Seuraa 
Viestejä45973

Olisi mukava tietää mitä musiikkia kuuntelette.
Itse kuuntelen CMX:ää, Timo Rautiaista, ja joskus tulee kuunneltua Kotiteollisuuttakin.
Onhan niitä muitakin, mutta nämä ovat keskeisimmät.

Sivut

Kommentit (31)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Just nyt soi Clash. Pentuna en muuta kuunnellutkaan, ja näköjään tykkään siitä edelleen.

Olen kylläkin musiikin suhteen hyvin kaikkiruokainen. Kunhan se on hyvin tehtyä tai jollain muulla tavoin antavaa; omaperäisyys voi toki tulla muustakin kuin soittotaidosta.

Suosikkibändini lienee Sonic Youth. En ole varma. Voiko sitä sanoa varmasti?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

yleensä jotain raskasta heavy, death, powermetallia jne. jne. kuitenkin silloin tällöin soittolistallani soi j-poppia ja muuta übermakeaa eurokrääsää riippuu hieman mielentilastakin.

Niin kutsuttu "Thinking man's metal" menee ja kovaa. Genren orkestereista täytynee oikein erikseen mainita ISIS, Cult of Luna, Pelican ja Callisto. Muukin progempi tai edes vähän kokeileva ränttätänttä kelpaa, esimerkkinä vaikka tuntematon suuruus Pink Floyd. Ihan näin yleisesti ottaen olen kyllä musiikkimaultani nirso elitisti.

Jottei minulle tule jälkikäteen huono omatunto, lisään vielä Jean Michel Jarren. Kyseisen herran tuotanto teki minuun natiaisena lähtemättömän vaikutuksen. Kaveria tunnutaan pidettävän melko yksimielisesti nerona. En viitsi väittää vastaan.

bena
Jamppa Tuominen on hyvä. Suomalaisten tuntojen tulkki. Moonsorrow on myös hyvä. Humppa ja hevi, molemmat alkaa hoolla.

No nyt soi Nick Cave. Se ei ala enää H:lla. Tulin vaan kertomaan, etten osallistu enää tähän ketjuun. Nämä musiikkiketjut ovat pohjaton suo.

Hmm... Kyllähän tuo taitaa olla aika tummanpuhuvaa, eli siis lähinnä Black Metallia ja joskus Deathia tai doomiakin.

Np : Watain - Sworn to the Dark

Musiikilta toivon, että se herättäisi vahvoja tuntemuksia, myötähäpeää en laske näihin tunteisiin tosin. Joskus kuuntelen mieluummin rauhallista ja hämyisempää, joskus taas huomattavasti menevämpi on paikallaan.

Kuuntelen aika laajasti eri tyylilajeja länsimaisen musiikin parista. Tarkoitus olisi perehtyä enemmän esim itämaiseenkin musiikkiin. Toisaalta konemusiikin saralta on paljon koettavaa vielä ja jazzin syövereihinkin haluan vielä uppoutua paremmin. Kansanmusiikille ja klassisellekin pitää aina olla hieman tilaa, saati sitten huumorille.

Eniten olen elämässäni kuunnellut rokkia, poppia ja metallia eri muodoissaan. No mainitaan muutamia artistejakin sitten mihin olen vuosien mittaan tykästynyt:

The Gathering, Kiss, Angelo Badalamenti, Ismo Alanko, Skid Row, Devin Townsend, Dingo, Ennio Morricone, Rauli Somerjoki, Dissection, Outkast, Nuno Bettencourt, The Doors, The Beatles, Emperor, Chris Isaak, Billie Holiday, Michael Jackson, Imogen Heap, Public Enemy, Mr Bungle, Moby, Cardigans, Bonjovi, Vanessa Paradis, Air.......

Syyllisyyden sijasta koen jopa rehvakkuutta, kun mainitsen, että pidän toki ihan MTV listahittikamastakin silloin tällöin. Rihanna, Nelly Furtado ja peräti Paris Hiltonin Stars are Blind -kipale kuulostavat korviini hyvältä.

Reggae ei yleensä oikein iske minuun, sillä se on jo liiankin kanssa taustamusiikkia huonossa mielessä. Europoppitekno vai miksi sitä kutsuisi ei myöskään lämmitä sydäntäni.

Turhan selvästi kuultavaa Autotunea lauluosuuksissa en yleensä anna helpolla anteeksi, sillä se vie paljon elävyyttä kuuntelukokemuksesta. Pienet virheet tuovat muutenkin vain persoonallisuutta esityksiin.

Niin ja ihemettelen kuinka Pink Floydilla on paljon upeita kappaleita, kuten High Hopes, kun taas toisaalta en voi sietää Another Brick in the Wall:ia...

Pääasiassa klassisista musiikkia, sen romanttiselta kaudelta. Melodiallista pianomusiikkia. En ole erikoisemmin
kiinnostunut lauletusta musiikista

Musiikkimakuni koostuu enimmäkseen hyvin tuntemattomista genreistä, kuten IDM, Ambient, Chill, EBM, HEBM, EIDM, Noise, Breakcore, Psychill, Psyambient, Psytrance, Rytmillinen noise, Glitch, Drill & Bass, Industrialista metallia ja lukemattomia muita genrejä, joita ei vain yksinkertaisesti pysty luettelemaan.
Musiikkimakuni on todellakin laaja, silti 99% konemusiikkia.

EDIT: Oli muuten ensimmäinen viesti näille foorumeille.

Eric Gein
EDIT: Oli muuten ensimmäinen viesti näille foorumeille.

Tervetuloa. Noin 99% foorumilaisista on täysiä sekopäitä, minä etunenässä.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Aslakki kuuntellee hyvvää musiikkia.
Tippavaaran isännän laulut on mukavia.
Ja muuki musiiki sieltä 1930 luvulta.
No jaa mennettellee se uuvempiki varsinki semmonen , jossa non etukäthen ne kiljujat ja karjuat ammuttu.

Sitä ei Erkkikhän jaksa kuunnella jos joku Suomalainen kiljuu nuotin vierestä. Ruottalaisista se ei ole niinkhän väliä.
Sitteko fiolilla kaunhisti soitethan , vaikkapa niinko niinko ne
Unkarin mustalaiset, sitä se vain kehtaa kuunnella.
Niinko se Roby Lakatoski , son piru soittelemhan vaikka on Romaani.
Yo tuupista käykää sitä kuuntelemassa ko, se vetelee sen
kaksi kitaraa.
Jaa että nykymusiikki ?
No Latinot menettellee, Argentiinalaiset tangokki, ratijon olen aikoja sitte lyöny seinhän , ko se ei osannu muuta ko sitä rämpytystä soittaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat