kaikenlainen kommunismi on lähinnä kirosana.

Uuden ajan sosialisointi tapahtuu hiukan eri tavalla. Omaisuus yksinkertaisesti ryövätään laillisin keinoin omistajaltaan valtiolle. Sehän käy helposti, kun omistaja ei ole maan kansalainen. Jonkin ajan kuluttua tulevat esiin ne varsinaiset sosialisoinnin taustapirut, jotka yksityistää sen omaisuuden ennalta sovitulla tavalla.

No joo. ei se ihan noin mene. Mutta voi mennäkin.

Lyhytnäköistä ahneutta josta suomalaiset voivat syyttää vain itseään. Joskus tulee taas katumuksen aika ja sitten voivotellaan kun ei älytty pitää kiinteästä ja pysyvästä omaisuudesta kiinni. Ollaan sitten vuokralaisina omassa maassa.

Itselleni maanpuolustushenkisenä tulee jo mieleen että kauanko tämä maa on enää puolustamisen arvoinen. Lakkautetaan puolustusvoimat ja myydään kaikki. Käytetään rahat leveään elämään kunnes tilit tyhjenevät. Mennään sitten hattu kourassa uuden isännän puheille.

Joker
Siis miksi ihmeessä venäläiset ostavat Suomesta maata? Venäjällä on paljon enemmän maata ja vaihtelevampia maisemia.no suomi on ehkä sellanen puhtaampi/turvallisempi maa habitukseltaan, hyvinvointivaltio toisin sanoen, ja sitten vielä lähinnä se, että venäjällä tontit/maa maksaa ihan hiton paljon.
Venäläisille maan omistaminen on sellane kova juttu, paljon arvostetumpaa/harvinaisempaa venäjällä, kuin jos verrataan esim. suomeen, missä aika monetkin omistaa maata (suhteessa väkilukuun siis). On kuulemma aika hankalakin yksityisen omistaa maata siellä.

Eli maan omistaminen on arvossa korkeassa venäjällä, näin olen monasti kuullut ainakin.

Venakot varmaan nauraa suomalaisille ko myyvät niin "halvalla" ja helpolla poies siellä kun maan omistamisen arvokkuus on tajuttu..

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Tuskin venäläiset niitä rantoja sen huonommin kohtelevat kuin suomalaisetkaan. Ehtivät varmaan keskimäärin olla paikalla vähemmän kuin suomalaiset, joten parempihan se niin. Eivät häiritse niin paljon lintujen pesintää yms.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat