Seuraa 
Viestejä45973

Varmennukseksi. Ei ole tullut tuotua autoa ulkomailta, eikä kovin moni tuttukaan ole sitä tehnyt.

EU taas pisti Valtiolle hankalan kysymyksen. Mikäli uutiset pitävät paikkansa kyse on melkoisen älyttömästä kikkailusta, josta valtio hyötyy korkeintaan hippusia.

Kysynkin nyt, että miten on mahdollista tälläinen pelleily. 1 - 5 valtionvarainministeriön virkamiestä (yksi niistä tekee päätökset, toiset suosittelee) on vuosikymmenet kyykyttänyt suomalaisia mm. ulkomaan autojen verotuksella. Mitä hemmetin hyötyä siitä on ollut ja mitä hiivatin virkaa on poliitikoilla, kun eivät tee tästä törppöilystä loppua.

Esimerkiksi. Ulkomailta ostetun, käytetyn auton verotus ei taida olla kohdallaan vieläkään. Alkujaan se oli täysin persiellään, minkä olisi pitänyt nähdä "Sokean Reetankin". Mutta ei vaan nähty, virkailijat vain istuivat rasvaisella p:llään ja yksityisen ihmisen piti tehdä valitus EU-tuomioistuimeen. Että kehtasivat, kyllä nolottaa suomalaisten maineen puolesta. Asia olisi hoitunut kotonakin. Puoliarkkia A4:sta ja siihen lause "Käytetyn tuontiauton verotus kohtuullistetaan" piste ja päättäjän ja esittelijän nimet alle.

Sama ilmeisesti jatkuu loputtomiin. Aikanaan mm. YK-miehet olivat vaikeuksissa autojensa kanssa. Mitä helvettiä kansantalous siitä on hyötynyt.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat