Seuraa 
Viestejä45973

Gynegologien konferenssissa maailman kuulu professori hätkähdytti yllättäen yleisiöä esitelmällään.
Professori nimittäin väitti että hänen viimeaikaisten tutkimuksensa antoivat olettaa naisen klitoriksen olevan läheistä sukua vesimelonille.
- Vesimelonille? Professorin kateellinen virkaveli esitti välikysymyksen - Et kai sinä väitä että klitoriksen toiminta muistuttaa jollakin tavoin vesimelonin toimintaa? Tai että klitoris ja vesimeloni olisivat edes samannäköisiä tai - kokoisia?
- En minä niin väitäkkään professori vastasi - Puhuttaessa samankaltaisuudesta tarkoitin ensi sijassa makua.

Kommentit (8)

Mitä astronomi ja gynegologi sanovat työpaikoillaan tehdessään työtä.

Astronomi: " Voi v***u mikä taivas!

Gynekologi: " Voi taivas mikä v***u"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No tässä on toinen tuhmeliinivitsi eikä ees tiede! Ei ees tiede!

Börje oli käymässä Amsterdamissa ja eksyi taas kerran punasten lyhtyjen alueelle. Tällä kertaa oli tarjolla vähänlaisesti huoria ja Börje joutui tyytymään vartaloltaan sinänsä hyvännäköiseen naiseen, jonka harmaat hiukset kertoivat kuitenkin ikävuosien jo kasaantuneen.
Börje ja nainen menivät takahuoneeseen ja aloittivat paneskelun. kun kymmenkunta minuuttia oli tuohuttu nainen kuiskasi haluuttomalta vaikuttavan Börjen korvaan:
- Minulla voi olla talvi hiuksiassa mutta sydämmessäni on kesä.
- Vai niin, Börje tuum. - Yritä silti järjestää hiukan kevättä perseeseeesi tai me juodumme nylkyttämään täällä syksyyn asti.

[size=150:1f7q6l41]HAAHHAAAHAAA! KEVÄTTÄ PERSEESEEN! HARHARHAR SYKSYYN ASTI![/size:1f7q6l41]

salai
Seuraa 
Viestejä8318

Hmmm . . .

Kaksi miestä istui hotellin lobby-baarissa. He kiinnittivät huomion baaritiskillä istuvaan viehättävään, melko lyhythameiseen naiseen.

Siitäpä syntyikin kiivas väittely, koska toisen miehen mielestä kys. naisella ei ollut housuja lainkaan, koska tumma karvoitus näkyi tänne asti, kun taas toinen oli varma, että tällä oli sirot, mustat nimettömät.

Kiista yltyi niin kovaksi, että oli pakko ratkaista asia vedonlyönnillä. Kutsuttiin tarjoilijamies paikalle, tilattiin uudet konjakit ja selitettiin tilanne. Tarjoilija lupasi auttaa, lähti hakemaan juomat, ja kuinka ollakaan pudotti liinansa sattumalta sopivalla kohtaa lattialle, jotta voi kumartua poimimaan sen.

Kun hän hän palasi juomien kanssa, miehet kiirehtivät kysymään, kumpi oli oikeassa.

- Olitte kumpikin väärässä, ne ovat kärpäsiä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Salain juttuun liittyen:

Miten blondin saa helposti raskaaksi???
- Runkkaamalla hänen kengälleen ja antamalla kärpästen hoitaa loput.

(mauton mutta lyhyt)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat