Seuraa 
Viestejä45973

Vastoin ennakko oletuksia ihmiskaupan uhrit eivät ensisijaisesti olekaan prostitoituja vaan useimmiten tavallisen työntekijöitä. Viime vuodet naisjärjestöt ja TANE ovat veronmaksajien rahoilla saaneet täysin vapaasti vääristellä tosiasioita ja yrittää luoda mielikuvaa, että ihmiskauppa/naiskauppa ja prostituutio ovat sama asia. Media on nielaissut lähes purematta tähän asti tämän abolitionistisen feministiuskonnon levittämän propagandavaleen. Aina kun lehdissä tai televisiossa on juttu ihmiskaupasta, siihen on liitetty kuva naisesta, joka kävelee korkeakorkoisilla kengillä kadulla. Toivoisin toimittajilta tästä lähin hieman kriittisempää, järkevämpää, asiallisempaa - todellisuuteen ja tutkittuun tietoon eikä ennakkoluuloihin ja uskomuksiin - perustuvaa uutisointia ihmiskaupasta ja prostituutiosta. Lisäksi nämä propaganda valeiden levittäjät pitäisi saada jonkinlaiseen vastuuseen, sen sijaan että heitä valitaan ministereiksi ja erilaisten ihmiskauppaelinten johtajiksi.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/S.../1135228424206

Viime helmikuussa julkaistu Kansainvälisen Siirtolaisjärjestön IOM:n raportti http://www.europaportalen.se/index.php? ... 009&more=1 myös osoittaa, että suurin osa ihmiskaupasta tapahtuu pakkotyössä muilla aloilla kuin seksialalla. Raportin mukaan 75% kaikesta ihmiskaupasta ja orjuuden kaltaisesta pakkotyöstä Ukrainassa, Moldaviassa, Valkovenäjällä, Bulgariassa ja Romaniassa tapahtuu esim. ravintola-alalla, maanviljelyksessä, hedelmän -ja marjanpoiminnassa, rakennusalalla, kerjäämisessä, tehdastyössä, kotitaloustyössä.

Seksuaalista ihmiskauppaa liioitellaan ja pakkoprostituutio ei ole niin yleistä kuin abolitionistiset feministit yrittävät väittää. Suurimpaan osaan seksipalvelujen myyntiä ei liity todellista pakottamista tai hyväksikäyttöä. Tanskan Poliisin kansallisen tutkimuskeskuksen NEC:n johtajan rikostarkastaja Kim Kliverin mukaan maksimissaan vain n. 1% ulkomaalaisista seksityöläisistä Tanskassa on ihmiskaupan uhreja
Kliverin mielestä mediassa halutaan virheellisesti nähdä kaikki ulkomaalaiset seksityöntekijät ihmiskaupan uhreina.

Asiatietoa seksityöstä ja ihmiskaupasta löytyy myös Ruotsin seksityöntekijöiden ja seksityöntekijöiden liittolaisten verkosta SANS:ista ja Isabellan blogista

Penn & Teller - Prostitution is Bullshit!

http://www.youtube.com/watch?v=A_kJJljgH_A

http://www.youtube.com/watch?v=A9_jYm6mYpI

http://www.youtube.com/watch?v=MhPL_tHt0GY&NR=1

Kommentit (3)

Juuh no noitten naisjärjestöjen on pakko taistella sitä vastaan kynsins ja hampain muutenhan "tavaran" arvo tippuu markkinoilla ja heillä ei enää olekkaan monopolia kun pihtaaminen ei toimikkaan

Keskustan Sirkka-Liisa Anttila taisi vinkua sitä, että naisjärjestöille pitäisi saada lisää julkista rahoitusta.
Valtion varmaan pitäisi rahoittaa myös museo, joka kertoo luomiskertomuksen olevan täyttä tiedettä. Yhdysvalloissa sellainen museo onkin jo rakennettu.
Kiinassahan tuli ilmi, että Olympialaisia varten tehdyt matkamuistot olisivat olleet lapsiorjien valmistamia. Kuinkahan moni naisjärjestö nyt haluaisi kieltää Kiinaan matkustamisen Olympialaisten ajaksi, jottei länsimainen turisti vahingossakaan ostaisi ihmiskaupalla teetettyä rihkamaa.
Ruotsin ff-naiset halusivat boikotoida Saksan MM-jalkapallokisoja, koska siellä bordellit olivat laillisia ja ruotsin miespalloilijat olisivat joutuneet suureen kiusaukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi naisjärjestöt eivät pillastuneet, kun Ellen Jokikunnas käytti Intian Goalla seksuaalisesti hyväkseen rahatonta afroidia miestä? Mies ryntäsi rakkauteen uskoen Ellenin perässä Suomeen, mutta kuuma kyyti vaihtuikin Pohjolassa kylmäksi. Totuus paljastui ja mies huomasikin olleensa elintasoämmälle pelkkä lomamatkan seksilelu. Naisjärjestöjen pitäisi ryhtyä opettamaan Suomen naisille seksuaalietiikan perusteita, jotta eläimellinen piittaamaton paneminen saadaan loppumaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat