Seuraa 
Viestejä45973

Koska energia ei joudu hukkaan, niin jokaisen ajatuksenkin on säilyttävä tai oltava "jossain", kun se on ajateltu. Mitä tapahtuu positiivisille ja negatiivisille ajatuksille?

Jokaisella ajatuksella tai ajatuskompleksilla on määrätty muoto, koska se on energiaa - selvänäköiset ihmiset pystyvät näkemään nämä ajatusmuodot. Ne ovat itsenäisiä olemuksia, joihin sisältyy niiden määränpää, kohde. Jos esimerkiksi ajattelemme rakastavasti tiettyä kanssaihmistä, niin meidän luomamme energiakenttä lähtee liikkeelle tätä ihmistä kohti. Sen pyrkimyshän on tuoda tälle lähimmäisellemme rakkausenergiaa. Siksi tämä rakkauden ajatusenergiakenttä löytää vastaanottajansa täsmällisesti.
Tämä ei riipu siitä, tunteeko vastaanottaja nämä ajatukset tai missä hän on. Ajatusenergiat eivät ole sidotut tilaan eivätkä aikaan, ja ne tavoittavat aina kohteensa. Siinä määrin, kuin saaja on virittynyt vastaanottamaan, voivat nämä positiiviset energiat vaikuttaa häneen - rakentavasti, elähdyttävästi. Jos hän ei heti pysty ottamaan vastaan tätä positiivista energiaa, koska on sillä kertaa asennoitunut negatiivisesti, niin positiiviset energiat säilyvät hänen aurassaan, hänen sielullisessa säteilykentässään, kunnes hän kutsuu ne luokseen ajattelemalla positiivisesti.
Jos ajattelemme negatiivisesti jostain lähimmäisestämme eli luomme negatiivisen energiakentän lähettämällä esimerkiksi vihan, kateuden, tms. ajatuksia, niin nämä ajatukset, jotka ovat itsenäisiä olemuksia, kulkeutuvat tässäkin tapauksessa kyseisen ihmisen luokse ja yrittävät vaikuttaa häneen.
Jos vastaanottaja ajattelee samalla tapaa, niin hänessä syntyy resonanssi
yhteinen energiakompleksi alkaa värähdellä. Hänessä olevat negatiiviset ajatukset voimistuvat. Jos matkaan saatetut negatiiviset energiat kuitenkaan eivät löydä kaikupohjaa lähimmäisestä, koska tässä ei ole olemassa mitään vastaavaa - niin sanottua "vastinetta" - niin negatiiviset impulssit eivät pysty vaikuttamaan häneen. Jos hän kuitenkin on herkkä, hän pystyy aistimaan lähimmäisensä negatiiviset ajatukset.
Siinä henkilössä, johon ajatusenergia kohdentuu, voi yleisvire muuttua latauksen värittämällä sisällöllä vallitsevaan värähtelytunnelmaan. Saatuaan kohteessa edelleen lisävoimaa kasauma kimpoaa takaisin sen alkuperäiselle valmistajalle. Ajatusenergian kooste vahvistaa tai heikentää ajatuksen vastaanottajaa ja sama kertautuu sen alkuperäisessä valmistajassa varauksen tehon sisällön mukaan
On henkinen lainalaisuus, että kaikki matkaan saattamamme ennemmin tai myöhemmin taas palaa meille takaisin - olipa se sitten positiivista tai negatiivista.
Samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa - vastaanotamme lähettämämme - ja muodostuu yhteinen, laajempi energiakompleksi. Loppujen lopuksi otamme vastaan enemmän, kuin olemme lähettäneet - myös koska lähetetyt energiat ovat yhteydessä vastaaviin ajatusmuotoihin ja energiakenttiin.
Samoin on laita kun lähetetään matkaan negatiivisia ajatuksia.

Jokaisella ajatuksella on pyrkimys synnyttää meissä se ominaisuus tai toiminta, mitä olemme ajatelleet. Jokainen ajatus on siis alkusyy, joka yrittää päästä ilmentymään meissä. Olemme esiohjelmoineet itsemme ajatuksillamme. Siksi puhutaan myös syyn ja seurauksen laista, kausaalilaista,, jokainen ajatus on jo siemen, joka kantaa hedelmää itsessään jo latenttina, piilevänä.

Jos ajattelemme negatiivisesti, niin nämä ajatukset siirtyvät alitajuntaamme ja varastoituvat sinne - ja nyt ne värähtelevät aurassamme, sielumme säteilykentässä. Jos emme huomaa negatiivista ajatteluamme/käyttäytymistämme, emmekä pyri korjaamaan sitä positiivisilla ajatuksilla/käyttäytymisellä niin ne pian tietyn ajan umpeuduttua uppoavat sieluun lisäten sen rasitteita. Sielu on meidän sisäinen ihmisemme, hienoaineellinen muodoste, joka tietokoneen tavoin tallettaa kaikki positiiviset ja negatiiviset alkusyyt. Sielu on elämänkirja. Negatiiviset ajatukset muodostavat sielun velan - sitä kutsutaan myös karmaksi. Ne ovat eräänlainen sielussa oleva ohjelma, joka odottaa aktivoitumistaan.

Ajatellessamme viestimme positiivisten tai negatiivisten energioiden tai energiakenttien kanssa ja olemme yhteydessä myös toisten, ajatteluaan vastaavien energiakenttien kanssa, jotka värähtelevät meidän ympärillämme sekä ilmakehässä. Meihin voivat mahdollisesti vaikuttaa jopa astraalimaailmojen alemmanlaatuiset sielut. Me eemme silloin enää ole oma itsemme, vaan - useimmiten tietämättään - toisten ohjaama, osaksi niiden ohjelmien, jotka olemme itse luoneet, osaksi niiden energiakenttien ja sielujen ohjauksessa, jotka ryöstävät meiltä energiaa.
Pyrkimys positiiviseen elämään on suoja sellaisia ohjaustoimintoja vastaan. Se on viisautta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat