Seuraa 
Viestejä45973

Kausaalitietokone tyhjentyy. Tämä merkitsee, että aineellisessa tallennusjärjestelmässä tulee syntymään yhä enemmän "mustia aukkoja". Mustat aukot, joita voidaan verrata pölyimuriin, imevät ne tähdet, jotka enää tuskin ovat viestintäyhteydessä maapalloon, ihmisiin, kasveihin, eläimiin ja kiviin, koska näiden elämä otetaan takaisin. Siten monet tallennusplaneetat käyvät tarpeettomiksi.

Vääristyneen ja vahingoittuneen geenistön johdosta monet ihmiset kuolevat, ja monilla on veressään jo tuhon merkit. Myös monet eläinlajit ja kasviryhmät kuolevat sukupuuttoon, koska ne eivät enää ole elinkykyisiä saastuneen maan päällä ja yhä ohuemmaksi käyvän otsonikerroksen alla.
Muuttuvassa aineellisessa makrokosmoksessa Jumalan vastapeluri jotuu pakkotilanteeseen. Kuten hän aikoinaan piti hallussaan taivaallisia periaatteita (puhdas lähetys ja vastaanotto), käänsi ne nurin ja käytti hyväkseen niiden negatiivisia vastakohtia, niin nyt hän haluaa ottaa valtaansa myös sen Ikiaikaisen lupauksen, joka kuuluu: "Minä luon uuden taivaan ja uuden maan." Koska hänen on tähän asti onnistunut muuttaa lainaksi, aionien ajaksi, saatu jumalallinen energia, hän arvelee nyt onnistuvansa luomaan myös uuden taivaan ja uuden maan, missä ovat uudet manipuloidut ihmiset, kasvit ja eläimet.

Kuten demoni tähän saakka on manipuloinut jumalallista energiaa, hän luulee nyt voivansa geenimanipulaation avulla pystyttämään maan päälle uuden valtakunnan, uudet ihmiset, kasvit ja eläimet - oman valtakuntansa - ja samalla uuden aineellisen makrokosmoksen, sillä uusien ihmisten ja luonnonkuntien luomisen täytyisi synnyttää myös uusi aineellinen makrokosmos, koska kaikki perustuu viestintään. Tämän demoni tietää, ja tätä tietoa hyväksikäyttäen hän toimii. Hänen laskelmansa eivät kuitenkaan tule käymään toteen - koska Absoluutti Laki on suurempi ja on rajoittuneen tajunnan yläpuolella.

Jumalan vastustaja on sitä mieltä, että hänen pitää toimia maan päällä geenimanipulaatiota hyväksikäyttäen luodakseen uusia ohjelmia, jotta mustien aukkojen valmiusenergiasta syntyisi jälleen uusia tähtiä, joissa olisivat taltioituina niiden ihmisten ohjelmat, joita hän on manipuloinut tai ne ohjelmat, joita manipuloitu, sieluton ihmiskunta lähettää. Sama koskee manipuloituja eläimiä ja kasveja sekä geenejä manipuloimalla aikaansaatuja luonnonkunnissa olevia uusia luomuksia. Yksi tekijä demonisessa "uudessa maailmanjärjestyksessä" on sieluttomien ihmisten luominen negatiivista energiaa kasaamalla, joka olisi ohjattava ihminen, joka ei enää tunne itseään. Luonnonkunnilla, joihin myös ihmiskunta, jokainen ihmisruumis kuuluu, on luonnonmukainen järjestys - paitsi jos sitä manipuloidaan. Se, joka häiritsee tätä aineen ja jokaisen yksityisen ihmisen, eläimen ja kasvien luonnollista järjestystä, sekaantuu luomistapahtumaan ja tulee demonien rikoskumppaniksi.

Nyt tällä viimeisellä esivalmistelulla ennen tämän materialistisen maailman tuhoutumista, demoni luulee voivansa rakentaa uuden kosmisen tietokoneen. Hänen tarkoituksensa on geenimanipulaation kautta - sillä myös jokaisessa manipulaatiossa on mukana lähetyksen ja vastaanoton periaate - vaikuttaa aineellisen kosmoksen mustissa aukoissa olevaan valmiusenergiaan, jotta siitä kehittyisi uusi aineellinen makrokosmos.

Ihminen on suunnaton lähetys- ja vastaanottoasema. Geenimanipulaatiolla istutetut vieraat ohjelmat voivat peittää fyysisen perimän ja jumalallisen perinnön.

Maailmanlaajuisen ja tavoitteellisen geenimanipulaation avulla pyritään saamaan aikaan uusi luomakunta, oma saatanallinen luomakunta.
Mutta niin kuin on sanottu "Minä teen kaiken uudeksi, uuden taivaan ja uuden maan" niin tämä tarkoittaa, että Jumala saattaa jälleen voimaan ikuisen järjestyksensä.

Tämän maailman demoni pystyy vielä suorittamaan negatiivisen energian uudelleensijoittelua eli ottamaan sitä joltain ihmiseltä tai ihmisjoukoilta ja johtamaan sen jollekin toiselle henkilölle tai joukolle. Tämä viimeisiä hienouksia myöten terävästi laskelmoitu menettely - jotta käytettäisiin hyväksi tässä maailmassa tarjoutuva viimeinen tilaisuu - on enää vain jonkin aikaa mahdollista, niin kauan, kuin demoni vielä kykenee siirtämään negatiivista energiaa paikasta toiseen.
Geenimanipulaatiossa ei ihmiseen ainoastaan istuteta vieraita ohjelmia, vaan ajan mittaan hänen tunnetasonsa eliminoituu. Seuraus on, että hän on manipuloitavissa ja samalla ohjattavissa.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hanion
Mustat aukot, joita voidaan verrata pölyimuriin...Öei, ei mustan aukon pölynimurius lisäänny yhtään verrattuna sitä edeltäneeseen tilaan.

Muuttuvassa aineellisessa makrokosmoksessa Jumalan vastapeluri jotuu pakkotilanteeseen. Kuten hän aikoinaan piti hallussaan taivaallisia periaatteita (puhdas lähetys ja vastaanotto), käänsi ne nurin ja käytti hyväkseen niiden negatiivisia vastakohtia, niin nyt hän haluaa ottaa valtaansa myös sen Ikiaikaisen lupauksen, joka kuuluu: "Minä luon uuden taivaan ja uuden maan." Koska hänen on tähän asti onnistunut muuttaa lainaksi, aionien ajaksi, saatu jumalallinen energia, hän arvelee nyt onnistuvansa luomaan myös uuden taivaan ja uuden maan, missä ovat uudet manipuloidut ihmiset, kasvit ja eläimet.Sullon kuvioiss jumala ja demoni? Taivaallisia periaatteit? Puhdas lähetys ja vastaanotto? Negatiivisii vastakohtii? Ikiaikanen lupaus? Manipuloitui ihmisii?

Hei, ton viimesen mä tajuun. Uskonnot manipuloi ja uudet uskonnot uusmanipuloi. Myytsä jotain?

...koska kaikki perustuu viestintään.Oon joo sitä mieltä, ett informaatio on kvarkkimaailman ominaisuus ja silleen yks luonnonlaki.

...koska Absoluutti Laki on suurempi ja on rajoittuneen tajunnan yläpuolella.Eli ei me sitte voida edes tietää tosta mitään. Jos ton pistät oletusarvoks, niin samall heität omass ajattelussas hanskat tiskiin ja tää kaikki sun ajatteluu on vaan jammailuu.

...jotta mustien aukkojen valmiusenergiasta syntyisi jälleen uusia tähtiä, joissa olisivat taltioituina niiden ihmisten ohjelmat, joita hän on manipuloinut tai ne ohjelmat, joita manipuloitu, sieluton ihmiskunta lähettää.Ett jotain koodii ois menny (joo) mutt myös jääny mustiin aukkoihin? Hiukkaset menee tapahtumahorisontin ylitettyään niin soolona sisään, ett epäilen niiden kykyy palautuu missään tilanteess. Takasinkelaushan ei onnistu.

Hänen tarkoituksensa on geenimanipulaation kautta - sillä myös jokaisessa manipulaatiossa on mukana lähetyksen ja vastaanoton periaate - vaikuttaa aineellisen kosmoksen mustissa aukoissa olevaan valmiusenergiaan, jotta siitä kehittyisi uusi aineellinen makrokosmos.Joku Pekka Vennamo (lähetys ja vastaanotto) jossain mustass aukoss on ihan pimee ajatus.


...jumalallisen perinnön.Tätä voi oottaa vast, kun jumala on kuollu.

Geenimanipulaatiossa ei ihmiseen ainoastaan istuteta vieraita ohjelmia, vaan ajan mittaan hänen tunnetasonsa eliminoituu. Seuraus on, että hän on manipuloitavissa ja samalla ohjattavissa.

Kuka on myyny sulle tän ajatuksen?

Heleet bileet sulla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat