Seuraa 
Viestejä45973

Miten yleensä alpha male eli alfa mies käyttäytyy?

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
Joker
Tuo linkkisi ei kerro hirveästi siitä, miten Alfa uros käyttäytyy.No minäpä kerron:

EleetKuin Euroopan omistajalla.

liikkeetAlfauros ei turhia hötky.

käyttäytyminen muita kohtaanJos se muu on mies, alfa vetää surutta turpaan, jos se on nainen, alfa käy kuolaten kiinni rintoihin, ja jos se on lapsi, alfa varastaa tikkarin.

asenteet

"Minä teen mitä haluan, muut mitä osaavat ja uskaltavat."

Hän, jonka pitää kysyä näitä, ei selvästikään ole alfa. Silloin kannattaa varsinkin tuossa käyttäytymisessä muita kohtaan ottaa hieman varovaisempi linja.

Neutroni
Hän, jonka pitää kysyä näitä, ei selvästikään ole alfa. Silloin kannattaa varsinkin tuossa käyttäytymisessä muita kohtaan ottaa hieman varovaisempi linja.

Tavoitteena on tulla alphaksi, mutta tie on pitkä ja kivinen.
Muuten sitä jäis kotiin ja ainoa elämäntehtävä olis pakertaa tasa-arvo blogia.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
Joker
Tavoitteena on tulla alphaksi, mutta tie on pitkä ja kivinen.Ei se herkkua ole alfana olla, katsos kun aika moni halajaa alfaksi alfan paikalle, ja siihen peliin jos johonkin kuuluvat likaiset keinot (ei silti, että kokemuksen rintaäänellä puhuisin).

Muuten sitä jäis kotiin ja ainoa elämäntehtävä olis pakertaa tasa-arvo blogia.

No jos et muuta vaihtoehtoa keksi, niin onnea valitsemallesi tielle. Hommaa se Eurooppa omistukseesi (tai vaikka tuottava keskisuuri firma näin aluksi), kyllä luonto korjaa sitten ne elkeet ihan luonnollisesti.

Neutroni
Hommaa se Eurooppa omistukseesi (tai vaikka tuottava keskisuuri firma näin aluksi), kyllä luonto korjaa sitten ne elkeet ihan luonnollisesti.

En tarvitse mammonaa, kunhan vain osaan käyttäytyä kuten Alpha.

Neutroni
Oletko kokeillut näitä oppeja paikallisiin pissiksiin: http://kasikirja.fi/ ?

Oon imuttanu suunnilleen kaikki fastseductionit, seductionsciencet yms.
Vaikeinta on toki polulla kulkeminen, mutta noi ohjeet toimii mun kenttäkokemuksen perusteella myös muihinkin kuin pissiksiin.

Alfa käyttäytyy suurin piirtein päinvastoin kuin Neutroni kirjoitti. Alfan tehtävänä on yhdessä parhaiden urosten kanssa pitää huolta lauman reviiristä. Jos vaara uhkaa, Alfa on etulinjassa hoitamassa hommaa ja viimeisenä perääntymässä. Alfa liittoutuu lauman parhaiden urosten kanssa, sillä kukaan ei voi omin voimin pysyä Alfana Alfan paikalla. Alfa pyrkii pitämään lauman elämän turvattuna ja tasaisena, sovitellen riitatilanteita ja tukien aina lauman heikoimpia jäseniä.

Alfa muuttuu pedoksi vain kun jokin toinen uros alkaa uhata sen asemaa voimakeinoin. Tällöin Alfa pyrkii nitistämään vastustajansa ja palauttamaan hegemoniansa. Alfa hallitsee viime kädessä "yleisen mielipiteen" tuella, ei terrorikeinoin. Alfa on yksinkertaisesti paras uros kyseiseen tehtävään.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249

Tosiaan, Arnoldin teesit ovat jonkin verran lähempänä 'alfamaisuutta', jos sellaisesta edes huumorilla voidaan puhua ihmisen suhteen. Muuttujia ja käsitteellisiä määrittelyongelmia piisaa. Kyseessä on yksinkertaisesti ihmisen kohdalla huono ja parhaimmillaan kovin kontekstisidonnainen käsite.

Hegemonisen maskuliinisuuden idea lienee (sosiologisessa) miestutkimuksessa lähinnä tuota 'alfauroksen' ideaa, käsittääkseni:

"Hegemonic masculinity is the normative ideal of masculinity that men are supposed to aim for and women are supposed to want. Characteristics associated with hegemonic masculinity are aggressiveness, strength, drive, ambition, and self-reliance.
---
[...]it is argued by Drs. Beasly and Elias, in their paper Situating Masculinities in Global Politics (2006), that there is enough categorical "slippage" in the way Connell articulates the concept of hegemonic masculinity to make it less authoritative than Italian Marxist Antonio Gramsci's original thesis of hegemony, which Connell obviously builds upon in her work. This opposing argument is, in short, that there are considerable differences between forms of dominant masculinities; more than Connell's theory acknowledges.
---
In a paper for the UNDP's Gender in Development series, Greig, Kimmel and Lang write: "But it is equally clear that men's 'patriarchal dividend' is mediated by economic class, social status, race, ethnicity, sexuality and age... "[5] The approach reflected in the UNDP paper is one of finding possible connections between men and women across the "patriarchal divide",[5] as a result of the disempowerment of both (men being disempowered by other, more powerful men or men who are the victims of violent and dominant masculinity within their own patriarchy), in contrast to Connell's more unilateral approach."

http://en.wikipedia.org/wiki/Hegemonic_masculinity

http://en.wikipedia.org/wiki/Raewyn_Connell

Joker
Tavoitteena on tulla alphaksi, mutta tie on pitkä ja kivinen.
Muuten sitä jäis kotiin ja ainoa elämäntehtävä olis pakertaa tasa-arvo blogia.

Jaahas, naisseuraa ei irtoa, vai?

Tuo tyyppi muuten alkoi vääntää väikkäriä liittyen evoluutiopsykologiaan, ihan hetki sitten. Kuulette Henrystä vielä.

Kirjoittajan klassikko on "älkää kuunnelko millaisia miehiä naiset sanovat valitsevansa, vaan seuratkaa suoraan millaisia miehiä naiset todellisuudessa valitsevat".

Ihan hauska veikko, en jaksa nyt hyökätä noita 'teesejä' kohtaan. Onhan ne ihan huvittavia.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat