Seuraa 
Viestejä29006

Jos Risto Tapper olisi elänyt seitsemänkymmentäluvulla, tämä kirjoitus olisi kaiketi tarpeeton. Kaikkihan tietävät Kainin, Riston veljen, taiteilijan. Tuntemattomampi veli on saanut elää varjoissa kunes viime vuonna tehty selvitys paljasti puutteita henkilöhistoriansa dokumentoinnissa. Paljastavaa on se, miten pystytään tuottamaan kaiken kattava teos merkittävästä aiheesta, johon olisi sijoitettava suuri osa lähes koko maaailman historiaa.

Itselleni mieleenpainuvimpana mainittakoon lopun kertaus niistä osioista joita ei alkuperäiskäsikirjoitukessa edes ollut. Aivan toinen joskin vähintään yhtä mielenkiintoinen olisi paljastus siitä kuka nuo osiot lisäsi.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Uuno Kailaan teoksista kolahtaa parhaiten Unen, kuoleman ja intohimon lauluja. Kaikkea Kailasta en toki ole lukenut, kun en järin suuri runouden ystävä ole muutenkaan. Kailaan runoissa on kuitenkin jonkinlaista voimaa, johtuneeko ankarasta uskonnollisesta kasvatuksesta tai homoseksuaalisuuden kieltämisestä? Merkittävin tulenkantajista, mielestäni.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat