Seuraa 
Viestejä13176

Kuulemma on lisääntynyt. Tällä kertaa ihmettelin että viinan juonilla ei yritetty selittää tätä ilmiöö, eli on todennäköisesti tutkijoilla vihiä mistä ilmiö johtuu.

Kommentit (6)

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
asdf
Mihin verrattuna on lisääntynyt? Olisko antaa lähdettä?

Jotekin ymmärsin että nyt alkuvuonna ja kesällä on tapahtunut enempi väkivaltaa kun tätä ennen 2000 luvulla.

Asiaa selitettiin sillä, että nykyään ilmoitellaan helpommin ja mielenterveysongelmilla. Viinaa ei laitettu syyliseksi tällä kertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Mikä lasketaan väkivallaksi. Nykyään asioiden hoiteluakin sanotaan väkivallaksi. Mielenterveysongelmaiset aiheuttavat paljon myös vääriä hälytyksiä. Viime lauantaina soitin poliisille kun joku seko eukko vaati. Annoin puhelimen sitten sille ja se ei osannut oikein pollareille selittää mikä sen ongelma oli. Otin puhelimen pois ja lähdin kotiin nukkumaan.

Eilen telkun uutisissa oli teema: "Mummuja pelottaa kaisaniemen puistossa".
Se jatjui polliisin juttamisella, joka totesi vapaasti lainaten että nassuunvetoa on erit. taksijonoissa, kun joutuvat jonottamaan jurrissa.
Siinä näytettiin 2000-2007 graafi, joka nousi. hierman laskien edell. vuodesta.

tiäremiäs
asdf
Mihin verrattuna on lisääntynyt? Olisko antaa lähdettä?
Oli kolmosen uutisissa, eilen juttua.
Ei kovin luotettava lähde. Kolmosen "uutisilla" on tapa hakea kaikista asioista todella raflaavia näkökantoja. He eivät huomioi tilastollista vaihtelua vaan 0,0000001%:n muutos väkivallan määrässä oikeuttaa vetämään johtopäätöksen, että kohta kaikki saa kadulla päivitäin turpaansa. Minä pidän koko kolmosen uutistoimitusta lööppien tekijöinä. Hirveitä juttuja ihan mitättömistä asioista, jotka muut uutistoimitukset suodattavat pois tai ainakin kertovat paljon asiallisemmin paisuttelematta ylettömästi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat