Seuraa 
Viestejä45973

Kertokaas mulle mikä näyttö sopis hyvin ja tukis ton uuden pleikkarin HD-kuvaa. Kokoa sellasella sais olla max. 23 tuumaa, niin varmaan pitää tietokonemonitoreista ettiä jos haluaa sitä 1080paskaa tuijailla.

Mää kattelin tollasta Samsung SyncMaster 226BW:stä äsken. Pystyykö sellasen liittämään pleikkariin nii että se oikeesti toimii?

Aattelin käyttää siinä myös linuxia, että kait sillä voi korvata tän vanhan koneen. Ihan tarpeeks hyvin se toimii lukemani mukaan, vai?

Joo ja kiitos jos joku jaksaa vastata.

Kommentit (2)

En nyt tajua tuota kokorajoitusta. Paras näyttö olisi tietenkin 37 tai 42 tuuman Full HD telkka. Pelaaminen ei tunnu enää pikkunäytöltä miltään, kun on ison makuun kerran päässyt. Ja Full HD tarkkuus on muutenkin ihan liian hyvä johonkin alle 32 tuuman ruutuun. Tuollainen HD ready 1366*768 reso on ihan riittävä jopa 37 tuumaiseen katseluetäisyyden olessa vain 2-3 metriä.

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793

Tossa sulle kelvollinen näyttö: http://www.elektroni.fi/?product=10074

Toimitusaika vain hieman pitkä...

226BW:llä ei sitten mitään 1080p:tä katsella, kun skaalaus alaspäin pilaa kuvan. Jos väkisin haluat 23" näytön korjauskelvottoman tilanpuutteen takia, ei taida muita vaihtoehtoja tällä erää löytyä kuin Applen 23" Cinema HD Display, josta ei käsittääkseni vielä löydy HDMI-liitäntää, joten tarvitset myös HDMI-DVI-adapterikaapelin. Irtoaa muuten Nettori.org:sta halvemmalla (894,25e + postikulut 19e) kuin Applen omasta kaupasta.

Mikäli kuitenkin tilaa löytyy esim. 24" monitorille, niin BenQ FP241W irtoaa Multitronicista 755,84 euroon (+19e postikulut).

Nervus rerum

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat