Seuraa 
Viestejä45973

Meidän gravitaatiokenttien ylläpito tapahtuu pohjoisen ja etelän, idän ja lännen polariteettien kautta. Tämä polariteetti ylläpitää meidän tiheyttämme.
Nyt kun me muutumme tiheydeltämme (värähtelyjen kohotessa) tapahtuu myös muutos planeetan navoissa ja gravitaatiokentässä.
Maa kohoaa värähtelykentässään, se tulee keveämmäksi massaltaan ja myöskin laajenee hiukan. Tämä laajentumispyrkimyksen myötä nousee esiin uusia mantereita. Alkaneeseen ilmastonmuutokseen ja planetaariseen mannerten uudelleenjärjestelyyn liittyen maan magneettinen napa on myöskin liukumassa uuteen asentoon. Tämä napa-alueen muutos tulee olemaan kaiken kaikkiaan 36 astetta nollapisteestä laskettuna. Kun napa edellisen kerran liikahti, silloinen maata kiertänyt vesivaippa putosi maahan ja muodosti laajat vesialueet ja aiheutti jääkauden. Silloin Maan akselin kallistuminen sai aikaan planeetan kiertoliikkeen muutoksen ja poikkeaman sen asemassa aurinkoon ja muihin planeettoihin nähden. Nyt palautetaan maan napojen alkuperäinen asento.
Vuonna 1997 Gizan Suuren Pyramidin pisteessä aktivoitiin Maan toinen energiajakelukeskus, joka sijaitsee tässä kyseisessä planeetan pisteessä. Tämä Suuri Pyramidi rakennettiin ylläpitämään Maata sen akselilla. Tämän toisen energiajakelukeskuksen aktivointi ja sen täysimääräinen toiminta vuotta 2012 silmälläpitäen saa aikaan, että Silloin Maa-planeetta ei hoipu akselillaan napojen liikkeen aikana.

Yksityiskohtainen selvitys 1997 - 2012 Maan energiakeskusten aktivoinnista 1997 - 2012 luettavana:
http://www.childrenoflight.com/soul.htm

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat