Seuraa 
Viestejä45973

Ruotsissa suunnitellaan alkolukkoa ydinvoimaloihin. Kannatettava ajatus myös Suomen ydinvoimaloihin. Kyseessähän on sivullisten turvallisuus, ihan niin kuin autojenkin alkolukoissa. Ihmismäärä, jonka turvallisuudesta on kysymys, on sentään ydinvoimalajuopoilla tuhansia tai kymmeniä tuhansia kertaa suurempi kuin rattijuopoilla.

Viite:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Osk ... 5228072894

"Oskarshamnin ydinvoimalaan alkolukot

Julkaistu: 16.6.2007 12:04

stt
MATHS BOGREN / SCANPIX SWEDEN

Oskarshamnin ydinvoimalaan alkolukot

Oskarshamnin ydinvoimala Kaakkois-Ruotsissa.

Ruotsalainen Oskarshamnin ydinvoimala aikoo torjua humalaiset työntekijät tehokkaasti asentamalla voimalan porteille alkolukot. Asiasta kertoo Kalmarissa ilmestyvä Barometern-lehti verkkosivuillaan.
...
"

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vastaaja_s24fi
Ruotsissa suunnitellaan alkolukkoa ydinvoimaloihin. Kannatettava ajatus myös Suomen ydinvoimaloihin. Kyseessähän on sivullisten turvallisuus, ihan niin kuin autojenkin alkolukoissa. Ihmismäärä, jonka turvallisuudesta on kysymys, on sentään ydinvoimalajuopoilla tuhansia tai kymmeniä tuhansia kertaa
"

ydinvoimalajuoppo, heh.. siinä uus termi, ajaa kännissä ydinvoimalaa.

Ihan fiksua kaikissa työtehtävissä, joihin päihtyneellä ei ole asiaa. Eli periaatteessa kaikilla työpaikoilla. Eikös lentokapteenitkin puhalluteta, taksikuskitkin voisi. Teurastajat pitäisi myös puhalluttaa, eläinten kärsimysten minimoimiseksi.

Mitä turvallisempia ydinvoimaloista tehdään, sitä enemmän vastaaja täällä nyyhkyttää. Tällä yhtälöllä ei taida olla reaalisia tarkaisuja?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat