Seuraa 
Viestejä45973

Maanantaina 19.08.1991 klo. 19.45 saimme aloitus viestin, jossa mm. ilmoitettiin että kyseinen planeetta tulee maan näkökenttään kun kosmiset yhteydet kytketään. Pian aloituksen jälkeen henkitasoilta tultiin välii ja ilmoitettiin, että meitä tulisi olla kolme vastaanottamassa viestejä, koska heidän energiat ovat liian voimakasta yhdelle henkilölle.

Klo 22.30 samana iltana

Zymh planeetalta tulee viesti:
"Meillä on paljon kerrottavaa teille. Meidän planeettamme on 8 kertaa niin suuri, kuin teidän planeettanne. Planeetallamme on pelkästään positiivista energiaa. Teidän planeettanne energiat ovat karkeita. Meidän tehtävämme on nostaa planeettamme värähtelyjä poistamalla negatiivista energiaa. Negatiivinen energia poistetaan polttamalla kosmisella energialla....
Jälleen henkitasot tulevat väliin ja ilmoittavat: Älkää yrittäkö yhteyttä yksin, pitäkää kolmio, teillä kaikilla kolmella on mahdollisuus ottaa viestit samanaikaisesti vastaan. Totutte aikanaan lähettäjäpään energioihin.

Sivut

Kommentit (97)

maanantaina, 26.08.1991 uusi yhteys Zymh planeetalta

Ensin tuntui tuoksu, kuin makean kukan tuoksu. Emme tunnistaneet sitä tuoksua. Seuraavaksi näkyi kukka. Se muistutti auringonkukkaa kasvutavaltaan ja muodoltaan. Sen terälehdet ovat kirkkaammat ja monen väriset auringonkukkaan verrattuna. Sen suuret siemenet ovat ravintoa, kuin auringonkukankin. Sen keskeltä nousi unikon siemenkotaa muistuttava maljamainen kota. Siinä on juoksevaa hunajaa muistuttavaa nestettä. Tuoksu tuli siitä. Näkyi laaja pelto näitä samoja kasveja.
Siihen tuli ihmisen muotoinen ja näköinen henkilö. Hän vaikutti keveämmältä ja kuin kuultavammalta ihmiseen verrattuna. Hän keräsi jonkinlaiseen koriin kukkasten hunaja-maljoja. Kun kori oli täynnä hän siirtyi eteenpäin. Hän nousi kasvien yläpuolelle ja liikkui keveänä pellon yli. Minkäänlaista koneellista liikkumavälinettä ei näkynyt. Hän liikkui kumpuilevan maaston yli. Vähänmatkan päässä näkyi vettä ja sen rannalla joukko matalia rakennuksia. Ne olivat vaaleita ja hyvin kirkkailta vaikuttavia. Kerääjä vei korinsa rakennusten vierellä olevaan keräys-siiloon. Se näytti pitkulaiselta lieriöltä, jonka molemmat päät oli leikattu vinosti ylöspäin. Siihen kerättiin sato tästä viljelypisteestä. Siiloja oli useita. Kun yksi täyttyi, siirtyi se kuljetusalukseen, joka kellui vähänmatkan päässä rannasta. Se näytti samanlaiselta, vain hyvin paljon suuremmalta kuin rannalla olevat siilot. Ensin tämä keräilyalus vaikutti yhtenäiseltä, mutta kun se nousi vedestä, nkyi sen alla ponttoonit, joilla se lepäsi. Ponttooneita oli kaksi ja ne oli yhdistetty toisiinsa kolmesta kohtaa. Nämäkin olivat pitkulaisia. Se oli paitsi keräily ja kuljetusalus, myös varastoalus. Siihen kerättiin tuotteet, kuljetettiin siinä määränpäähän, jossa se toimi varastona.
Rakennuksessa seisoi mies eräänlaisen ohjauskaapin edessä ja hoiteli molempien siilojen siirrot. Ne olivat miehittämättömät. Ranta ja rakennukset olivat siistejä, puhtaita, minkäänlaista melua ei kuulunut.
Suurempi siilo, ponttooneilla levännyt, lensi matalalla veden yli. Matkaa en pystynyt arvioimaan. Se laskeutui jonkin aikaa lennettyään kaupungin rantaan. Siinä oli useita samanlaisia vierekkäin, ne lepäsivät eräänlaisella telineellä. Se vaikutti jonkinlaiselta jakelupisteeltä.
Kysyimme markkinointijärjestelmästä ja muusta sellaisesta. Meille kerrottiin jokaisen ottavan itse tarvitsemansa, raha oli tuntematon ja tarpeeton. Jokainen tuotti jotain tarpeellista saman verran kuin käytti jotain muuta. Se siilojen varastopaikka toimi myös tuotteitten vaihtopaikkana.
Kaupunki näytti matalalta ja hyvin vaalealta, kupolimaisin rakennuksin. Se oli rakenettu nousevasti rinteeseen. Sen takana kohosi kartion muotoinen vuori. Vuoren toinen sivu oli huomattavan jyrkkä.
Minkäänlaista tie- tai katuverkostoa ei näkynyt. Sen sijaan näkyi useita aukioita, pienten ilma-alusten lasketumispaikkoja.
Siellä on paljon vettä, vesialueet eivät ole niin suuria kuin täällä Maa-planeetalla. Ne ovat tavallaan vuorotellen vihreitten alueitten kanssa. Siellä on vuoristoa, kumpuilevaa, miellyttävää, tasaisia paikkoja, vuoristoa, kumpuilevia metsämaastoja, muistuttaa paljon maapallon vihreitä alueita. Kaikki on kirkkaampaa ja kuin selväpiirteisempää, värejä on vaikea kuvata, ne ovat kirkkaampia ja ikäänkuin sädehtiviä, kuultavia, helmiäistä muistuttavaa. Nousemme vuoren yläpuolelle, sieltä näkyy ikäänkuin vuoren laelle olisi tehty järvi. Se on vesiallas, entiseen tulivuoren kraateriin rakennettu. Sieltä johdetaan vettä, jokien näköisiä juoksuja, välillä ne laajenee järviksi tai suuremmiksi vesialueiksi. Niistä rakentuu suurempi vesistö. Vesi on kirkasta, sanotaan sen olevan lasuurin sinistä.
Tässä näkyy suurempi tasainen alue. Se on jonkinlainen laskeutumisalue, sinne laskeutuu alus, josta tulee ihmisiä, jotka menevät paikoitusalueen tapaiselle, siellä näkyy pien-aluksia, pitkulaisia, ne ovat niin kuin autot parkissa, ihmiset menee niihin ja ne lähtevät. Teitä eikä mitään sen kaltaisia rakenteita ei näy.

Tässä vaiheessa pyysimme yhteyden lopettamista kovan paineen takia, joka kohdistui takaraivoon. Myös silmissä tuntui häikäisyä kaiken sen kirkkauden takia, mitä siellä oli. Planeetta oli kirkas kun kohosimme ja katselimme sitä korkeammalta ja korkeammalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
rosewater
Seuraa 
Viestejä1231
hanion
maanantaina, 26.08.1991 uusi yhteys Zymh planeetalta

Olet ilmeisesti harrasteleva scifi-kirjailija? Mielestäni sinun kannattaisi vakavasti miettiä, olisiko sillä tavallisella päivätyöllä kuitenkin enemmän tulevaisuutta.

"between the click of the light; and the start; of a dream"

Torstaina, 29.08.1991 uusi yhteys Zymh-planeetalta 8jälleen annetaan visiona

Olimme jälleen siinä samassa paikassa. Meille selvitettiin miksi se kaupunki näytti niin kirkkaalta. Jokaisen rakennuksen katolla on aurinko kennot tai paneelit. Ne ovat hyvin pienet mutta kirkkaat. Ne olivat kuin polttolasit muodoltaan ja lasimaiselta ulkomuodoltaan. Kuitenkin ne olivat jotain hyvin ohutta metallikalvoa. Ne toimivat kuin polttolasit. Keräsivät auringon säteet yhteen pisteeseen. Se piste on titaanimetallia, se näytti mustalta. Tällälailla saatu energia varastoidaan eräänlaiseen akkuun. Siinä on vieri vieressä ohuita metallilevyjä, jotka ovat siirappimaisessa nesteessä. Meille ei kerrottu näitten koostumuksesta. Se akun näköinen laatikko oli hyvin pieni. Siinä on koko rakennuksen energianlähde. Jokaisessa rakennuksessa on omansa.
Taloja pystyy myös liikuttelemaan tämän energian avulla.
Vuodenaikojen vaihteluitten vuoksi talot siirretään haluttuun paikkaan.
Planeetan kuoren magneettikenttää käytetään hyväksi muodostettaessa nostovoimaa, joka on vastamagneettinen energia. Talot siirretään hyvin matalalla liikkuen, käytetään tasaisia maastokohtia hyväksi. Työntövoima saadaan talon omasta energia akusta. Siinä näkyy kahden navan välissä sinertävä kipinäsuihku. Talon alla on molemmissa päissä samanlaiset navat joihin johdetaan energia. Talon liikkuessa näkyy sen takana "sininen liekki", häviävän pieni, niinkuin kynttilän liekki auringon valossa.
Talot voidaan myös yhdistää tarvittaessa yhteen vaikka kuinka suuriksi rakennuksiksi. Ne on rakennettu yhteenliitettäviksi ja niitä voidaan tarpeen mukaan muokata halutun kokoisiksi.
Kysyimme mitä tapahtuu niille ikääntyneille henkilöille, jotka eivät enää pysty tuottamaan vaihtoon edellyttämää määrää jotain tuotetta.
Meille vastattiin, ettei kyvytöntä vanhuutta tunnettu. Vanhuus yleensäkin oli tuntematon. Ihmisen elinikä on hyvin pitkä ja se on jokaisen itse säädeltävissä. Silloin kun sielu haluaa vaihtaa olomuotoaan, se käy kivutta, ilman vanhuutta. Hän vain jättää fyysisen kehonsa, joka yleensä hajoaa melko pian. Myöskin sairaus on tuntematon.
"Me elämme positiivisessa rakkauden energioissa", kuului vastaus.
Jälleen jouduimme pyytämään yhteyden lopettamista kovan paineen takia takaraivossa. Oppaamme jäi heiluttelemaan kättään aukiolle. Hän toivoi seuraavaa yhteyttä seuraavana maanantaina.

voi kärsä..
tällä foorumilla ei ikinä voi olla varma
onko kyseessä vitsi vai tosissaan
kirjoitettu juttu..

mulla oli sellanen kelaus kerran että voisin
perustaa uskonnon jonka nimi
olisi AZUMT ( vähän niinkuin aivastus..)

se olisi kaikkien jumalien isä..
ja tietty äiti..

se hallitsisi kaikkeutta ja kaikkia..

se olisi luonut kaiken jopa
itsensä luojan..

ja sen itsensä luojan luojan...
ja senkin luojan luojan luojan..

mutta sitten sain lääkityksen kohilleen..

öitä..

Zymh-planeetta yhteys 12.09.1991

Otteita istunnosta. K= kysymys, V= vastaus

K. Haluaisimme tietoja ajatusenergiasta ja sen käytöstä.

V. Sen laajemmasta käytöstä ei tällä hetkellä haluta antaa; sanotaan. Sitä käytetään myöskin planeettojen välisessä liikenteessä hyväksi, sekä kosmisia virtauksia, sekä magnetismiin perustuvaa voimaa. Niistä annetaan myhemmässä vaiheessa tietoa.

K. Olisiko nyt tärkeää se, että suoritame ajatusenergiaan perustuvaa itsemme puhdistamista?

V. Se on harjoittelua tulevaa varten. Pitää harjoitella sen käyttö, pienestä harjoittelusta kasvaa suurempi. Sen käyttö on mahdotonta yht'äkkiä. Pitää harjoitella.

K. Voidaanko antaa lisävalaistusta tyttöjen vastaanottamaan numero- ja kirjainyhdistelmiin, vai onko sekin harjoittelua?

V. Niillä on toinen tehtävä kuin meillä, ne liittyvät kosmisten yhteyksien rakentamiseen, se on kolmivaiheinen. Myöhemmin teille annetaan näkemys niitten käytöstä, tulkinnasta, ymmärtämisestä, tarkoituksesta.

K. Alkaako tuo teidän planeetan puhdistava vaikutus tammikuussa karanteenin purun alkamisen jälkeen (1992)?

V. Se on tavallaan alkanut jo, me olemme hoitaneet tämän otsoniaukko asian ja me olemme valmistautuneet avustamaan maan negatiivisen massan poistoon. Se aiheuttaa jonkin verran myrskyn tapaisia tuulia, tuulen pyörteitä, ylöspäin suuntautuvia nopeita tuulia. Haluamme teille kertoa näistä asioista etukäteen, ettei kukaan pelästy, ei ole tarkoitus vahingoittaa maan asukkaita millään tavalla, mutta tämä on välttämätöntä, negatiivisuuden poistaminen, muutoin Maa-planeetta ei kestä sitä tulevaa tapahtumaa, sitä on kevennettävä negatiivisuuden painosta.

K. voisitteko kertoa itsestänne?

V. Me olemme kookkaita. Me itse voimme valita sukupuolemme, mies tai nainen tai sukupuoleton, sillä ei ole mitään väliä. Meillä ei ole minkäänlaista niin sanottua yhteiskuntajärjestelmää, me olemme kaikki samanarvoisia, me teemme kaikki samoja töitä, toimittelemme samanlaisia asioita. Jotkut haluavat pysytellä planeetan pinnalla, niissä tehtävissä, jotkut olla tietoliikenteessä, jotkut haluavat olla planeettojen välisillä aluksilla, jokainen voi tehdä mitä haluaa. Kaikki sellainen on vapaaehtoista. Meillä ei ole lakeja, sillä lailla mitkä teitä sitovat.
Meillä on ainoastaan Kristuksen hallituksen laki, se on lempeä, te tiedätte, tai ainakin tulette tietämään. Me emme itse laadi sääntöjä, emmekä määräile toisten tai omista tekemisistä. Me asumme vapaasti, joko perhesidonnaisesti, tai parisuhteessa tai yksin, tai yhteisöissä. Meillä on paljon erisuuruisia yhteisöjä, koska me pidämme seurasta. Me harrastamme erilaisia taiteita, me harrastamme työntekoa, me harrastamme liikuntaa, me harrastamme matkoja, me harrastamme älyoppeja...

K. Älyoppi, mitä se tarkoittaa?

V. Älyoppi tarkoittaa aivojen lepokapasiteetin käyttöön ottoa. Sinne on varastoitunut tietoja menneiltä aikakausilta, menneiltä planeetoilta, menneistä maailmoista, unohtuneita asioita...

K. Kuinka paljon teillä on aivokapasiteettia käytössä?

V. Noin kahdeksankymmentäviisi prosenttia...

K- kuinka paljon teitä on?

V. Meitä ei kovin paljon ole, väestön laskentaa ei suoriteta. Mutta väestön tiheys on huomattavasti pienempi kuin esim. maassa. Me pidämme vapaasta liikkumisesta, maailmankaikkeudessa on tilaa.

K. Minkä näköisiä te olette?

V. Ihan ihmisen näköisiä, olette visiona nähneet meitä, olemme siis isoja, meitä on kaiken värisiä...keskipituus on teidän mitassanne vähän alle kolme....muuten olemme aivan kuin olette te, olemme veljiänne ja sisarianne.

K. Missä tämä planeetta on tällä hetkellä?

V. Se on tulossa auringon takaa, aurinko on tällä hetkellä niin kuin akselin edessä...se lähestyy kaukaa, se on tarkoituksella... sen kiertorata on vain yhden kerran maaplaneetan näköpiirissä, muuna aikana sitä ei nähdä. Ja nykyisellä värähtelytasolla maan ihmiset eivät sitä pysty näkemäänkään...

hanion
Zymh-planeetalta 8jälleen annetaan visiona

Kuvailuistasi tuli mieleen 2-1 päivä(ä) sitten piirtämääni avaruus maisemaa, planeetasta (tai no ainahan minä vettä niihin laitan ja kumpuilevan maiseman, sekä horisonttiin vuori-jonon)... mutta ei sattumoisin ollu saturnuksen kaltaista sinistä planeettaa taivaalla ?, sekä renkaan pienempää kuuta miljoonien meteoriittejen seassa..

Silti "vähän" keskeneräinen...

(kivoja nämä kertomukset kun kerrotaan yksityis kohtaisesti, jos ei ideoiksi niin on niitä silti kiva lukea).

Yhteys Zymh-planeetalle 16.09.1991

Kysymys. Meille on useampaan kertaan näytetty laskeutumisalueita, kysyisimme niistä tarkemmin.

Vastaus. Niitä on kahdenlaisia. Niitä on planeetan sisäisen liikenteen alueita, voidaan verrata maan lentoliikenteeseen. Samaan tapaan eri mannerten välisiä, tai lyhyempiä joukkoliikenne matkoja varten. Kaikki joukkoliikenteeseen kuuluvat matkat hoidetaan ilma-aluksilla, tai ilmatyynyaluksilla vesistöjä pitkin. Nekin ovat tavallaan ilma-aluksia, ponttoonit alla ovat laskeutuispaikkoja, siis ne eivät kulje mukana, ne ovat kuin laiturit. Ne vesistö-alukset eivät kykene nousemaan korkealle, ne on rakennettu raskaammiksi, ja niissä kuljetetaan hyvin paljon erilaisia tavaroita. Sekä on huvi-aluksia teidän laivojen tapaan, mutta nekin ovat tavallaan ilma-aluksia, koska ne kykenevät myöskin lentämään matalalla lyhen kannaksen yli. Maaplaneetalla olevia järjestelmiä, rautateitä tai maanteitä tai muun senkaltaisia, emme rakenna. Sitten ovat nämä planeettojen väliset yhteydet. Meillä on ylhäällä suuret telakat erilaisiin toimintoihin. Suurten planeettojen välisten alusten ei tarvitse laskeutua planeetan pinnalle, planeetan pinnalle laskeutuvat yhteysalukset, nekin on kaiken kokoisia, muotokaan ei ole vakio, pienemmät eivät tarvitse erityisiä laskeutumisalueita.
Te sanotte, lentäviä lautasia. Jotkut tyypit muistuttavat todellakin muodoltaan niitä...Muoto riippuu aluksen käyttövoimasta, käyttövoiman laadusta. Siis, alusta suunniteltaessa sen voimankäyttö ohjaa, määrää, soveltaa, määrätyn tyyppisiin aluksiin.

K. Alusten voimanlähde?

V. Joissakin rahtialuksissa, tavaran siirroissa, lyhyitä matkoja, niissä on enimmäkseen aurinkovoima, samanlainen kuin on taloissa. Magnetismiin perustuva voima on yleisin planeetan sisäisellä liikenteellä. Ajatusenergian käyttö, sitä voidaan soveltaa kaiken tyyppisiin, sitä voidaan tavallaan varastoida...

K. Eihän tämä voi olla totta, mitä tarkoittaa ajatusenergia voidaan varastoida?

V. Sillä voidaan ladata akku.. Samaan tapaan kuin auringonvalolla ladataan sisäinen voimanlähde, eli akku. Ajatusenergia on suora toiminta, siinä ei tarvitse käyttää jotain muuta energiaa.
Periaatteet teille kerrotaan, yksityiskohdista saatte tietoja myöhemmin. Niitä ei voi vielä kertoa.

Mikä on planeetan nimi?

Vastuksena saimme sävelen, hyvin korkealle nousevan, kirkkaan ja suloisen sävelen. Myöhemmässä yhteydessä saimme nimen Zymh.

K. Avaruus-aluksien voimanlähteestä tarkemmin. Millaisissa aluksissa käytetään ajatusenergiaa?

V. Enimmäkseen pienissä, lyhyissä matkoissa. Suuret planeettojen väliset alukset käyttävät magnetismiin perustavaa sähköistä työntövoimaa. Sekä, siis irrottautumiseensa, sekä päästäkseen kosmisten voimavirtojen yhteyteen. Nämä voimavirrat ovat kuin kanavia. Niitä risteilee ja ne kuljettavat. Varsinaista voimaa tarvitaan niistä irrottatumiseen ja planeettaa lähestyttäessä. Silloin kun telakka on ylhäällä, kehittyneillä planeetoilla, avaruusalus telakoituu siihen ja yhteys hoidetaan planeetan pinnalle pinemmillä aluksilla.
Maa-planeetta on kehittymätön. Meidän on itse hinattava telakka yläpuolella. Siellä on useitten ulkoavaruudesta tulleitten toimesta aloitettu, melkein valmis telakka. Niitä on muutama, maaplaneetan lähistöllä. Ette voi vielä niitä havaita, värähtelytasoero. Niissä on suoja, ne on tarkoitus pitää toistaiseksi ihmisen näkökyvyn ulottumattomissa.
Maa-planeetan lähistöllä operoivat pienemmät alukset ovat enimmäkseen magnetismiin perustuvan voiman käyttäjiä. Meidän aluksia siellä ei vielä ole.

K. Milloin aiotte tulla?

V. Aikataulu on se mikä on. Me emme tule fyysisinä maan pinnalle, meidän tehtävämme on toisenlainen.

K. Kysytään auringosta, mitä aurinkoa käytätte?

V. Silloin kun olemme täällä, käytämme teidän aurinkoa, silloin kun oleme muualla, sielläkin on aurinko. Aurinko on myöskin planeetta, joka kerää ja heijastaa suuremman auringon voimaa...tulee visio...on kaksi ellipsiä, päistään sisäkkäin. Kysytään...onko nämä ellipsit jonkun planeetan kiertoratoja? Vastus. Ne on aurinkokuntia, eritasoiset aurinkokunnat eivät häiritse toisiaan, koska ovat eri värähtelytasoilla. Maailmankaikkeus on monikerroksinen, sen minkä näkee, näkee omalta tasoltaan, siinä on muitakin tasoja, kaikki on täynnä elämää...matkat muihin aurinkokuntiin eri ulottuvuuksilla ovat ainoastaan jokaisen planeetan värähtelykynnyksen päässä.

K. Onko teillä enää minkäänlaista uskontoa, sellaista kuin maan päällä on, voidaanko niitä verrata?

V. Meillä on Kristusenergian kautta Jumalaan yhteys "uskontona". Se on kaikki mitä on.

K. Kysytään taiteesta, millaisia taiteita harrastetaan?

V- Taide on tekemistä. Tekeminen on taidetta.

Ai että kyseisen planeetan asukkaat voivat aivoenergiallaan ottaa yhteyttä muutaman valovuoden päässä olevaan kohteeseen ja välittää galluppia simultaaniversiona, mutta tarvitsevat geeli-metalliakkuja talojensa lämmitykseen?

Vaihda lääkäriä ja lääkitystä. Syanidi tai Kodin Putkimies ovat varteenotettavia vaihtoehtoja mikäli todellisuus risoo.

Ei jää kaipaajia.

hanion

V. Meillä on Kristusenergian kautta Jumalaan yhteys "uskontona".

Kristussateellitti... "haloo, onko Hymm-hymm-planeetalla... täällon Pubi vaan maasta, terska... kuis pyyhkii... ai... öö kuule, mullon päällä yks ääliöskaba; saisko tukee... hianoo, kyllä ääliö ääliön tuntee... "

Toi kristusenergia kuullostaa hyvälle. Ja vanhat kristusakut voi jättää kirkon taakse, josta enkelit korjaa ne pois. Taivaallinen ongelmajätehuolto.

Loma pääll, taidan tänään ottaa kristusviinaa.

emmak
"Kristuksen hallituksen laki..." ?!?

Tuo kertoikin kaiken tarpeellisen...
Tuohon saakka elin toivossa että olisivat olleen humanoideja tjsp, mutta enkeleitä...

Pubi
Taivaallinen ongelmajätehuolto.

Pitäähän se kolehtikin kerätä.

edit:
semmoinen tuli mieleen ja ajattelin kysyä, että kun nytten on tapahtumassa jotain suurta ja mullistavaa, näin ihmiskuntaa ajatellen niin oletteko te alkaneet järjestään matkoja, ja että mistä voi lippuja tilata ?. sekä että onko sinne useampia matkustus muotoja ?, koska en mielellään matkustaisi komeetalla.
(huonoja kokemuksia).

Einesteini

semmoinen tuli mieleen ja ajattelin kysyä, että kun nytten on tapahtumassa jotain suurta ja mullistavaa, näin ihmiskuntaa ajatellen niin oletteko te alkaneet järjestään matkoja, ja että mistä voi lippuja tilata ?. sekä että onko sinne useampia matkustus muotoja ?, koska en mielellään matkustaisi komeetalla.
(huonoja kokemuksia).

Ei meijän tartte mihinkään lähteä. Pysytään täällä.
Mun tietääkseni se joku suuri juttu on kolmannen asteen yhteys joka tapahtuu syksyllä. Kahden täyden kuukauden sisällä.

Yhteys on vähän verrattavissa Vulcanuslaisen aluksen todistettuun vierailuun 2000-luvun maapallolla eräässä Star Trek elokuvassa. Yhteyden jälkeen sitten alkaa tapahtumaan.

[size=150:397wwrmk]JOS EI SYKSYLLÄ NÄHDÄ VIERAILIJOITA NIIN SYÖN PÄÄNI[/size:397wwrmk]

Einesteini
hanion
Zymh-planeetalta 8jälleen annetaan visionaKuvailuistasi tuli mieleen 2-1 päivä(ä) sitten piirtämääni avaruus maisemaa, planeetasta (tai no ainahan minä vettä niihin laitan ja kumpuilevan maiseman, sekä horisonttiin vuori-jonon)... mutta ei sattumoisin ollu saturnuksen kaltaista sinistä planeettaa taivaalla ?, sekä renkaan pienempää kuuta miljoonien meteoriittejen seassa..

Silti "vähän" keskeneräinen...

(kivoja nämä kertomukset kun kerrotaan yksityis kohtaisesti, jos ei ideoiksi niin on niitä silti kiva lukea).

Vau! Enpä ole näin upeaa taulua nähnytkään.... tosi upea! tosi upea!
taide ja musiikki tulevatkin saamaan aivan uusia ulottuvuuksia tulevaisuudessa.
Päivän kohokohta minulle katsoessani haltioituneena tuota suur-teosta.

Jatkaa ihmeessä, jooko...olen vannoutunut taiteesi ihailija, ainakin tämä värisyttää positiivisesti...

Kivaa päivää sinne sinisiin avaruuksiin

hanion
Vau! Enpä ole näin upeaa taulua nähnytkään.... tosi upea! tosi upea!Pitäisiköhän toi ottaa negatiivisenä ?... mielipiteenä.

hanion
Jatkaa ihmeessä, jooko...

Ihan omaksi iloksenihan minä nuita, ei kai siitä haittaa ole vaikka minä niitä sinulle näytänkin?.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä36092
Zymh planeetan örkki

Meillä on paljon kerrottavaa teille. Meidän planeettamme on 8 kertaa niin suuri, kuin teidän planeettanne. Planeetallamme on pelkästään positiivista energiaa. Teidän planeettanne energiat ovat karkeita.

...

Meidän isä on vahvempi kuin teidän isä, ja sen avaruusalus kulkee kovempaa kuin teidän isän alus.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Neutroni
Zymh planeetan örkki

Meillä on paljon kerrottavaa teille. Meidän planeettamme on 8 kertaa niin suuri, kuin teidän planeettanne. Planeetallamme on pelkästään positiivista energiaa. Teidän planeettanne energiat ovat karkeita.

...

Meidän isä on vahvempi kuin teidän isä, ja sen avaruusalus kulkee kovempaa kuin teidän isän alus.

*repeilee*

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Einesteini
hanion
Vau! Enpä ole näin upeaa taulua nähnytkään.... tosi upea! tosi upea!Pitäisiköhän toi ottaa negatiivisenä ?... mielipiteenä.

hanion
Jatkaa ihmeessä, jooko...Ihan omaksi iloksenihan minä nuita, ei kai siitä haittaa ole vaikka minä niitä sinulle näytänkin?.

Kiitos, että laitoit sen minulle. Laitathan taas kun tuntuu siltä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat