Seuraa 
Viestejä45973

Elikkä kun katselee käteen, näkyy sellaisia jänniä uurteita, mistähän peräisin osaisiko kukaan kertoa ja minkälainen tarkoitus niillä mahdollisesti on?

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Puhdasta mutua à la Stetson-Harrison:

Kädessä ja kämmenessä on niin paljon pieniä lihaksia, joita käytämme koko ajan, että ihon täytyy olla jo "valmiiksi rypyllä" jotta käsi esim. mahtuu nyrkkiin. Yksilölliset erot ja käsien käyttö määräävät sen, missä ja millaisia uurteet täsmälleen ovat. Ainoa asia, mitä kokenut kädestäennustaja voi nähdä, on se mihin käsiä on käytetty vai onko mihinkään.

Puristapa kämmentä suppuun hitaasti, taittamatta sormia nyrkkiin. Näkee aika tarkkaan, mistä litteänä olevan käden uurteet ovat tulleet.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Minulla oli jokunen päivä sitten tuolla vitsipuolella pitkähkö juttu naisen fysiologisista määritelmistä. Kohta B jäi julkaisematta, koska se oli vähän pitkäveteinen. Olisi ilmeisesti pitänyt julkaista. Seuraavassa ote siitä:

"B) Raajat: Naisen raajat jakautuvat ylä- ja alaraajoihin. Yläraajat alkavat kainalokuopista ja päättyvät sormiin. Sormien päässä ovat kynnet, joita naiset muiden petojen lailla jatkuvasti hiovat.
Sormia naisella on viisi, joista se, joka on keskellä kämmentä, on peukalo. Toisessa kädessä on myös viisi sormea, joten naisella on yhteensä kymmenen sormea, kuten muillakin ihmisillä.
Sormet yhtyvät kämmeneksi, jossa kulkee viivoja. Näistä viivoista käy useimmiten selville, että nainen piakkoin kohtaa ristiverisen miehen, josta on vähän iloa mutta myös suruakin ja että horoskoopit ovat ehdottoman luotettavia tietolähteitä."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat