Seuraa 
Viestejä45973

...huolimatta lähes vuosikymmenen pituisesta "humanismiin perustuvasta" aseenkantokiellosta!


http://www.nranews.com/blogarticle.aspx?blogPostId=269

England's Hidden Crimes

Did you hear the news about England's violent crime rate on any of the mainstream news channels? Of course not. They don't want you to know that a new study shows England's violent crime rate is actually 82 percent higher than official estimates. And the reason for this is even more amazing.

Apparently in England, if you're the victim of more than 5 crimes in a year, that sixth crime isn't counted in official statistics. But when you add up all those uncounted crimes, you get a staggering look at just how crime-ridden England really is.

Burglary is 20 percent higher than officially reported. Assaults are 98 percent higher—almost twice as much as actually reported. Even robbery is 7 percent higher than the official numbers. In all, there are some two million violent crimes that go unreported because the victim has been victimized more than five times in a year.

This is a country with closed-circuit TV cameras on street corners to protect citizens. A country where civilian ownership of handguns was banned a decade ago. A country where self-defense isn't a right, just a concept. And yet the government still has to cook the books to make the crime statistics appear "reasonable."

No wonder the American media doesn't want you to hear this story. They love to pretend that England's such a peaceful place because of those gun laws and infringements on civil liberty.

Those policies haven't done anything to make England safer. It's just turned the country into a nation of victims, time and again.

Kuten Rush Limbaugh totesikin "abu ghraibin"- vankilatapauksesta:

"Tämä siitä seuraa, kun päästetään naiset ja homot armeijaan".

Tapahtuu vain pahempi tragedia, kun humanistien oppeja sovelletaan koko yhteiskunnassamme.

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki mitä löytyy internetistä on totta!

EDIT: Siis, todisteita / tutkimuksia olisiko niihin linkkejä, tuossa on vain hajanainen kasa väitteitä.

tiäremiäs
Aseita kun olis niin niillä ei tarvis tappaa ketään, jokainen vois niille kotona jutella ja tarjoilla pikkuleipiä ja kahveeeta.

kannatan että aseita sais helpommin.

Tarvitsetko aseita tosiaan pikkuleipien tai kahvin tarjoamiseen?

Kaupoissa myydään hyvinkin halvalla tarjottimia. Käyppä osatamassa sellainen. Sen hinnalla ei saa minkäänlaista asetta, ei edes puukkoa. Lisäksi se on tarjoilemisessa paljon kätevämpi kuin parhaatkaan konetuliaseet.

Duski
Kaikki mitä löytyy internetistä on totta!

EDIT: Siis, todisteita / tutkimuksia olisiko niihin linkkejä, tuossa on vain hajanainen kasa väitteitä.

Brittimediassa on ollut vastaavia uutisia. Lontoossa tilanne on ilmeisesti poliisin mukaan aika huono (= aseita on paljon ja hyvin nuorilla).

Aserajoitukset ottavat aseet pois vain lainkuuliaisilta kansalaisilta, roistoille sillä ei ole mitään merkitystä. En tietenkään tarkoita, että aseita
pitäisi jakaa ala-ikäisille ja ilman perustetta ( esimerkiksi ampuma-
urheilu, todistetusti seuraan kuuluvana ), kuten taustan tarkistusta ke-
nellekään. Britanniassa rikollisuuden kasvu selittyy paljolti maahanmuu-
tolla, slummeissa keskustelu käydään neljävitosilla. Toinen erinomainen
esimerkki on tällä hetkellä San Francisco, meksikolaistaustaiset jengit
murhaavat minkä ehtivät, poliisi on voimaton. Meilläkin valtasosa väki-
valtarikollisuutta lankeaa jo etniseen piikkiin, mutta siitä oikeilla nimillä
puhuva saa heti "rasistin" leiman.

Aseiden lisääminen kansalaisille aiheuttaa vain sen, että aseiden määrä kasvaa ja ehkä pikkurikokset vähenevät, mutta isot rikokset isoilla aseilla lisääntyvät. Sanoisin, että rötöstelyrikoksia tekevät eniten ne, joilla ei ole muuta tulevaisuutta. Toisin on koulutetuilla turvalliseen elämään tottuneilla, jotka tuudittautuvat uraputkeen.

Kaduilla työttömänä taivaltava toivoa vailla oleva nuori on paljon riskialttiimpi ryhtymään rikoksiin. Maahanmuuttajilla on tietenkin kaikkein vaikeinta, kun maa, maan tavat ja kieli ovat vieraita... Mitään ei tule hyysäillä tai hyssytellä vaan ongelmiin tulee puuttua oikeilla mutta myös lainvoimaisilla tavoilla. Tavoilla, jotka tarjoavat hyvän mahdollisuuden parempaan elämään, mutta missä rikkojat tietenkin saavat reilusti ansionsa mukaan.

Tulee mieleen, että jos on sellaisia ongelmanuoria joilla ei ole töitä, mutta joita kukaan normaali yritys ei uskalla palkatakaan, niin töitä voitaisiin kuitenkin järjestää. Tällainen valtion taholta järjestetty työ olisi vapaaehtoista, mutta tulosvastuullista. Eli saat aina töitä, mutta tuloksia pitää syntyä. Työntekoa valvottaisiin (huom. valvonnan vastustajan ei olisi pakko tulla töihin...), ja heti kun lipsumista esiintyisi, otettaisiin lipsuja keskusteluun. Keskustelussa luonnollisesti käytäisiin läpi että onko ongelmia vai mistä kiikastaa ja asiat puhuttaisiin selviksi. Tällä tavalla yhteistyössä ja yhdessä tuumin kaikki halukkaat voisivat päästä hyvän elämän alkuun ja saada ajan kanssa kokemusta ja lopulta kunnolliset työsuositukset oikeisiinkin firmoihin.

Enpä pidä amerikan kivääriyhdistyksen NRA:n sivujen bloginpitäjää kovin luotettavana tietolähteenä.

Väittää mm. että Britanniassa jätetään tilastoimatta rikokset, joita samalle uhrille on tapahtunut yli viiden.

Uskokoon ken haluaa.

Dr_Strangelove
En tietenkään tarkoita, että aseita
pitäisi jakaa ala-ikäisille ja ilman perustetta ( esimerkiksi ampuma-
urheilu, todistetusti seuraan kuuluvana ), kuten taustan tarkistusta ke-
nellekään. Britanniassa rikollisuuden kasvu selittyy paljolti maahanmuu-
tolla, slummeissa keskustelu käydään neljävitosilla.

Siinä olet oikeassa, että rakenteelliset tekijtä ja maahanmuutto ovat lisänneet Englannin rikollisuutta, ei aseidenkielto, mutta tässä vyyhdissä myös sillä aivan oikealla rasismilla on ainakin Englannissa osansa. Melkoinen osa rikoksista on näköalattomien valkoisten räyhääjien tekemiä ja voi vain arvailla, miten suuri osa jengikahinoista pohjautuu rasismiin ja muukalais- taikka englantilaisvihaan.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Eeglantilaisille pitäs ilmaseksi jakkaa pyssyjä , ja karnaatteja.
Ja vielä lisäksi semmosta viinaa, jossa pullonpohjalla on se R kirjain.

Vieläku saatas engelsmannit juopottelemhan Irlantilaisten kans, samassa
pupissa, ja irkuille olis ashet, jopa alkans hyvvää eeglantilaisille tekemhän.

Mie lähetän sille pakanajumalalleni aina kiitos rukouksen, ko kuulen että joku engelsmanni on listitty , nehän ei ihmisijä ole.
Eikö ne maksanhet tapporahhaa, austraalian alkuasukhaistaki , eikö ne
hyökänhet intijhan , eikö vallottanhet Hon gonkija , eikö ne olhet pääpukareina listimässä intiaaneja , eikö ne hyökänhet Åolanthinki ja ampunhet tykillä , niin että fästingin muurit kaikuivat ? Täh?

Joo ilmasjakelu vai asheille eeglanthin, ja viinan hinta alas , ja
tereottimet sun muut huumhet R- kioskille myynthin.

Viinillä, juustolla ja halauksella voi taltuttaa aseistetun ryöstäjän tehokkaammin kuin aseella. Eikä kukaan kuole tai loukkaannu:

http://www.foxnews.com/story/0,2933,289234,00.html


Intruder Pulls Gun on Dinner Party, Then Asks for Hugs

Friday, July 13, 2007

WASHINGTON — Washington, D.C., police are baffled by an attempted robbery in the Capitol Hill neighborhood that began with a handgun put to the head of a teenager and ended in a group hug.

It started about midnight on June 16 when a group of friends was finishing a dinner of marinated steaks and jumbo shrimp on the back patio of a District of Columbia home. That's when a hooded man slid through an open gate and pointed a handgun at the head of a 14-year-old girl.

"Give me your money, or I'll start shooting," he said, according to D.C. police and witnesses.

Everyone froze, including the girl's parents. Then one guest spoke.

"We were just finishing dinner," Cristina "Cha Cha" Rowan, 43, told the man. "Why don't you have a glass of wine with us?"

The intruder had a sip of their Chateau Malescot St-Exupery and said, "Damn, that's good wine."

The girl's father, Michael Rabdau, 51, told the intruder to take the whole glass, and Rowan offered him the whole bottle.

The robber, with his hood down, took another sip and a bite of Camembert cheese. He put the gun in his sweatpants.

The story then turns even more bizarre.

"I think I may have come to the wrong house," he said before apologizing. "Can I get a hug?"

Rowan, who works at her children's school and lives in Falls Church, Va., stood up and wrapped her arms around the armed man. The four other guests followed.

"Can we have a group hug?" the man asked. The five adults complied.

The man walked away a few moments later with the crystal wine glass in hand. Nothing was stolen, and no one was hurt.

Once he was gone, the group walked into the house, locked the door and stared at each other — speechless. Rabdau called 911, and police came to take a report and dust for fingerprints.

Police classified the case as strange but true. Investigators have not located a suspect. The witnesses thought he might have been high on drugs.

"We've had robbers that apologize and stuff but nothing where they sit down and drink wine. It definitely is strange," said Cmdr. Diane Groomes, adding that the hugs were especially unusual. "The only good thing is they would be able to identify him because they hugged them."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat