Seuraa 
Viestejä4887

Kahta valoherkkää proteiinia on käytetty aktivoimaan tai sammuttamaan neuroneja. Tämä optinen kauko-ohjain mahdollistaa täsmällisen, millisekunnin tarkan kontrollin neuraalipiireistä. Suoran aivokontrollin mahdollisuus on kauan ollut filosofien, scifi kirjailijoiden ja diktaattoreiden unelma.

NEUROSCIENCE
Two light-sensitive proteins from unicellular organisms have been harnessed to rapidly activate or
silence neurons. This optical remote control allows precise, millisecond control of neural circuits. The prospect of direct brain control has long been a dream of philosophers, science-fiction writers and dictators.
http://www.nature.com/nature/journal/v4 ... 46617a.pdf

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
totinen
Seuraa 
Viestejä4887
ede
Kriminaalipsykiatri Hannu Lauerma on myös kertonut, miten ihmisille voidaan luoda valemuistoja psykoterrorin avulla.
Niinpä esimerkiksi insestitutkimukset saattavat olla vaikeita, koska tutkijan alkuasenne voi määrätä tutkimustuloksen.

Minua on aina säälittänyt Scientologit

Wikipedia
Journalists, courts, and governing bodies of several countries have alleged that the Church of Scientology is an unscrupulous commercial enterprise that harasses its critics and victimizes its members.
(useat journalistit, tuomioistuimet ja valtiolliset elimet pitävät sitä moraalittomana liikkeenä joka häiritsee kriitikkojaan ja tekee jäsenistään uhreja)

ja jossakin määrin nämä Falun Gongin jäsenet.
Wikipedia
A number of American writers in the field of cultic studies, including Rick Ross, Margaret Singer and Steven Hassan, have claimed that Li Hongzhi meets their definition of a "manipulative cult leader."
(useat Amerikkalaiset kulttiasiantuntijat pitävät perustajaa manipuloivana kulttijohtajana)

totinen
Kahta valoherkkää proteiinia on käytetty aktivoimaan...
Tällä hetkellä tuo on vain lupaava ja mielenkiintoinen tutkimusmenetelmä. Suorassa ajatusten manipuloinnissa tarvitaa huimasti enemmän tietoa ja taitoa kuin on nykyään saatavissa. Lisäksi laitteita tuskin saadaan vielä kätkettyä kallon sisälle huomaamattomasti. Eräs mielenkiintoinen tutkimustulos on että rotan masennusen sekä masennukseen käytettävien lääkkeiden ja terapioiden vaikutus näkyy tarkasti määritellyllä aivoradalla.
Science Daily
Brain Pathway Of Depression In Rats Discovered
http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 153004.htm

totinen
Seuraa 
Viestejä4887

Mielen täydellinen hallinta tuolla tekniikalla vaatisi koko aivokopan päällystämistä sopivia aallonpituuksia lähettävillä valodiodeilla. Jos halutaan vaikuttaa aivon syvempiin kerroksiin, tarvitaan lisäksi tekniikka joka aktivoi/deaktivoi solut kahdella samaan aikaan osuvalla fotonilla, jolloin valon vaikutus voidaan kohdistaa pinnan läpi kohteeseen.

Kriminaalipsykiatri Hannu Lauerma on myös kertonut, miten ihmisille voidaan luoda valemuistoja psykoterrorin avulla.

Valemuistot lienevät myös niiden lapsien kohdalla "tosia", jotka vielä aikuisena luulevat vanhempiensa tarkoittaneen, kykenevän tarkoittavan pahaa esim. jälkikasvulleen ...

qaz, ajattelisin, että tuossa kohden on kuitenkin kyse epäluuloisuudesta ja kenties epäluuloisesta persoonallisuuden häiriöstä siis jos itse muovaa ajatuksensa vääristyneeseen totuuteen.
Käsittäisin, että psykoterrorin aikaansaama valemuisto on muisto, joka todella on muuttunut todeksi, jonkun toisen ihmisen aikaansaamana - psykoterroristin. Ei siis alkujaan itsestä käsin oleva/lähtöisin.

ede
qaz, ajattelisin, että tuossa kohden on kuitenkin kyse epäluuloisuudesta ja kenties epäluuloisesta persoonallisuuden häiriöstä siis jos itse muovaa ajatuksensa vääristyneeseen totuuteen. Käsittäisin, että psykoterrorin aikaansaama valemuisto on muisto, joka todella on muuttunut todeksi, jonkun toisen ihmisen aikaansaamana - psykoterroristin. Ei siis alkujaan itsestä käsin oleva/lähtöisin.

Toinen ihminen ei käsittääkseni pysty muovaamaan toista, mutta tietysti siltä voi tuntua, että pystyisi... se on hyvin inhimillistä.

Terroristi, joka puhuisi sellaisilla käsitteillä, jota toinen ei lainkaan ymmärrä, ei saisi tuossa toisessa aikaiseksi mitään, mutta sellainen terroristi, joka käyttää toiselle tuttuja käsitteitä, vain aktivoisi nuo toisen aivot... eli tuo toinen vain provosoituisi terroristin puheista.

Mm. arabimaissa terroristeja aletaan kouluttaa jo lapsesta, jolloinka lapsi eristetään/kidnapataan väkisin vanhemmista ja luodaan lapselle psykoterrorin avulla mm. kuva heidät hylkäävistä vanhemmista tai jotakin muuta vastaavaa valemuistoa. Tätä tapahtuu paljonkin maailmassa.
Uskonnot ovat oma ryhmänsä harjoittaessaan psykoterroria. Suggestio herkkä ihminen on oiva kohde monellekin "muokkaukselle".

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat