Seuraa 
Viestejä45973

Nikola Teslan sanotaan tehneen auton, joka ei tarvinnut moottoria, polttoainetta eikä muutakaan energialähdettä, paitsi salaisen laatikon, jossa oli sähköjohtoja ja lasiputkia. Ei se siis ilman energiaa kulkenut, mutta arvoitukseksi jäi, millä energialla se kulki, maan magneettikentän vai gravitaatiovoiman avulla.

Herääkin kysymys, että jos kerran sähköä syntyy johtosilmukkaan siitä, kun sen läpi kulkee muuttuva magneettikenttä, niin eikö maapallon magneettikenttä kelpaa sellaiseksi?

Silmukkaa voisi vaikkapa pyörittää tuulen avulla pystysuunnassa olevan halkaisijansa ympäri, jolloin sen läpi menevä magneettivuo on muuttuva.

Kommentit (9)

Muistan kyllä jonkin suunitelman jossa avaruuteen kiertoradalle asetettuun johtoon indusoituu jännite maapallon kiertäessä sen alla. Mutta miten siirtää se sähkövirta maahan.
Autoja ei siten saa kulkemaan, koska saatu energia on niin vähäinen ja auton pitäisi liikkua jo oikein suhteessa kenttään. Ei myöskään tuulivoimalla, ellei käytä purjetta.

Jos Teslan auto oikeasti kulki niin veikkaan että wardenclyffen tornilla oli osuutta asiaan. Lähetystehon on kuitenkin täytynyt olla aika tähtitieteellinen.

Tuosta ei oikein löytynyt googlesta mitään, luulen että koko pirssiä ei ole ollut olemassakaan..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hummer
Tuosta ei oikein löytynyt googlesta mitään, luulen että koko pirssiä ei ole ollut olemassakaan..

Kyllä siitä löytyy aika paljonkin Googlen avulla, esimerkiksi hakusanayhdistelmällä
tesla car

Antsa
Onko kyseisestä autosta olemassa mitään todisteita?

No ei kai muuta kuin kertomuksia. Tesla purki autosta pois mysteerisen "laatikon", joka sisälsi johtoja ja putkia, eikä paljastanut sen mekanismeja kenellekään.

Luin jostain, että heti Teslan kuoleman jälkeen viranomaiset olisivat käyneet hävittämässä kaikki hänen paperinsa. Yksi syy saattoi kuulema olla "vapaan energian" todisteiden hävittäminen (enrgiayhtiöiden eduksi).

Teslan kirjat (siis noi julkitulleet patentit) ei kerro asiasta mitään. Eikä niissä ole juurikaan sen (auto) tyyppiseen laitteistoon liittyvää matskua.

Arvauksia asiasta on maailmalla paljon. Ja aika ukkeli tuo Tesla oli.

Mutta mene ja tiedä..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat