Seuraa 
Viestejä45973

Vastauksena siihen, mitä voi tehdä, jos mies "rakastuu" mieheen voin sanoa, että himonsa voi tukahduttaa Jumalan voimalla eikä mieheen tarvitse yhtyä. Jos annat himolle periksi ja alat leikitellä homoeroottisilla ajatuksilla, niin se vahvistaa himon valintaa eli hyväksymistä. Kun yhdistät tähän itsetyydytyksen ja tukahdutat häpeän sekä omantunnon syytökset, niin paadut vähitellen ja hyväksyt homoseksuaalisuuden elämäntavaksesi. Tästä voidaankin siirtyä seuraavaan vaiheeseen eli homoseksiin, mikä on kauhistus ja iljetys Jumalan silmissä.

Jos joku rakastaa toden teolla lähimmäistään, joka on samaa sukupuolta kuin hän, niin silloin ei varmasti tavoitella sukupuoliaktia sen rakastamansa henkilön kanssa. Raamatussa apostolit ja Jeesus rakastivat toisiaan, mutta eivät harjoittaneet homoutta tai edes himoinneet sellaista. Joona ja Daavid rakastivat toisiaan, mutta heilläkään ei ollut homoseksuaalisia taipumuksia tässä puhtaassa veljesrakkaudessa. (filia, storge ja agape yhdistettynä toisiinsa)

Homot puolustavat homouttaan jopa siten, että väittävät mainittujen pyhien ja valittujen olleen homoja, mukaan luettuna Jeesus Kristus, Jumalan Poika. Tämä uskomus tulee yleistymään ja otetaan jopa viralliseksi uskonkappaleeksi joissakin suuntauksissa lopun aikana.

Homouden synniksi tuomitsevat ihmiset joutuvat rangaistaviksi sen vuoksi, että sitä pidetään kunnianloukkauksena ja rikoksena ihmisyyttä vastaan, eriarvoisena lähimmäisen kohteluna, sortona ja kiusaamisena.

Jos aiomme julistaa lopun aikana julkisesti mediassa sitä, että homoseksuaalisuus on syntiä ja johtaa kadotukseen, niin saamme siitä sakkoja tai vankeutta ja heteroiden jumalattomien vihat niskoillemme. He puolustavat homoseksuaalisuutta enemmän kuin homot itse, mitä julkiseen puolustamiseen ja väkivaltaan tulee. No, lopulta nämä homot luultavasti raiskaavat kristittyjä samaa sukupuolta olevia ihan kuin Sodomassa oli tapana. Sitten tulee Jumalan viha heidän ylleen, kun Jeesus saapuu. Sitä me odotamme, amen.

Sivut

Kommentit (63)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lepakko
Taidat painiskella asian kanssa enemmänkin. Oletko pohtinut syvemmin homofobiasi syitä?

Room 1

21. koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23. ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
24. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
25. nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
26. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
27. samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
28. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
29. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
30. ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
31. vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
32. jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

Ajattelin herättää tästä keskustelua, koska homous on leviämässä niin voimakkaasti tällä hetkellä meidän yhteiskuntaamme. Näissä jakeissa lienee syy siihen miten homous todella syntyy. Jos tämän kohdan ymmärtäisi täysin voisi varmaan nousta vastustamaan syvällisemmin sitä henkeä, joka homouden saa aikaan.

Tässähän näkyy selvästi jonkinlainen kehitys joka johtaa sitten lopulta homouteen. Lopussa sitten vielä luetellaan millaisia he ajatuksiltaan ja teoiltaan ovat. Painotan kuitenkin, että tässä kysymys taitaa olla yhteiskunnassa olevasta ajattelutyylistä, ei niinkään yksilö ihmisistä. Yhteiskunnan arvot ja valinnat aiheuttavat kaikkea saastaa yksilöiden elämään. olisi hyvä sanoutua irti tästä pahuudesta ja alkaa palvelemaan elävää Jumalaa. Voisimme kaiketi nousta vastarintaan.

Luulisin, että tuo homouden ylistäminen normaaliksi ihmisen tilaksi alkaa hävitä siinä hetkessä , kun ihminen alkaa kunnioittamaan jälleen Jumalaa ja sitä millaisiksi Jumala on meidät tänne luonut.

Tähän olisi hyvä saada muuttuneiden entisten homoudessa eläjien kommentteja ja kokemuksia, että asiassa pääsisi syvemmälle. Tunnetteko sellaisia ihmisiä?

Lepakko
Taidat painiskella asian kanssa enemmänkin. Oletko pohtinut syvemmin homofobiasi syitä?

Homofobian syyksi veikkaisin kaappihomoutta. Johan sillä tuntuisi olevan kovasti homot mielessä. Kulissit on pidettävä yllä, niin siitä johtuen pelkää (ei homoutta kylläkään vaan paljastumista). Äänekkäimmät homovastustajat tuppaavat olemaan juuri kaappihomoja.

Ja mitä siitä jos joku uskovainen tulee ja sutaisee toista uskovaista peppuun, uskovaisten tavarathan ovat tunnetusti yhteisiä. Tämän todistavat katoliset papit, ev. lut piispat ja lestadiolaiset.

Mistä sinä päättelet, että jotakin omnipotenttia olentoa kiinnostaisi paskan vertaa miten ihmiset elävät maan päällä? tai ylipäätään olisi mielipidettä koko asiaan ollenkaan?

ja suuren satukirjan teksti ei kelpaa vastaukseksi

Homouden syyn alkuperä on siinä, että ihmiset eivät kunnioita Jumalaa ja tämän tähden on heidän mielensä pimentynyt eli sokeutunut, eikä siten kykene näkemään Jumalan asettaneen pysyvän parisuhteen seksuaalisesti miehen ja naisen välille. Ja tässä sokeudessaan jotkut ihmiset myös valitsevat homoseksuaalisuuden. Ihminen kuvittelee myös olevansa viisas omassa voimassansa eikä koe tarvitsevansa Jumalaa, mutta Raamatun mukaan tällainen valinta on tyhmyyttä, ei viisautta. Ihminen tässä tyhmyyden viisaudessaan on myös vaihtanut Jumalan kirkkauden eläinten ja ihmisen kuvan kaltaisuuteen ja tämä valinta johtaa ihmisen hyljeksimään totuutta ja valitsemaan valheen, jonka kautta ihminen palvelee ja palvoo luotua, mutta ei Luojaa. Tämä tyhmyyden viisaus saa myös jotkut naiset vaihtamaan luonnollisen seksuaalisen yhteyden miehen kanssa seksuaaliseen kanssakäymiseen naisen kanssa eli lesbouteen; samoin myös tyhmyyden viisaus saa jotkut miehet vaihtamaan luonnollisen seksuaalisen yhteyden naisen kanssa seksuaaliseen kanssakäymiseen miehen kanssa.

Homouden taustalla on synti, jota saatana vaikuttaa himon kautta. Miksi jotkut miehet vaihtavat luonnollisen seksielämän naisen kanssa luonnottomaan seksisuhteeseen oman sukupuolen edustajan kanssa eli miehen?

Armas Sutinen
Homouden taustalla on synti, jota saatana vaikuttaa himon kautta. Miksi jotkut miehet vaihtavat luonnollisen seksielämän naisen kanssa luonnottomaan seksisuhteeseen oman sukupuolen edustajan kanssa eli miehen?

Miksi puhut mitään luonnollisesta? Luonnollinenhan tarkoittaa jotain luonnossa normaalisti tapahtuvaa tapahtumaa - kuten evoluutiota. Toki miehen yhtyminen naiseen on luonnollista, mutta kuitenkin...

Raamattu ilmoittaa syyksi viisauden, joka on tyhmyyttä ja sen että totuus vaihdetaan valheeseen ja se saa aikaan himon ihmisen sydämessä ja joillakin miehillä tämä himo suuntautuu toista miestä kohtaan. Mistä tällainen himo syntyy? Esitän muutamia ajatuksia edellä tulleiden asioiden lisäksi, jonka takia mies alkaa homoksi.

Yksi yleinen seikka on, että mies ei ole saanut tarpeeksi huomiota ja läheisyyttä isältänsä, jonka seurauksena mies alkaa hakemaan läheisyyttä toisesta miehestä, joka sitten ajautuu homosuhteeksi.

Yksi yleinen asia on, että toisilla miehillä on niin voimakas seksi vietti, että he eivät saa tarpeekseen luonnollisesta sukupuoliyhteydestä. Ja tämän takia moni mies kokeilee seksiä miehen kanssa. Ja moni mies, jolla on vääristyneen voimakas seksivietti jääkin homoksi.

Joillakin miehillä on huonoja kokemuksia naisista, joiden ajamana he ajautuvat homoseksuaalisuuteen.

Yksi yleinen seikka homouden syntymiselle on väärä malli miehestä eli mies ei ole saanut jostakin syystä elämässään tervettä ja oikeaa kuvaa miehestä ja miehen elämästä.

Insesti, jossa mies käyttää seksuaalisesti hyväksi pikkupoikaa ajaa monet insestin uhreiksi joutuneet homouteen, koska he jo näin pienenä oppivat luonnottoman seksielämän.

Suoraa puhetta asiasta.

Näiden pervojen vakioväite, jolla yrittävät vaientaa arvostelun, on
"piilohomo". Ei tuosta kannata välittää, olenko "piilotupakoitsija", jos
en siedä tupakansavua kotonani ?

Pohjoismaat ovat uusi Sodoma ja Gomorra. Uusin hanke on
yrittää saada homouden arvostelukin lakiin kielletyksi, rinnastamalla
se rasismiin. Mitä homofobialla on rasismin kanssa tekemistä, se
on normaalien ja ylivoimaisen enemmistön terve reaktio syntiin ja
saastaan.

Homous takaisin laittomaksi lakiin, tämä voi tosin
olla liian myöhäistä jo, homomafia on levinnyt kuin
syöpä kautta yhteiskunnan, paholainen on voitta-
nut. Mitä seuraavaksi, sikaliitot ?

Hyvä "Armas Sutinen", sinulla on tukenasi maan
terve kristillinen enemmistö ! Varaudu siihen, että me tulemme
nyt olemaan tämän mafian tähtäimessä ja stasiviestejä
ylläpidolle sataa. Toivotaan, ettei siellä ole
"homoveljiä" !

Dr_Strangelove

Pohjoismaat ovat uusi Sodoma ja Gomorra. Uusin hanke on
yrittää saada homouden arvostelukin lakiin kielletyksi, rinnastamalla
se rasismiin.

Hyvä "Armas Sutinen", sinulla on tukenasi maan
terve kristillinen enemmistö !

Otan tähän myös joitakin lesbouden syitä esille.

Yksi yleinen seikka lesbouden syntymiselle on, että nainen ei ole saanut tarpeeksi hellyyttä ja rakkautta, jonka seurauksena hän ajautuu etsimään läheisyyttä ja hellyyttä toiselta naiselta, joka sitten johtaa lesbouteen.

Yksi yleinen asia lesbouden syntymiselle on se, että nainen ei saa orgasmia seksiaktissa ja kokee miehen hyväksikäyttävän ja jättävän hänet kylmäksi. Pettymys ja epätyydyttävä seksielämä miehen kanssa ajaa toisia naisia lesbouteen.

Sitten on myös naisia, joilla on huonoja kokemuksia miesten kanssa ihan yleisellä tasolla. Sen takia heille on syntynyt ns. tunnevammaisuus, joka tarkoittaa sitä että nainen hakee hellyyttä ja läheisyyttä toisesta naisesta eikä kykene lähestymään tällä alueella miehiä.

Jotkut naiset pelkäävät synnytystä ja siten heillä vääristyy seksuaalisuus ja he ajautuvat lesboiksi.

Luonnollinen seksivietti ja toisen ihmisen läheisyyden kaipuu sellaiselle naiselle, jolla on epätyydyttävä seksielämä miehen kanssa ajaa monia naisia lesbouteen.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Armas Sutinen
Homouden taustalla on synti, jota saatana vaikuttaa himon kautta. Miksi jotkut miehet vaihtavat luonnollisen seksielämän naisen kanssa luonnottomaan seksisuhteeseen oman sukupuolen edustajan kanssa eli miehen?

Entäs ne, joita seksi naisen kanssa ei alun alkaenkaan ole koskaan kiinnostanut?

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Niin, olisiko kysymys nk. leimaantumisesta, jos saa ensimmäisen
seksuaalikokemuksen saappaan kanssa, on se paras heila lopun ikää.
Mitä sitten on ajateltava homoseksuaaleista miehistä, leimaako
insesti isän kanssa ? Tämä tulee herättämään raivoisia reaktioita,
mutta olemmehan tiede-foorumilla, jossa kiusallisetkin totuudet
läpivalaistaan.

Armas Sutinen

Otan tähän myös joitakin lesbouden syitä esille.
....................

Kun nainen ei saa tyydytystä miehen kanssa ja hän pettyy miehiin niin hän haluaa kuitenkin kokea seksi elämän huipentuman eli orgasmin sekä kokea myös läheisyyttä toisen ihmisen kanssa, jonkun joka tyydyttää hänet ja on hellä hänelle. Siten moni nainen näin ajautuu lesbouteen, koska hän haluaa kokea seksin huipentuman eli orgasmin.

Sitten on niitä naisia, jotka joutuvat raiskauksen uhreiksi ja tämän karmean väkivaltaisen kokemuksen takia he päätyvät lesbouteen.

Sitten on myös insestin kokeneet naiset. Joissakin tapauksissa kun nainen käyttää seksuaalisesti hyväksi pikkutyttöä, niin pikkutytön maailmankuva vääristyy ja hän ajautuu lesbouteen. Myös joissakin tapauksissa, jossa myös mies käyttää seksuaalisesti hyväksi pikkutyttöä, niin sen johdosta pikkutytön tunne elämä ja maailmankuva vääristyy ja hän ajautuu lesboksi. Insesti on karmea asia, joka tuo hyväksikäytetyn ihmisen tunne maailmaan sekä seksi elämään ikuiset arvet ellei niitä oikealla tavalla saada käsiteltyä sekä korjattua.

Täyttä asiaa! En ole ennen koskaan pohtinut tätä asiaa kummemmin, mutta tekstisi näytti selkeitä pointeja. Muistetaan tietysti, että homot ovat Jumalan edessä ihan samassa asemassa kuin ei homot ja armo on kaikille sama. Jos joku väittää muuta, niin noudattakoon 10 käskyä täydellisesti

Monia ajaa myös homouteen ja lesbouteen se kun yhteiskunta on hyväksynyt homouden sekä lesbouden normaaliksi seksuaalisuudeksi, vaikka ne ovat syntiä sekä jo luonnolliselle järjelle luonnottomia asioita.

Yhteiskunta on siis kannanotoillaan rohkaisemassa myös nuoria tyttöjä ja poikia löytämään itselleen omanlaisensa seksuaalisuuden. Tänä päivänä meidän yhteiskunnassamme opetetaan, että jokainen valitsee itselleen haluamansa seksuaalisuuden miten vain kokee. Tämän seurauksena, joidenkin nuorten elämässä seksuaalisuus vääristyy ja jotkut kokeilevat, että kumpi on heidän juttunsa omaa sukupuolta tai vastakkaisen sukupuolen kanssa harjoitettava seksielämä. Yhteiskunnan hyväksyntä luonnottomuuteen ajaa siis monia luonnottomaan seksuaalisuuteen.

Molempia ajaa seksuaalinen vääristynyt himo ja halu saada itselleen seksuaalinen tyydytys. Seksuaalisen tyydytyksen saaminen ja kokeminen ei ole väärin, sillä Jumala on tarkoittanut ja luonut miehen ja naisen välille pysyvässä parisuhteessa myös seksielämän. Jonka kautta he saavat kokea myös seksuaalista hyvää oloa toinen toisistaan sekä seksuaalisen huipentuman eli orgasmin.

Mutta lesbous ja homous on luonnotonta seksuaalisuutta sekä syntiä. Mikä avuksi, jotta miehet ja naiset voisivat harjoittaa tyydyttävää seksi elämää pysyvässä parisuhteessa?

Jumala on luonut sukupuolielimet niin miehelle kuin naisellekin, jotka sopivat yhteen täydellisesti keskenään. Eli kun mies ja nainen käyttävät aikaa toinen toisiinsa niin he saavat kokea seksielämässään molemmat myös huipentuman eli orgasmin. Seksiä voi toki harrastaa välillä ilman orgasmin tavoitteluakin pysyvässä parisuhteessa.

Nainen tarvitsee enemmän aikaa orgasmiin ja siksi miehen on panostettava ja käytettävä aikaa rakastelussa, että nainenkin saa kokea orgasmin. Miehen on myös syytä muistaa, että nainen on tunteellinen ja herkkä sekä romanttinen ja siksi myös naista on huomioitava ja rakastettava myös arkielämässä. Sillä jos mies ei rakasta eikä huomioi vaimoaan arkielämässä, niin tämä hyvin usein estää vaimon onnistumisen seksiaktissa, joka huipentuu orgasmiin. Joten miehet panostakaa vaimoihinne kaikilla elämän osa-alueilla.

Tosi jees hei sutinen, mut kumma kun sä et esim. vastusta sotia ja armeijaa yhtä hanakasti. Homoja on helppo arvostella koska ne ei tue sun kirkkoa verorahoin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat