Seuraa 
Viestejä45973

Jos osake nousee kahtena paäivänä yhteensä yli 10% niin mitä pitää tehdä?

Kommentit (10)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Meikä sijoitti lisäverovarat odottamaan huhtikuussa (erääseen kotimaan rahastoon). Otin pois ennen näitä heinäkuun sohelluksia. Nettoa jäi 15%. Panen takaisin syyskuussa. Loppuvuosi on aina rauhallista nousun aikaa.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä19173
Rasputin
Jos osake nousee kahtena paäivänä yhteensä yli 10% niin mitä pitää tehdä?

Ei mitään.

Mutta jos kurssi laskee 2 päivän aikana yli 10 % voi jo myyntiä harkita.

Ylipäätään vähän ihmetyttää miksi ihmiset myyvät nousevia osakkeita. Ei niitä kannata myydä, nehän nousevat.

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Pankit muuten kauppaavat eläkesäästämistä, käyttäen samoja sijoitusrahastoja joihin voi itse suoraankin sijoittaa sillä optiolla että voi voittaa onnistuneilla sijoituksilla enemmän mitä pankki tarjoaa.

"Yksi kehitysmaan häiskä oli heinämajassa valmistamassa kokaiinia ja se tienas 1000000 dollaria vuodessa."

Luultavasti hän olisi ollut paljon onnellisempi, jos olisi tyytynyt pelkästään käyttämään kokaiinia...

Rasputin
Jos osake nousee kahtena paäivänä yhteensä yli 10% niin mitä pitää tehdä?

semmonen nyrkkisääntö on, että jos hinta on ennätyskorkeudessa, myy pois ja osta jotain, jonka hinta on ennätysalhaalla. mutta mutta.

Kauppatieteiden jonniimoisena asiantuntijana pitää tämän keskustelun yhteydessä tuoda esille erään vanhan pörssimeklarin viisaus:

"Osta silloin kun muut myyvät, myy silloin kun muut ostavat."

Mitä tuo sitten käytännössä tarkoittaa, siitä pitäisi kirjoittaa niin pitkä esitelmä, ettei se olisi tällä palstalla järkevää.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Vastaaja_s24fi
Rasputin
Jos osake nousee kahtena paäivänä yhteensä yli 10% niin mitä pitää tehdä?semmonen nyrkkisääntö on, että jos hinta on ennätyskorkeudessa, myy pois ja osta jotain, jonka hinta on ennätysalhaalla. mutta mutta.

Nyrkkisääntösi toimii vain taaksepäin katsoen. Etukäteen et voi tietää kuin osakkeen siihenastisen ennätyskorkeuden. Nyrkkisääntö kertookin, että kannattaa myydä nouseviin hintoihin ja ostaa laskeviin.

Ökysijoittajat pystyvät odottamaan kaikessa rauhassa pörssikursien äkkinäisten liikkeiden rauhoittumista, kun taas varsinkin lainarahoin sijoitustoimintaansa hoitavat panikoivat kurssinotkahdusten sattuessa ja joutuvat myymään hätäpäissään osakkeensa, jotka voivat olla lainojen vakuutena.

Samantapainen uusjako on tulossaan asuntomarkkinoilla. Lukuisia asunnonhankkijoita on saatu alhaisten korkojen aikana rahoittamaan asuntonsa niin suurella lainalla, että sen korot ja lyhennykset vain vaivoin pystytään hoitamaan. Kun korkotaso nousee ja tuleva laskusuhdanne saa työttömyyden kasvuun, suuri määrä asuntoja päätyy pankkien haltuun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat