Seuraa 
Viestejä45973

Huvipuistomaisen supertehokkaassa markkinataloudessa esim. kahvit, kaakaot ja teet ostetaan kimpassa kaikille Suomalaisille isoina erinä ja vain parasta laatua, jonka jälkeen esim. kahvista ei tarvitse enää rahastaa Suomen sisäisesti.

Kaupungilla olisi Suomalaisten kahviloita, joissa olisi tarjolla kahvia ja kahvileipää ilman rahan käsittelyä.

Kuka sitä kahvia litratolkulla jaksaa juoda ja mitä sitten jos toinen juokin vaikka kolme kertaa enemmän?

Ikä-ihmiset voisivat olla muutaman tunnin päivässä keittelemässä kahvia ja pistämässä kahvileipiä esille.

Nykyiset kassat voisivat olla leipomassa hyviä kahvileipiä, kun niitä kassoja ei huvipuistomaisen supertehokkaassa yhteiskunnassa olisi tuhlaamassa aikaa ja energiaa.

;):)

Sivut

Kommentit (29)

Vakuutustenmyyjät, vakuutustoimistojen rakentajat ja ylläpitäjät korjailisivat vahinkoja kimpassa ja näin säästysi aikaa ja energiaa johonkin parempaan kuin turhaan vakuutusten myyntiin, josta ei synny mitään mitä ihminen tarvitsee.

Onesimple

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomalainen huippubisnestiimi ostaisi kaikille Suomalaisille kodinkoneet tosi isoina erinä ja vain parasta ja näin kodinkoneiden myyjät olisivat rakennuksilla rakentamassa ja peruskorjaamassa kaikille hienoja omakotitaloja.

Onesimple

;):)

Verotoimistoissa työskentelevät, verotoimistoja rakentavat ja ylläpitävät ihmiset olisivat työkseen vaikka hierojia ja näin jokainen Suomalainen voisi käydä hierottavana heillä muutamia kertoja vuodessa ilman rahan käsittelyä ja ilman arvonlisähöpöjä.

Onesimple

;):)

Kirjanpitäjät ja tilintarkastajat voisivat olla jakamassa vaikkapa tavaran hyllyttämistyötä "kaupoissa", joista Suomalaiset voisivat hakea kaiken tarpeellisen ilman rahaa.

ja kenenkään ei tarvitse pitää kirjaa ( ? ) siitä mitä minnekin menee, koska nykyisellä teknologialla saadaan kaikille kaikkea niin paljon ettei varmasti lopu kesken.

Onesimple

;):)

Tarjoilijoita ei tarvita läheskään yhtä paljon kuin nykyisessä tuhlausyhteiskunnassa, jossa tuhlataan aikaa ja energiaa rahan käsittelyyn.

Viinaakin saadaan tehtyä niin paljon ettei varmasti lopu kesken ja jokainen osaa tehdä paukun tai laskea oluen hanasta itselleen ilman tarjoilijaa, joka näin ollen pääsee huvipuistomaisen supertehokkaassa yhteiskunnassa neljän tunnin työpäivällä, niin että osa nykyisistä tarjoilijoista voi silti siirtyä vaikkapa rakennuksille tai hieromaan ihmisiä neljäksi tunniksi per arkipäivä.

Onesimple

;):)

Vartijoitahan ei tarvita huvipuistomaisen supertehokkaassa yhteiskunnassa juuri ollenkaan, koska juuri mitään ei yksinkertaisesti voi varastaa. Kaikenhan voi hakea "kaupoista" ilman rahaa.

Ja vartijat rakentamaan hienoja omakotitaloja kaikille.

Onesimple

;):)

Huvipuistomaisen supertehokkaassa yhteiskunnassa ei voi tehdä samanlaisia taloudellisia rikoksia kuin markkinataloudessa ja näin suurin osa poliiseista pääsee sellaisiin töihin joista syntyy jotakin mitä ihminen tarvitsee ja taas työpäivät lyhenevät kaikilla.

Onesimple

;):)

Näin vankeja olisi paljon vähemmän ja suurin osa vanginvartijoista pääsisi oikeisiin töihin ja taas työpäivien pituus lyhenee ja vapaa-aikaa on enemmän kaikilla.

Onesimple

;):)

Työttömiä ei olisi ja työvoimatoimistot voisi muuttaa asunnoiksi.

Varamiespalvelut siirtelisivät ihmisiä ihmisten toiveiden ja työvoiman tarpeen mukaan työpaikoilta toisiin.

Onesimple

;):)

Markkinointialan ihmisetkin olisivat mukana tekemässä tuotteita joita he nykyisin markkinoivat ja näin niitä riittäisi kaikille, jolloin niitä ei tarvitsisi markkinoida.

Onesimple

;):)

Jokaisella kaupungilla ja kylällä olisi omat tavarastot jonne käyttämättömät tavarat voisi viedä ja josta niitä voisi hakea tarpeen mukaan, jolloin ihmisten ei tarvitsisi tuhlata aikaa kirpputorimyyjinä.

Onesimple

;):)

Jokaisella Suomalaisella olisi oma puhelinliittymä jota voisi käyttää rajatta ja uuden kännykän saisi vaikkapa vuoden tai kolmen välein

ja näin puhelinliittymien myyjät voisivat siirtyä oikeisiin töihin auttamaan oikeiden töiden tekijöitä.

Puhelinyhtiöiden laskutuksessa olevat tietysti myös mukaan oikeisiin töihin.

Onesimple

;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat