Seuraa 
Viestejä45973

Mikä könötti päivänkakkaralla? Se oli iso kovakuoriainen, jolla oli keltainen karvainen ruumis ja keltaisessa karvaisen näköisessä selässä sillä oli kolme mustaa raitaa. Katsoin kauempaa, että siinäpä on jokin leveä ampiaisen/kimalaisen/mehiläisen sukulainen, mutta läheltä huomasin sen kovakuoriaisen näköiseksi. Sillä oli pitkät mustat raajat, jotka harottivat sivuilla ja pitivät ötökän kukassa kiinni. Ei lähtenyt lentoon, vaikka härnäsin. Vaikutti rauhalliselta kaverilta.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli tuollaisen taiteilijatyypin laittaman pöljän hyönteisen kaltainen. Taiteilijatyyppi: saisitko laakin, jos vielä kertoisin olevani biologi?

No en. ja äskeinen ärjynoloinen kommentti johtui iteasiassa tunnetilasta...
häävalmistelut ja kumman sukunimi etc) -se fiilis jäi vastaukseenkin mukaan ikävä kyllä. Yhdistelmäsukunimi tuli

ja sen verran, että aika monen tavallisen suomalaisen luonnontuntemus ei riitä tavallisia mökkipuuhia (pihapiiri-ranta-puuliiteri-sauna) tai
/pururatoja-onkimatkoja pidemmälle. Metsiin keskelle luonnontilaa, pusikkoihin, soille, niityille ja oikein tosikorpeen ei taas lähdetä kävelemään kun inhotaan ötököitä/on tylsää/vaarallista/ ei se vaan kiinnosta.

Perhosia harrastellut noin 16v lähtien... joita varten olen saanut aikaan myös suojelualueen Kirkkonummelta. Juu, kiitos kiittämästä. Labra-analyytikko itse, siis ei - ihan- kemisti mutta en halunnutkaan kemistiksi. Liikaa painetta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat