Seuraa 
Viestejä45973

Aivan turha laitos! Nykyäänhän sillä ei käytännössä enää ole mitään virkaa. Siellähän esim USA ei noudata niitä päätöksiä jotka eivät sitä itseään mielytä(Iraq) ja vaatii sitten muita noudattamaan niitä päätöksiä jotka ovat sille itselleen mieluisia(Iran)

Olisi suoraan sanoen jo aika lopettaa tämä diplomaattinen farssi ja sulkea koko laitos! Jos maailmaan esim syntyy ydinsota, niin kuka hitto välittää, jos asia viedään YK:n turvallisuusneuvostoon!? Nykyäänhän USA, Britannia ja Israel vievät sinne pääasiassa vain itselleen mieluisia esityksiä, niinkuin esim nämä ns Iran pakotteet

http://news.yahoo.com/s/ap/20070629/ap_ ... V4JSwLewgF

Toinen mielenkiintoinen homma oli tämä FARSSI Libanonissa! Eli aluksi syntyy jänitteitä Israelin ja Palestiinalaisten välillä(noin vuonna 2000)

Jännitteet kiristyvät varsinkin Afganistanin ja Iraqin sotien myötä. Sitten joukko Israelilais-sotilaita kaapataan. Luonnollisesti Israel vastaisi tähän vankienvaihdolla, vaan miten käykään?

EI! EI TIETENKÄÄN! "Me emme neuvottele terroristien kanssa!" Ensiksi tunkeudutaan Gazaan, pommitetaan ja ajetaan se puskuttaktoreilla paskaksi etsien kidnapattuja solttuja. Sitten sama Länsirannalla. Ja niin! Jotenkin tähän hommaan sotkettiin mukaan Libanonkin, kansainvälisesti tunnustettu itsenäinen valtio, vaikka soltut kidnapattiinkin alunperin gazassa, noin sadan kilsan päässä Libanonin rajalta!

"Heidät on voitu salakuljettaa Libanoniin..."

Ja eikun pommitetaan Libanon PASKAKSI! USA:n asetuella, joka myöskään estää asian puoluettoman käsittelun YK:n turvallisuusneuvotossa! Ja arvaas, ketä arvon YK nyt syyttää koko sotkusta?

http://news.yahoo.com/s/ap/20070630/ap_ ... Usfo0LewgF

Eiköhän olisi jo aika panna lappu luukulle? Tuskin USA aloittaa NATO:n kanssa ydinsotaa vaikka Kiinan ja Iranin kaltaiset isot pelurit lähtevätkin kävelemään heidän yksityiseltä pikku hiekkalaatikoltaan. Venäjä voi jäädä sinne leikkimään suurvaltaa, heille kun se on niin tärkeää!

Kommentit (4)

Se on muuten kumma, että jos jossain kehitysmaassa joku diktaattori sortaa omaa kansaansa tai joitain minimaalisia vähemmistöjä, niin johan on YK:t ja punaiset risti kirkumassa ja huutamassa kansanmurhaa...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6252024.stm

mutta kun USA tappaa siviilejä tuhansien kilometrien päässä rajojensa ulkopuolella kyseessä on "terrorismin vastainen operaatio" eivätkä humanistihipit käytännössä reagoi mitenkään! Miksiköhän ?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6256394.stm

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1815

kyllä YK voi vielä toimia, pitäisi vaan saada muita kuin munattomia hippejä sitä johtamaan.

Sama koskee EU:ta.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat