Seuraa 
Viestejä45973

Muutama päivä sitten tapasin sattumalta Britin joka oli asunut 2 vuotta Vietnamissa, jonkin aikaa Laosissa ja Kambodiassa.

Kertoi että prostitoitu vietnamissa maksaa noin 5 dollaria.

Vaimot yrittävät pitää kynsin hampain kiinni aviomiehistään jopa niinkin lujin menetelmin kuin tekemällä kiristysleikkauksia emättimeensä suulle.
Hemmo kertoi että n.90 prosenttia naisista on tehnyt operaation.

Heppu kerti myös että monet Vietnamilaiset naiset fantasioivat suuremmasta peniksestä kuin paikallisilla mieheillä ja juuri sen vuoksi ulkomaalaiset valkoiset ovat kuumaa tavaraa. Heppu itse oli yli 50 mutta hyvässä kunnossa ja lihassa, ei juo, ei polta. Seurusteli vakituisesti vietnamilaisen yrittäjänaisen kanssa.

Kumma juttu miten pienimunaiset vietnamilaiset miehet osaavat pitää otteen naisistaan jopa siinä määrin että nämä tekevät vaginan pienennöksiä. Suomalaiset suurempimunaset ei vois vastaavaa edes kuvitella omassa kotimaassaan.

Kuulostaa absurdilta, mutta...

Kommentit (17)

Rasputin
Kuulostaa absurdilta, mutta...

mutta mitä..
sielläpäin maailmaa on muutakin omituista..
mutta ei siinä mitään..
tasa-arvoahan tuo on..

euroopassa ja jenkkilässä
"syytellään" pieni munasia miehiä
ja miehet leikkelee muniaan isommiksi..
omituista..
ihan yhtä omituista kuin tämä että
naisten vehkeiden leikkaaminen pienemmiksi..

jos jumppa ei auta..
ja ukolla on normi vehkeet..
ni ainahan on käsi.. *hymyilee*

ja kun käsi ei enään riitä on sitten vielä jalka...
ja kun jalka ei riitä onhan sitten vielä pää..
ja kun ei riitä on.. hmm.. loppu roppa...

mutta joo rasputin..
vanha mies..
koska sulle riittää se että naiset tykkää susta...
ei sun vehkeestä..
jos sä elät siinä luulossa että ne rakastaa vain sun vehettäs..
niin mitäs tee kun se lerpahtaa...
tai halvaannut..

oletko silloin YKSIN:: ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikös eräässä kohta töllöstäkin tulevassa leffassa huora selitellyt tyyliin: "Faif tollar. Me giiv juu long taim lav."
Tainnu sama kohtaus olla apinoituna Eteläpuiston erääseen jaksoon.

omena

mutta joo rasputin..
vanha mies..
koska sulle riittää se että naiset tykkää susta...
ei sun vehkeestä..
jos sä elät siinä luulossa että ne rakastaa vain sun vehettäs..
niin mitäs tee kun se lerpahtaa...
tai halvaannut..

oletko silloin YKSIN:: ?

Vanha on suhteellinen käsite. En tunne itseäni vanhaksi ja harva kolmekymppinenkään minua vanhana pitää.

Mistä päättelet ettei minulle riitä se että naiset pitävät persoonastani?

Sitäpaitsi, monet vanhat ihmiset ovat "yksin", riippumatta siitä paljonko jälkikasvua on ja kaikesta muusta huolimatta. Yksinäisyys on viimekädessä ihmisestä itsestään kiinni.

Asenteita:

Miten iso naisella on? (Asiantuntija) 12.10.01 18:23

Mistä tietää kuinka iso tai tiukka naisella on? No tietenkin suun koosta. Mitä suurempi suu sitä väljempi kolo. Ja tietenkin kaikki naiset suut supussa vastasivat ´´ei muuten pidä paikkaansa´´. Mistä muusta tietää?
Vastaa

Miten iso naisella on? (Tomppa) 12.10.01 19:21
Ulkonäöstä!Mitä lihavempi sen suurempi!!!!

Vastaa
Miten iso naisella on? ((V)) 12.10.01 19:29
Jos on synnyttänyt ja paljon nussittu, niin reikähän on kuin '' seitsemän leivä uuni'' noin kuvaannollisesti sanottuna. Ei taida kovin paljoa riippua naisen omasta suuruudesta. Jos nainen osaa antaa oikeassa asennossa, niin kyrpä mahtuu paremmin.

Vastaa
Miten iso naisella on? (erikoissairaanhoitaja) 12.10.01 19:51
Synnytys saattaa vaikuttaa, mutta ei välttämättä lainkaan. Synnytyksessä venähtäneen alapään voi saada pelkällä jumpalla priimakuntoon. Kova naiminen ei vaikuta lainkaan. Lihavuus tai laihuus ei vaikuta lainkaan. Ulkomuoto muutenkaan ei kerro mitään. Niin se vain on, lapset, että selville sitä ei saa kuin kokeilemalla.

Vastaa
Miten iso naisella on? (Asiantuntija) 12.10.01 20:21
Kyllä suun koko korreloi. Suppusuusta näkee kaikkien aukkojen koon. Käytännössä testattua kamaa.

Vastaa
Miten iso naisella on? ((V)) 12.10.01 20:31
Emmekö olleet suurinpiirtein asiasta samoilla linjoilla, paitsi että eikö piikanen pillu ole kuitenkin ahtaampi kuin kovassa höylingissä ollut. Lapsikinhan tuon nyt vissiin käsittää ilman kokeiluakin. No kipusiskothan nyt ovat aivan oma lukunsa...

Vastaa
Miten iso naisella on? (Asiantuntija) 12.10.01 20:41
Isovittuset naisethan vaan yrittää väittää, että ei sitä mitenkään voi tietää, puolustuskeino nääs. Kato muuten kaikki jäbät kiinnostuis enemmän niistä pienisuisista. Kokeilkaa vaikka käytännössä. PAIKKANSA PITÄÄ. Kysyppä vaikka piruuttais pienisuiselta naiselta, että onks sulla iso vittu. Arvaa mitä vastaa:)

Vastaa
Miten iso naisella on? (Jalluvaari.) 12.10.01 21:40
Kalle miestenlehdessä oli aikoinaan Jalluvaarin kysymys/vastauspalsta. Joku lukijoista kysyi- onko naisen suun ja alapään koolla yhtäläisyyttä. Jalluvaari vastasi- asiasta ei ole tutkimustietoa, mutta naapurissamme asuu eräs nainen, jolla on erittäin suuri suu - eikä hän voi ajaa polkupyörällä lainkaan.

Vastaa
Miten iso naisella on? (Jalluvaarille tiukka kysymys!) 12.10.01 23:23
Onko mielestäsi mitään asioita, mitä ei sovi kokeilla? Vai onko kaikki sallittua? PS. Aika härski toi viimeinen...

Vastaa
Miten iso naisella on? (mikko) 13.10.01 12:23
Minun tytölläni on melko pieni mutta erittäin venyvä suu, hän saa vaikka nyrkkinsä sinne. Ainakin hän on ''suuri''suisena erittäin tiukka. En tiedä muista, mutta eipähän ainakaan voi yleistää... ja sitä kun vähänkin ajattelet niin mitä v*tun merkitystä niillä voi olla keskenään, toinen kohta muodostuu ihan erilailla vartalossa... ja silleen.

Vastaa
Miten iso naisella on? (Asiantuntija) 13.10.01 12:51
Sanoit pieni, mutta venyvä suu, Kyllähän pillukin venyy. Siis katso suun kokoa, kun se on kiinni normaalissa olotilassa. Ilman hymyä tai nyrkkiä siellä.

Vastaa
Miten iso naisella on? ((V)) 13.10.01 13:09
Kyllä miehen iso nyrkki mahtuu pilluun, kun aloittaa varovasti yksi sormi kerraallaan, ja on hyvin rasvattu käsi. Varoen vain hivuttaa, niin nainen ehtii tottua ajatukseen eikä jännitä. Ja kun käsi on pillussa, niin nainen jo nauttii niinkuin yhdynnässä. Käsin voi myös hyväillä kumppaniaan kaikkialta silittäen, puristellen, taputellen, miten vain, kunhan se tuntuu mukavalta.

Vastaa
Miten iso naisella on? (Asiantuntija) 13.10.01 13:15
Naulankantaan, Nyrkki mahtuu pilluun siks ku lihakset on veltot. Jos on kunnon lihakset niin se on tosi tiukka pimpero. Katso ´´pillu pieneksi´´ ohje. Yksinkertainen ja toimii varmasti. Tietenkin toinen vaihtoehto on, että jatketaan nyrkkipanoja. Montako miestä tiedät jolla on miehen nyrkin kokonen kalu?

Vastaa
Miten iso naisella on? (Tiukkis) 13.10.01 19:19
Olen isolanteinen, vaikka muuten suht hoikka. Olen synnyttänyt kolme lasta ja joka kerta on leikattu ja ommeltu takaisin, koska olen niin tiukka. Ikinä en ole treenannut, en edes porkkanoilla. Pieni suinen olen kyllä.

Vastaa
Miten iso naisella on? (Asiantuntija) 13.10.01 20:07
Hieno homma, Koska olet tiukka niin leikkaaminen on ollut välttämättömyys itsesi ja lapsen kannalta. Kun näin on niin ei värkkiä myöskään ole kohtuuttomasti venytetty. Pienisuinen tiukkis. Se reenijuttu ei oo tarkotettu vittuiluks vaan neuvoks jota kandee kokeilla. Valittakaa sit jos ei toimi. Tietenkään ei tarvi reenata jos on jo tiukka ja itse nauttii oman kullan kalusta. Eikä täällä palstoilla hauku pinimunaista ukkoaan. Ei se ukko sitä kasvamaan saa.

Vastaa
Selaa viestejä

Nainen TUNNUSTA (Asiantuntija) 12.10.01 19:38

Kuka tunnustaa, että sulla on suuri vittu?

Vastaa
alatyylin asiantuntijoille (nimetön) 12.10.01 23:39
tässä taas erotiikan hienosäätöä asiallisesti esitettynä...

Vastaa
alatyylin asiantuntijoille (nimetön) 12.10.01 23:44
hyvin ironisoitu...

Vastaa
alatyylin asiantuntijoille (linkka) 13.10.01 00:23
Mä tunnustan, mieheni ihana kyrpä mahtuu sinne juuri.

Vastaa
Täyttä asiaa (Asiantuntija) 13.10.01 11:00
Jippii, eka tunnusti.(mukamas) Puolet varmaan lukijoista on naisia. Taitaakin olla helpompi valittaa siitä miehen pienestä pippelistä, kun omasta isosta vitusta. Kaikki naiset vaan värkkiään reenaamaan.

Vastaa
Täyttä asiaa (nimetön) 13.10.01 21:11
Naiset kiinnittävät pääasiallisen huomion noihin ulkoisiin ja näkyviin ruumiinosiin. Kasvot hyvin meikattuina, hiukset hyvin leikattuina ja kiharrettuina, kiillettä, säihkyä j.n.e. Korvikset kaulakorut, sormukset,nilkkaketjut, napalävistykset e.t.c. Silikonirinnat, iso avara kaulaukko, parfyymeja, hajusteita, tuoksuja ym. ym. ym. virityksiä. Ja kaikki tämä vain senvuoksi, että haluavat peittää sen totuuden, että alapää on mennyt ihan vituiksi.

Vastaa
Selaa viestejä
Pillu TIUKAKS ohje (Asiantuntija) 12.10.01 20:36
Kotikonsti pillun tiukentamiseen: Ohenna porkkanasta no 5-7cm pitkä ja halkaisijaltaan n. 1,5cm päitään kohden supistuva pötkylä. Pistä aamulla pötkylä pimppiin ja pidä siellä koko työpäivän ajan. Älä päästä putoamaan pois. Harjoittele näin aluski viikon verran joka päivä. Jo viikon kuluttua pimppi on tiukka kuin koulutytöllä. Pidä viikko paussia. Reenaa pimppiä jokatoinen viikko. Voit pienentää suppiloa viikottain. Takaan, että tulosta tulee. Enää ei tartte valittaa, että ukolla on pieni. Porkkana on myös puhdas luonnontuote eikä aiheuta haittoja. Miehelle se on kun neitsyttä sais!

Vastaa
Pillu TIUKAKS ohje (nimetön) 12.10.01 21:19
oletko sinä joku pedofiili?

Vastaa
Pillu TIUKAKS ohje (Asiantuntija) 12.10.01 21:27
En ku Asiantuntija. Vertasinpa vaan ku muistelin sitä ku ekan kerran viistoist kesäsenä sain. Nimetön harjottelee nyt porkkanalla vaan...ukkos tykkää kuitenkin. Alkaa tuntua se pikkupili ihan jöttikalulta, kun vaan testaat.

Vastaa
Pillu TIUKAKS ohje ((V)) 12.10.01 21:35
Ei, kyllä hän on asiantuntija vittutieteitten alalta,luennoi Haaparannan yliopistossa. Olen saanut kunnian tutustua häneen yhdessä luentosarjassa, jossa käsiteltiin juuri vitun anatomiaa ja nimenomaan piukkuuden vertailua synnyttäneiden ja piikasten välillä. Ja kuten huomaa, hänen toimenkuvansa on vittutieteen käytännöllisen kokeilun assistentti.

Vastaa
Pillu TIUKAKS ohje (Eli ''Asiantuntija'' on siis) 12.10.01 23:46
lettutieteen vihtori.

Vastaa
alatyylin asiantuntijalle (nimetön) 12.10.01 23:49
ei ole tainnut ''asiantuntijalle'' tulla mieleen, että harva se nainen kulkee tampoonit pimpissä päivät pitkät. ja tampooni on paljon pienempi kuin ehdottamasi porkkana. taas tuli esille mies-''asiantuntijan'' ikuinen ongelma - kun sillä on itsellä liian pieni. Lohdutukseksi sinulle pikkupilinen : ei se pilin koko ole niin tärkeä kaikille naisille. kyllä sullekin varmasti joskus löytyy anatomisesti sopiva partneri. tietysti on sitten eri asia, kuinka pystyt pitämään tällaisen naisen, koska tuleehan se sun oma tyhmyytes hyvin äkkiä esille. eli sulla on ongelma, kun sun pitää löytää oikein pienipimppinen nainen joka on vielä tyhmempi kuin sinä itse. saattaa tosiaan olla vaikeeta löytää tollanen yhdistelmä. tsemppiä nyt kuitenkin!

Vastaa
Täyttä asiaa muute! (Asiantuntija) 13.10.01 11:16
NO NII, taas joku isovittunen nainen ei viitti reenata ja panee oman laiskuutensa miesten piikkiin. TAMPPOONI ei ole sama asia kun liukas porkkana. Tamppooni laajenee kastusessaan ja on kevyttä pumpulimaista materiaalia eli pysyy pimpussa kyllä jännittelemättä. Pitäsi isovittusen tyhmemmän naisen se itsekkin tajuta. KOKEILE sinäkin porkkanaa, et pety. REENAA PILLUAS äläkä valita.

Vastaa
Täyttä asiaa muute! (Asiantuntija) 13.10.01 11:23
Nimettömälle vielä, LUE KOKO OHJE ja toimi sen mukaan. Sanoinhan minkä kokoinen ja muotoinen pala porkkanasta pitää tehdä. ÄLÄ siis tuuppaa KOKO porkkanaa tavaraas. Tsemppiä sullekkin kyllä se pillu siitä pienenee. Nautit ehkä seksistä sinäkin.

Vastaa
Täyttä asiaa muute! (!) 13.10.01 11:43
Treenaatko SINÄ?

Vastaa
Täyttä asiaa muute! (Asiantuntija) 13.10.01 13:02
Tottakai... ja komea roikale olenkin...! Kunto kova ja seisoo kun syömään käskis. Mun kanssa ei naisen tartte hävetä. Mistä muualta mä muuten ton reenimenetelmän olisin oppinut, kun supertiukalta naiselta. Onnea yleisessä jakelussa.

Vastaa
Täyttä asiaa muute! (!) 13.10.01 13:06
Haista paska, mä en ole yleisessä jakelussa. Mee ittees, jortikka. (kirjaimellisesti!)

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (Asiantuntija) 13.10.01 13:38
Jortikka? Mee ittees? Siis ylttääkö oma jortikka OMAAN perseeseen? Sit sitä pitää haistaa vai? Onnea yleisessä jakelussa tarkotti, että laitoin tänne ohjeen jonka kaikki saa ilmasiks. Kun homma toimii niin se siis lisää onnea noin yleisesti.

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (!) 13.10.01 16:26
Sori siinä tapauksessa. En ole mikään siveyden sipuli, mutta nämä pillupeli/nyrkki sinne/porno on aitoa-pällit alkaa ottaa päähän. Välillä en viitsi juttuja lukeakaan, oli aihe mikä tahansa. Ei siinä mitään, kaikki on ilmeisesti sallittua, mutta onko niitä samojen ihmisten samoja juttuja pakko tunkea joka kommentin väliin...

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (Asiantuntija) 13.10.01 17:16
Se nyrkkijuttu on kans muuten täyttä totta. EI ollu mun aloitus, mutta oon kyllä muutamalle matamille tehnyt saman. Ei ihme, että ei muna riitä. Naiset vois valittamisen sijasta reenata omaansa, kun se helposti onnistuukin. Lukijamäärät tälle aiheelle kyllä on aika tapissa. Eli kai se kuitenkin kiinnostaa. Vittuilun varjolla täyttä asiaa:!

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (Asiantuntijalle kysymys) 13.10.01 19:32
Koska olet viimeksi käyttänyt tamponia?

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (Asiantuntija) 13.10.01 19:56
Taas joku kovakorvanen. Lue koko teksti alusta loppuun. Myös tappoonista mainitsin. Täysin eriasia tamppooni tai porkkana. Miehet ei käytä tampoonia. Tai ehkä korkeintaan melunestoon korvissa jos tarvii. Teetähän käytetyistä tietysti voi keittää...

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (Niin luinkin koko jutun, mutta) 13.10.01 22:21
silti ihmettelen, miten voit tuntea tamponin tekniset ominaisuudet niin hyvin? Oletko peräti insinööri? Vai olisiko käynyt niin, että olet käyttänyt tamponia melunestoon korvissa ja pääkopan sisällä vellonut keltainen neste on alkanut pyrkiä ulos. Siinä tilanteessa on sitten tullut havaittua se laajenemis- ja imukyky... Tämä oli testi. Katsotaan miten asiantuntija huumorintaju venyy!

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (hanna) 14.10.01 05:55
kyllä on niin vaikka ei oo mikään iso pillu, niin ei kukaan nainen mitään prinssinakkia halua.

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (Asiantuntija) 14.10.01 13:41
Asiantutija venyy,,,ja paukkuu. Olist jättänyt kertomatta sen viimeisen lauseen. Nythän mä luulen, että sä vaan pelleilet. Ne naiset jotka ei tykkää prinssinakist: Jos reenat niin hädän tullen pärjäät sillä prinssinakillaki. Jos reenaat niin HK:n lenkkiki maistuu paremmalta. Siis miksi et renaisi? Pääsisit pois kaatamasta myös lokaa keskikokosten miesten niskaan. Kun niitä isomunasiakaan ei oikeesti oo kovin paljon, eikä riitä kaikille. Asiantuntija on realisti! Naiset elää päät pilvissä! Ei ne haluu rinssiä noutavaks vaan HK:n. HK ei kuitenkaa koskaa saavukkaa.

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (ei tartte reenailla) 14.10.01 14:17
Kylläpä kävi mäihä kun löysin yhden niistä vähistä isomoloisista...eipä tartte reenailla . Pitääkö mielestäsi koko porkkanasato uhrata tässä pillunpienennys projektissa? Jää lapset vaille vuotuista karoteeniannostaan... Kumpi ompi tärkeämpi tulevaisuus vai pienipilisten miesten itsetunnon kohotus? Siis saada heidät kuvittelemaan vaginoiden tiukennuskuurin jälkeen että ovat tosimiehiä? Tosimies omistaa kunnon jyystimen ei siitä mihinkään pääsee. Pienipilisten kannattaisi syödä ne porkkanat, pysyy ikenet ja limakalvoT kondiksessa kun niitähän tarvitsee naisen tyydyttämiseen kun se navanalapuolinen kapasiteetti on niin pieni ja söpö. Heh heh hee ja vielä kerran hee!!!

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (Asiantuntija) 14.10.01 14:25
Hyi, Hyi sinä yksinkertainen nainen! Ilmeisesti haluat huolehtia maailman kansoituksesta yksin miehesi kanssa. Paskat piittaat muitten naisten onnesta, sillä sinullahan on iso kalu ja iso laiska vittu, jota et viitsi reenata. Turha yrittää asintuntijaa painaa. Komea roikale hän kun on ei paskaakaan välitä mitä nyrkkipanoa tarvitseva naine lallattaa...!

Vastaa
Täyttä asiaa muute! - ! (ei tartte reenailla) 15.10.01 10:26
Minä se tein jo yhden lapsen, enkä tarvitte enempää. Miehenkin panin kiertoon, vaikka silläkin oli ISO ja KOMEA. Ja kuin lottomiljonääri ikään löysin sattumalta yhtä ison jyystimen omistajan elämääni sulostuttamaan. Tai oikeastaan paremman: isompi lerstakka..JEE JEE JEE!!! En piittaakkaan muoden naisten onnesta; omastani vain . JA vittu on tiukka ja vireä kun sitä on niin paljon käytetty. Veikkaanpa että se molo korvaa sen porkkanan jos sitä tarpeeksi käyttää....

Vastaa
Asiaa!! (Ei tartte reenailijalle) 14.10.01 23:40
Kirjoitit taytta asiaa. Ja kateeks kay kun loysit yhden niista isomoloista.

Vastaa
Asiaa!! (nimetön) 15.10.01 13:04
Te lerppapillut vaan koitatte todistella itsellenne et ette oo surkeita panoja vaikka pillu tuntuukin ihan samalta kun norsun kärsä kun sinne kätensä lykkää.

Vastaa
Asiaa yksinkertaiselle naiselle ja toisellekkin! (Asiantuntija) 15.10.01 13:12
Yksinkertaiselle naiselle, Jos olet löytänyt ison niin hyvä sulle. Tuskin kukaan pienempimunainen sinua viitsisikään katsella. Isomunanenkin saattaa häippästä, kun huomaa, että olet nainut hänet kyrvän takia. Oma asias on jos et reenaa. En vaan ymmärrä mitä voisit hävitä jos reenaisit. Epäilen vahvasti, että pillusi ei ole niin tiukka kuin väität. Lämpimikses huutelet.

Vastaa
Asiaa yksinkertaiselle naiselle ja toisellekkin! (NAINEN) 15.10.01 15:24
TUNGE SE PORKKANA PERSEESEESI! Naisille on olemassa paljon parempia treenailuvälineitä - ja muuten ne ovat paljon pienempiä kuin sinun porkkanasi mitat, joten taidat olla varsinainen ''asiantuntija''.

Vastaa
Hyi NAINEN (Asiantuntija) 15.10.01 15:50
Porkkana persiiseen...ai,ai,ai, lurpsista...huh,huh. Mitä niistä pienemmistä vemputtimista muuten käytät? Ohjeessa muuten luki, että pienennä porkkanaa viikottain!

Vastaa
Asiaa yksinkertaiselle naiselle ja toisellekkin! (ei tartte reenata) 15.10.01 15:31
Miksi pitäisi reenata kun tarvetta ei ole? En ole nainut häntä kyrvän takia, se vain tuli kaupanpäällisenä. Ja pilluni on todellakin niin tiukka, että tiukkaa tekee SEN sinne saaminen kih kih!!! Ja asiantuntija hei, en ole lainkaan yksinkertainen. Sinua taitaa risoa se ettei nainen mene kainona punaiseksi ja puhumattomaksi, kun reilua kieltä käytät. Osataan sitä meilläkinpäin. Ja nyt lähen reffeile antamaan sitä tiukkaa ja saamaan sitä isoa ja komeaa. Ja olenpa hyvin varma siitä ettei suhteemme kaadu kuvaamallasi tavalla; rakastan nimittäin sitä miestä ja paljon! Ja porkkanoita on jääkaapissa ja vieläpä luomu sellaisia. Taidanpa popsia muutaman sittenkun olen läpeeni tyytyväinen....

Vastaa
Reffeille (Asiantuntija) 15.10.01 15:55
Lykkyä tykö! Onnea yhteiseloon! Ei asiantuntija toisen onnea halua viedä eikä kovia sanoja pelkää tai karta. Asiantuntjalla ei ole myöskään harhaluuloja naisista. Asiantuntija on reilu jätkä.

Vastaa
Naapuri? (Hille) 16.10.01 00:40
Tunnetko hyvinkin nimim. Asiantuntijan, sen josta kirjoitat 3. persoonassa?

Vastaa
Hillelle (Asiantuntija) 16.10.01 12:33
Tekninen juttu. On nimittäin helpompi olla paskamainen(kin) kolmannessa persoonassa. Osaanhan minä Besserwiläisenkin tyylin, mutta tässä vaan on enempi haastetta.

Vastaa
Pillu TIUKAKS ohje (Patricia) 16.10.01 13:00
Onko ''asiantuntija'' koskaan kuullut puhuttavan ns.Geishakuulista?Ajavat varmaan saman asian kuin ne porkkanasi.

Vastaa
Pillu TIUKAKS ohje (Asiantuntija) 16.10.01 13:14
Tottakai olen kuullut. Oletko sinä kuullut orgasmitaskusta? Reenaatko sinä kuulilla?

Vastaa
Selaa viestejä
Miehen mieliteko (Piikanen) 12.10.01 22:35
''Leikimme'' poikakaverini kanssa sänkyleikkejä, olemme nuoria aikuisia, mutta en ole antanut pojalle. Voiko olla tosi että miehen kivekset tulee kipeäksi kun ei sitten saakaan naista vaikka härnääntyy mielitekoineen rajattomasti, kuten hän sanoo. Vai onko vain keino vaatia naista antamaan sitä?

Vastaa
Miehen mieliteko (nimetön) 12.10.01 22:48
Miltä itsestäsi tuntuisi, jos olisit orgasmia saamassa ja kumppani lopettaakin ja sanoo, että eipäs saadakaan? Ei kovin mukavaa olisi.

Vastaa
Miehen mieliteko (nimetön) 12.10.01 23:53
et oikein kuulosta nuorelta AIKUISELTA. koko kysymys ja nimimerkki viittaa tähän sairaaseen ''asiantuntija''-raukkaan. ei tämän päivän nuori käytä jotain piikanen-sanaa.

Vastaa
Miehen mieliteko (poikanen) 13.10.01 00:47
no vastaan nyt kun asiasta tiedän... Jos johonkin pitäis verrata niin potku munille tuntuu ''vähän '' samalta.Ei ehkä yhtä kipakka mut koskee kyllä:(
Vastaa

Miehen mieliteko (Asiantuntija) 13.10.01 11:41
Taaskaan nimetön ei lukenut koko tekstiä. Asiantuntija ei missään vaiheessa sanonut piikanen, se oli toinen henkilö. Vastaan kuitenkin alkuperäisen kysyjän kysymykseen. Kyllä se sattuu. Jos peli on ollut pystyssä pitkään ja ärsytyksenkin alla niin siittiöt ikäänkuin ovat matkalla. Osa spermasta ja nesteestä purkautuu sisäisiin putkiin, kun siemensyöksyä ei tulekkaan se myös jää sinne. Aiheuttaa ahdistavan kivun myöhemmin. Kuseminen auttaa pikkusen, mutta ei poista sitä koska osa spermasta jää virtsapukea aikaisempaan osaan. Kipu kestää noin tunninverran. Kipu tulee kahdesta vaikutuksesta, nesteestä putkissa ja siittimen turvotuksesta ilman luonnolista purkausta. Siemensyöksy nimittäin vapauttaisi veren purkautumaan luonnollisella tavalla. Kyllä Asiantuntija on Asiantuntija eikä puhu läpiä omaan eikä muittenkaan päähän.

Vastaa
Miehen mieliteko ((V)) 13.10.01 12:15
Kyllä olet asiantuntija, voin omasta kokemuksesta tämän vahvistaa. Kerran nuorempana kuljin riijuulla eräässä vinttikamarissa erään likkalapsen luona. Tyttö olisi kyllä antanut pillua, mutta tytön isä kuunteli alakerrassa korva ilmanvaihtoformilla. Aina kun sänky alkoi yläkerrassa narahdella, koputti äijä hiilihangolla kattoon. Ja niin hommasta ei tullut mitään, ja asiantuntijan tietämys asiasta on tieteellisen todenperäinen kuten tulee ollakin. Kuljin viikon tytön luona riijuulla, ja munani kipeytyivät siinä määrin, että minun oli lopetettava. Isäntä oli muuten mukava ja kohtelias ja keitti aina kahvit, ja me juteltiin aina niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan edellisenä iltana. Mutta sitten taas vinttikamarissa kun ajateltiin tytön kanssa, että kyllä isäntä on lauhtunut, niin ei, sama toistui. Tämä tarina nyt vähän paisui liikaa, mutta on niinkuin käytännönkokemuksena kai paikallaan. Ja onhan sama toistunut sitten muuallakin samantapaisena; kipu on todellakin sanoinkuvaamaton. Mainitsen vielä uudestaan, asiantuntija puhuu täyttä totta. Olen aivan eri henkilö,ja sana piikanen on todellakin minun sanomani eikä nyt pitäisi olla niin kovin outo sana nuoremmillekaan vitunkantajille.....)

Vastaa
HOSTIT KEHIIN!!!!! (Mä) 13.10.01 16:36
''vitunkantajat'' !!!!!!! Eikö olisi hostien aika jo puuttua tämän idiootin örveltämiseen?!?

Vastaa
HöH (Asintuntija) 13.10.01 17:02
Naiset saa pitää miestä kyrvänkantotelineenä, mutta mies ei saa sanoa naista vitunkantajaks. Todella omahyvästä ja herkkänahkasta. Kukatahansa mies voi myös edellisen kirjoittajan ja minun sitä edeltävän tekstin vahvistaa. Voi, voi... pientä on naisten tieto miehistä. Oma tavara on vaan aina päälimmäisenä tarpeineen.

Vastaa
HöH (Tohtori Teoria/Asiantuntijalle) 13.10.01 19:17
Yleistäminen ''naiset tekevät sitä'' ja ''miehet tekevät tätä'' ei palvele ketään. Eiköhän se, pitääkö miestä kyrvänkantotelineenä tai miestä vitunkantajana, ole yksilöstä kiinni. Itse en ole koskaan miestä kyrvänkantotelineenä pitänyt, enkä toivoisi, että minua pidetään vitunkantajana. Tämä ei johdu siitä, että olisin omahyväinen tai herkkänahkainen, vaan siitä, että olen normaali ihminen ja kunnioitan sekä naisia että miehiä ihmisinä. Koska kunnioitan miehiä ihmisinä, haluan myös kohdella heitä ihmisinä enkä minua tyydyttävänä tavarana. En muutenkaan ymmärrä, miksi asioista ''oikeilla nimillä'' puhuminen sotketaan asioista rumilla nimillä puhumiseen. Rumuutta on maailmassa riittävästi jo muutenkin, joten kauniita ja hyviä asioita ei pitäisi rumentamisella pilata. Myöskin naisten tieto miehistä tai miesten tieto naisista on yksilökohtaista, kuka tietää enemmän, kuka vähemmän. Eiköhän kannattaisi puhua omista tarpeistaan, haluistaan ja tuntemuksistaan sille toiselle sukupuolelle. Näin voisi tietämättömyyskin vähentyä.

Vastaa
HöH (Asiantuntija) 14.10.01 14:52
Edellinen kirjotus oli ´´Mä`` nimimerkille. Aina joku rupee huutaa hostia apuun, kun pikkasen ottaa aivoon. Ei asiantuntija ole niin tyhmä kuin luulet. Yleistää tarkotuksella, mutta sanoo siinä sivussa täyttä asiaa.

Vastaa
HöH (Tohtori Teoria) 14.10.01 15:29
En väittänyt sinua tyhmäksi. Mutta yleistäminen ei todellakaan palvele ketään millään lailla. Jos ihmiset kohtelisivat toisiaan enemmän yksilöinä eivätkä tekisi ennakkopäätelmiä ja yleistyksiä niin paljon, olisi tämä maailma jonkin verran parempi paikka.

Vastaa
Tohtori Teorialle (Asiantuntija) 14.10.01 16:00
En tiedä luitko mun muut jutut, kuitenkin yleistämällä määrätyt ihmiset provosoituu ja agressiivisimmat paljastaa oman ittensä. Se onkin tarkotus. Sinun kommenttisi kuitenkin oli asiallinen niin vastaan samaan sävyyn. Kaikki aiheet on kuitenkin totta mitä tänne laitoin. Olisi ne tietysti pystynyt hienommassa paketissakin tarjoamaan, mutta silloin ehkä ne suunsoittajat ei vaivautusi. Nyt fiksuimmat on hiljaa ja miettii vaan mielessään mitä sitten miettiivätkin.

Vastaa
Asiantuntijalle (Tohtori Teoria) 14.10.01 16:18
On totta, että usein (ainakin jotkut) ihmiset saa melko helposti provosoitumaan ja käymään aggressiivisesti päälle, niin netissä kuin tosielämässäkin. Itsellänikin on pahana tapana joskus provosoitua ja tulla aggressiiviseksi. Silloin tekee mieli huutaa ja haukkua toinen suut silmät täyteen. Huutamisella, haukkumisella ja syyttelyllä ei kuitenkaan pääse pitkälle. Jos tätä maailmaa tahtoo todella johonkin suuntaan kehittää, kehittäminen alkaa omalta kohdalta. Tietysti provosoitumiskynnyskin vaihtelee väsyneisyyden, kyllästymisen, pahan olon ja huonon päivän mukaan. Mutta Asiantuntija hyvä, minun on pakko huomauttaa, että sinun ei kannata ihmetellä, jos monet vetävä herneen nenään puheenvuoroistasi. Ne nimittäin ovat todella provosoivia, jos joku muutenkin on ärsyyntyneellä tuulella ja haluaa tapella. Haluaisin kysyä, miten provosoiminen palvelee sinua? Olen ihan varma siitä, että jos ihan oikeasti haluat viestisi perille, sinun kannattaisi käyttää siistitympää kieltä ja olla vähemmän provosoiva. Jos sinulla on ajatuksia, saat ne paljon paremmin perille, kun esität kommenttisi asiallisesti ja tarjoat tueksi tosiasioita ja loogisia perusteluja. Silloin jotkut saattaisivat lukea todella ajatuksella tekstejäsi ja miettiä, voisiko niissä olla jotain totuuden jyviä. Raivostuminen kommenteillesi aiheuttaa niistä provosoituneille eräänlaisen puolustusreation. He haukkuvat sinut ja esittämäsi asian eivätkä halua tietää siitä enempää, tai miettiä, onko esittämäsi asia tosi. Ja puolustuskannalla olevan ihmisen mielipiteitä ja ajatuksia on vaikea lähteä muuttamaan. Itse haluan keskustella asiallisesti, koska asiaton raivoaminen ei vie keskustelua eteenpäin millään lailla. Siksi yritän myös olla provosoitumatta viesteistä, vaan ajatella niitä ja käsitellä niitä asiallisesti. T. T.

Vastaa
Tohtori Teorialle (Asiantuntija) 15.10.01 13:36
Kaikki mitä sanoit on totta. Syy miksi kerron asian tähän sävyyn on, että juuri haluan että ne agressiivisimmat naiset älähtäisi ja paljastaisivat itsensä. He usein näkevät vain yhden tien, omansa ja kaikki syy on jossain toisessa ei milloinkaan heissä itsessään. Uskon että he myös osaltaan saavat myös toisten naisten antipatiat osakseen aukomalla päätään agressiivisesti ja törkeästi. Tosiasioita vastaan en kiistele. Tietenkin iso tuntuu paremmalta, mutta jos ei ole isoa saatavissa niin silloin on osoitettavissa toinenkin tie josta on apua. Nämä oman äänensä kuuntelijat vaan eivät voi sitä havaita. Viesti myös jää takaraivoon, kun se on herättänyt jonkin tunteen, vaikka agressiivisenkin. Olethan itsekkin joskus nähnyt telkassa agressiivisen mainoksen, joka ärsyttää todella ja jää mieleen pyörimään vaikka et haluaisikaan. Tähän on pyrkimys ja uskon, että muutama saattaa menetelmää kokeillakkin. Olen sen kuullut supertiukalta naiselta ja tiedän, että se käytännössä myös toimii. Jokainen kyllä kokeiltuaan tietää parhaiten itse minkäkokoinen pala porkkanasta pitää tehdä. Meinaan laittaa vielä yhden tai pari juttua lisää. Saattaa niistä olla hupia naisillekkin, tosiasioita nääs. Olet varmaan huomannut, että miehet ei pahemmin kommentoi. Hehän pelkäävät että joku voi luulla vaikka pienimunaiseksi. Nämä agressiiviset naisethan todellisuudessa pyrkii siihen, että 90 prosenttia miehistä olisi muka ´´käyttökelvottomia´´ ja juuri tätä vastaan haraan. Miksi suurimman osan miehistä pitäisi tuntea alemmuudentunnetta muutaman rääväsuisen naisen takia. Hyvällä itsetunnolla ja pinelläkin pippelillä pystyy parempiin suorituksiin kun hakatulla. Eli onnea on jaossa jos joku sen vaan älyää ottaa.

Vastaa
vähä-älyiselle asiantuntijalle (nimetön) 15.10.01 13:40
Opettelisit edes oikeinkirjoitusta, ennen kuin tulet tänne naurettavien ohjeittesi kanssa.

Vastaa
Asiantuntija on tosimies! (Asiantuntija) 15.10.01 13:51
Nimetön,,,vedä vittu päähäs!

Vastaa
Selaa viestejä
KIITOLLISET naiset (Asiantuntija) 15.10.01 14:18

Parin kuukauden kuluttua tämä pallsta on täynnä kiitollisia naisia jotka kiittävät asiantuntijaa omasta tiukemmasta värkistään. Reeni-iloa!

Vastaa
asiantuntija-surkimukselle (nimetön) 15.10.01 14:52
Kaikki naiset käy säännöllisesti gynegoloogilla. Siellä on vastaanottohuone täynnä infolehdykkää alapään jumpastakin. Kyllä tietoa on aina ollut tarjolla, ei pimpsa-jumppaan sinun porkkananeuvojasi tarvita. Käy hakemassa apua tuohon koko-fiksoitumiseesi. Haluaisin, että täällä jaksaisi käydä fiksua jengiä keskustelemassa asiallisesti. Sinä olet jo alter egoinesi näyttänyt, että et ole fiksu. Miten on, kuinka monta prosenttia seksikokemuksistasi EI ole tapahtunut a) rahallista korvausta vastaan b) humalassa ja/tai c) pornoa mukaan sekoittaen? Mieti ihan itseksesi vain. Älä vastaa täällä. Ehkä tämä kysymyksenasettelu vähän auttaa sinua selventämään itsellesi, mihin joukkoon oikeastaan kuulut.

Vastaa
Juu juu nimetön! (Asintuntija) 15.10.01 15:08
Siis jos haluat, että en vastaa niin miksi kirjoitit tänne. Logiikka ei mätsää. Ei ne lukijat ainakaan mihiinkään katoa, kato vaikka lukijamääriä mun kirjotuksissa. Asintuntija sanoo mitä useimmat miehet ajattelee. Jos et halua keskustelua älä siis vastaa. Tätä ´´jumppaa´´ tuskin löydät gyneltä. On muuten tainnu sulta nekin oppaat jäädä lukematta. Seksissä ja erotiikassa Asiantuntija on vallaton, ennakkoluuloton, toista huomioiva, mielikuvitusrikas, uusista asioista nauttiva, ei mikään urautunut vaan tyyppi joka osaa näyttää ´´tähtitaivaat´´. Kaikissa mainitsemissasi muodoissa on Asiantuntija joskus seksiä kokeillut, mutta ei vain ja ainoastaan. Ja kyllähän sitä naiset joskus rahaakin tarjoavat.

Vastaa
surkimukselle (nimetön) 15.10.01 15:46
Hah- hah. Eipä mennyt perille sulle. Pitäiskö vielä selvyyden nimissä täsmentää, että runkkaamista ja eläinseksiäkään ei lasketa. Eli nyt jäit jo nollille, ei voi mitään. Jos asiantuntijalla olisi edes vähän luetunymmärtämistaitoa, olisi hän nähnyt, etten pyytänytkään häntä täällä vastailemaan. Kunhan miettisi itsekseen, minkälaisen sukupuolielämän on ehtinyt elämään. Yleisten mittapuiden mukaan aika surkean. Naisten kiitollisuudesta sua kohtaan...Kuvitteletko, että me nyt edes tään kerran oltais sulle jostain kiitollisia. Sellaistahan sä et ookaan ennen kokenut. Ja taaskin, maksullisten naisten ylistystä ei lasketa. Olet noin 45-vuotias estynyt looserimies. Työpaikka sinulla luultavasti on jossakin paperitehtaalla. Asut Pohjois-Karjalassa pikku kylässä. Koskaan et ole onnistunut missään normaalin naisen kanssa. Seksivalistuksesi olet saanut nuorena jallusta ja myöhemmin pornoelokuvista. Sinulla on keskivertoa pienempi pili, ja siitä sinulla on hirveät estot. Alkoholin avulla lähdet itärajan takaa venakkohuoria ostelemaan.

Vastaa
Nimettömälle surkimukselle (Asiantuntija) 15.10.01 16:19
Ei ollu hyvä veto toi sun viimenen. Asiantuntja johtaa 6-0. Täysin väärä arivio Asiantuntijasta, asuinpaikasta, iästä, lukutottumuksista. Pilin koko oli aikaisemmassa jutussa totuudenmukaisesti. Asiantuntija on juuri sellainen kuin itse edellisessä kirjoituksessaan mainitsi. Vai luuleks sä, että asinatuntija on sun (naapurin)ukko vai, kun niin tietävästi kuvailit.

Vastaa
Selaa viestejä

Vastaa
Miten ISON löytää? (Asiantuntija) 15.10.01 14:31
Tää on tarkotettu niille naisille jotka ei jostain syystä kuuntele hyvää neuvoa ja välttämättä täytyy löytää isomunanen mies. Kerron tässä yhden miestyypin, mutta vain yhden, muitakin on. Jotain salaisuuksia Asiantuntijakin pitää. Kyseinen miestyyppi varmaan alkaa ihmetellä kasvanutta suosiotaan julkisilla paikoilla;) Eli, Kaveri on romuluinen, sellasen kolhon näkönen vähintään keskimittanen. Metsurityyppiä niinkun vanha kansa sanois. Voipi olla todella kirveellä veistetty naamastaankin. MUTTA tämän lisäksi katso poskia. Jos on tolella AKNEN jäljet murrosiästä jäljellä, viittaa se normaalia kovempaan hormonitoimintaan, iso vehke varmasti löytyy. MOLEMMAT ehdot pitää täyttyä, romuluinen-metsurityyppi jolla on todella finniarpiset kasvot. Sanoisin, että esimerkiksi Gaddaf on aika isomunainen vaikka ei olekkaan ihan täydellinen versio.

Vastaa
asiantuntija-surkimukselle (nimetön) 15.10.01 14:44
Kuvailit ilmeisesti itseäsi. Ei olisi tarvinnut, kyllä jotain tuollaista ulkomuodostasi pystyin kuvittelemaankin. Sinulla on kyllä joku paha fiksaatio tuon kalun ja pimpsan koko-asian kanssa. Hakisit nyt apua, ettei täältä kaikki järkevät ihmiset lähtisi sinun takiasi pois.

Vastaa
Höpö hopö nimetön (Asiantuntija) 15.10.01 14:51
Ei surkimus vaan komea roikale! Itseäni en kuvaillut. En nimittäin ole finninaama enkä edes entinen sellainen. Kurkkaappas joskus mainitsemani miestyypin pöksyyn niin huomaat, että olen oikeassa.

Vastaa
Höpö hopö nimetön (niinpä) 15.10.01 15:37
joo se kakstoista senttiä taitaa olla tasan samanverran liian vähän. Siksihän raukka täällä rehvastelet. Oletko kokeillut imurilla singuttaa tai koeta jonkun navettaan lypsyautomaattiin ängetä. Kyllä se sitten ko tilatankki on täynnä sullaki luultavasti (toivottavasti)on sentti mittaan tullu lisää. JA jos ei niin vedä sitten vittu päähään ja kampaa karvat korville. Jos joku suostuu sen vitun siksi aikaa käyttöösi luovuttamaan. Ja nyt töistä pois ja tosimiehen kainaloon!

Vastaa
Höpö hopö nimetön (Asiantuntija) 15.10.01 16:05
niinpä, Älä vääristele mittojani. Naisia riittää kiusaksikin asti. No, luovuttaako niimpä sopivankokoisen tarvikkkeensa mainitsemaansa pääni käyttöön?

Vastaa
Höpö hopö nimetön (niimmmmmmmmmpä) 15.10.01 17:43
Hirveän fiksu ja filmaattinen mies, varmaankin. Oikeinkirjoitusta ei kylläkään hallitse, sen verran vaikeita nuo kaksoiskonsonantit näyttää olevan. Kansakoulunope pisti pojan matalaksi jo pienenä, siksi se täällä nyt vaahtoaa. Ja se ainainen ongelma siitä pilin koosta, voi, voi.

Vastaa
Höpö hopö nimetön (niinpä) 16.10.01 09:39
En luovuta! Tosimies vain pääsee niin lähelle tarvikettani.

Vastaa
Miten ISON löytää? (nimetön) 15.10.01 16:24

Vastaa
Miten ISON löytää? (Ahaa) 15.10.01 18:32
No merkillistä että noin suuri naistenmies on käynyt kurkkimassa kavereiden pilit, vielä erektiossa. Mehän aikuiset ihmiset nimittäin tiedämme, että kalu lepokoossa ei ole sama kuin seisomassa. Siksi esim. saunassa ei voi veikkailla, kenellä se tositilanteessa pidempi on. Nimittäin pieni saattaa venyä monta senttiä ja iso vaan vähän. Tai pieni saattaa venyä vain sentin ja iso monta. Kerros lisää siis asiantuntija, missä tilanteissa oletkaan kokemuksesi kerännyt ? Ja tiedoksi, suurin osa naisista ei tykkää bi-miehistä. Jotenkin menee maku, kun ei mies osaa päättää, meneekö metro kamppiin vai itäkeskukseen.

Vastaa
Miten ISON löytää? (Asiantuntija) 16.10.01 12:56
Niimpä ja Ahaa, Ei perustu tieto kurkkimiseen tai tirkistelyyn. Tietolähde on vakaa ja varma. Ahaa on lukenut liikaa pornolehtien juttuja ja uskoo kaiken. Vain mies tietää milloin peli on todella löysä. Paras testi tietysti olisi laittaa kaverit avantoon ja katsoa sen jälkeen kellä on isoin. Todennäköisesti kaikista isoin myös seisokissa.

Vastaa
Miten ISON löytää? (Ahaa) 16.10.01 13:48
Ahaan tieto perustuu kyllä miesten omiin kertomuksiin sekä ihan lääkäreiden antamaan tietoon. Siis yhtä aikaa: Ahaa työskentelee sairaanhoitajana ! Niin että empiriistäkin kokemusta on. Joskus pojat pestessä innostuu. Löysyyden taas tuntee kyllä käteenkin, älä sillä ajatuksella itseäsi imartele. Kun olet löysääsi sisään tarjonnut, tyttö ajattelee, että menköön toikin ja jos vaikka toiminnassa innostuisi. Ja kuten sanottu, avantotestikään ei auta. Miehen peniksen paisuvaiskudos nimittäin yksinkertaisesti on venyvyydessään yhtä yksilöllinen kuin muutkin ruumiinosat. Vai millä perusteella kykenet miehistä sanomaan, kenellä on taipusimmat polvet ?

Vastaa
Miten ISON löytää? (Asiantuntija) 16.10.01 14:09
Puhu mitä puhut, Harhassa elät. Kyllä mihetkin osaa kusettaa siinä missä naisetkin. Pientä perää jutussasi kyllä on, mutta ei se silti isoa lerssiä levossa pieneksi, muuta tai pientä levossa isoksi. Iso löysänä on kyllä isompi kun pieni löysänä. Turha sairaanhoitajan väittää. En puolusta isoa tai pientä. Asiantuntija murtaa HARHALUULOJA.

Vastaa
Miten ISON löytää? (Ahaa) 16.10.01 14:22
Aloita nyt sitten omista harhoistasi. Tietenkään 7 cm kalusta ei seisokissa veny 35 senttistä, enkä sitä väittänytkään. Sen sijaan syvästi ihmettelin noita muita tuntomerkkejä, joista isokaluisen miehen muka tuntee: aknearvet, romuluisuus, mitä ihmeitä niitä oli. Ne nyt ainakin olivat täysin puppua, joten laittoivat ihmettelemään, missä tilanteessa Asiantuntija on ne merkeiksi valinnut. Miehet kusettavat keskiverroin helvetisti huonommin kuin naiset näissä asioissa, ihan fysiikasta johtuen. Miksi et murtaisi niitä harhaluuloja, joita naiset todella haluavat murtaa: kerro mieluummin jotain uutta miehen sielunelämästä. Ison ja pienen ero on näet usein naisillekin yllättävän pieni.

Vastaa
Miten ISON löytää? (Flux) 16.10.01 20:42
Tuen tätä teoriaa. Tosin on iso ollut muutamalla erittäin pitkällä ja nuorena kaljuuntuneella.

Vastaa
Miten ISON löytää? (Asiantuntija) 16.10.01 20:58
Tää ei oo teoriaa:-) vaan totisinta totta. Kyllä isoja muillakin on, mutta ei asiantuntija kaikkea kerro. Siitä miehen silunelämästä...saatampa ottaa vinkistä vaarin ja laittaa myöhemmin siitäkin jotain... Ihmetyttää vaan miksi Ahaa koko ajan vänkää mistä mä tietoni oon hankkinut.

Vastaa
Miten ISON löytää? (Kartsun sladdi) 17.10.01 13:59
Et mitenkään! iso löytää sinut rizlaperse.

Vastaa
Miten ISON löytää? (Asiantuntija) 17.10.01 15:15
Katrsun sladdi, HYI homo, häivy!

Vastaa
Miten ISON löytää? (Jani) 17.10.01 22:22
Itselläni on varmaan kaveripiirin pienin levossa, mutta seisokissa paksu 16 senttinen, joten en todellakaan usko, että kaikilla kavereillani olisi minua isompi. Lepotila ei kerro lopullista koka ainakaan tarkasti.

Vastaa
Miten ISON löytää? (Asinatuntija) 18.10.01 11:06
Hyvä Jani, Ei tota paljon paksumpia ookkaan!

Vastaa
Selaa viestejä

Vittuilut TÄHÄN laatikkoon (Asiantuntija) 15.10.01 17:20

Asiantuntija lähtee nyt naaras jo odottaa! Ensin pitää näyttää emolle tähtitaivaat! Asiantuntija purkaa vittuilut huomenna!

Vastaa
Vittuilut TÄHÄN laatikkoon (niimmmmmmmmpä) 15.10.01 17:48
Emollesi varmaankin. Olisi ilmeisesti pitänyt vieläkin täsmentää sitä kyselyä sulle, että omaa äitiäkään ei seksikumppaniksi saa laskea. Taisit mennä miinukselle. Kyllä siellä kotona taitaa odotelle Nyrkki-Kyllikki parin pornoleffan kanssa. Hyviä käsihommia sinne itärajalle! Äläkä sitten laita illaksi niitä alter egogasi asialle. Pidä mieluummin molemmat kätesi työn touhussa sen pikkuruisesi kimpussa.

Vastaa
Vittuilut TÄHÄN laatikkoon (Ahaa) 15.10.01 18:33
Joo vastasin sun ison kalun ihmettelyyn.

Vastaa
Vittuilut TÄHÄN laatikkoon (Apinamies.) 16.10.01 00:28
Tahdon saada naaraan- kyrvän työnnän haaraan oon apinamies. Näinkö ne laulunsanat menivät?

Vastaa
En ees vittuile (Tiikerityttö) 16.10.01 00:48
Tulipa vaan tässä mieleen, kun herra Asiantuntija niin kovasti parjasi venähtäneitä alapäitä, että mitä antaisit ohjeeksi liian tiukan vitun ''kantajalle''? Kun on niin tiukka, ettei mahu ollenkaan. Allekirjoittaneelle kelpaisi se ''iso vittu'' koska tahansa ennemmin.

Vastaa
En ees vittuile (niimmmmmpä) 16.10.01 09:30
Tiikerityttö on nyt ymmärtänyt asian väärin. Asiantuntijalle ei mikääm vittu yksinkertaisesti voi olla LIIAN tiukka.

Vastaa
En ees vittuile (Cecilia) 16.10.01 10:43
En ymmärrä miks parjaatte Asiantuntijaa? Jokatoinenhan täällä on kyselly pimpsan ja pippelin kokoja ja kiinteytysvinkkejä ja jos toinen vastaa huumorilla, niin sitä heti parjataan??? Omituista meininkiä. Ja mitä enemmän jatkatte sitä enemmän tekee mieli heittää löylyä kehiin (ja niin varmaan sanoo Asiantuntijankin ilkikurinen virnistys ja mieli)... Oppikaa ottamaan asiat huumorilla ja varsinkin erotiikka, seksi ja härskitkin jutut on hyviä huumorin kukkasia, ei tämä elämä niin vakavaa ole, vai mitä?

Vastaa
kyselee (niimmmmpä) 16.10.01 12:47
Milloin ja kuka tällä palstalla on kysellyt pimpsankiinteytysvinkkejä? Kyllä sellaiset asiat nainen kyselee gynegoloogin vastaanotolla, jos moiseen tarvetta on.

Vastaa
Nyt vastaa asiantuntija (Asiantuntija) 16.10.01 13:35
´´Kotityöt´´ on tehty ja nainen on taas tyytyväinen. Pikkuveli teki työnsä hyvin ja kantapäät kolkutti asiantuntijan niskaan. Ensin tiikeritytölle, Tällä vaatimattomalla kokemusellani sanoisin, että et ole yksin maailmassa, on muitakin, mutta harvinainen ilmestys olet. Nuorena kollina minulla oli vastaavanlainen tyttöystävä ja hommasta ei kertakaikkiaan meinannut tulla mitään. Kalua kun reikää kohti yritti painaa niin ei meinannut mennä sisään millään. Mulla on aika molo terska niin ei voinut olla ollenkaan varmakaan, että on edes oikealla kohalla, kun aukko peittyi täysin terskan alle.

Vastaa
Nyt vastaa asiantuntija (Asiantuntija) 16.10.01 13:43

Nii(m)pä ja Ahaa!
Te kaksi kiimaista narttua,
mielenne tekee Asiantuntijan, palkoa.
Suu käy ja napsaa,
Aamust iltaan asiantuntija jaksaa,

Vastaa
Nyt vastaa asiantuntija (Ahaa - joopa joo) 16.10.01 13:54
Voisit vaikka opetella sanavarastoa, runosi olisi parempi, jos olisit osannut käyttää palko-sanan sijasta vaikka karttua. Mutta kun ei niin ei. Olipa muuten asiallinen ja ennen kaikkea ASIANTUNTEVA vastaus. Tiedät varmaan itsekin, koska et oikeasti ikinä naiselta saa?

Vastaa
Nyt vastaa asiantuntija (Asintuntija) 16.10.01 14:26
Asiantuntija Ahaan kuumaksi saa,
Ahaa kotiin kiiruhtaa,
Oma ukko ihmeissään,
Ei muista milloin pimppiä niin kuumaa ois saannut eläissään.

Vastaa
Nyt vastaa asiantuntija (Sladdi) 17.10.01 14:10
taidat olla paapelinjauhaja eli suomeks paskanpuhuja.

Vastaa
Nyt vastaa asiantuntija (Asiantuntija) 17.10.01 15:47
Ei sukupuolenvaihdoksia.(m)pä

Vastaa
Niimmmmmpä:lle (Cecilia) 16.10.01 14:24
Tottakai jokaisen on ymmärrettävä, että todelliset vinkit kysytään gynekologilta, mutta huumoria sivulla saa tietääkseni kuitenkin käyttää. Totta, on että noi viestit ja huumori tuppaa välillä menemään minultakin yli hilseen, mutta ei kai se niin vakavaa ole. Jos joku todella tunkee porkkanaa pimpsaansa ei siitä kyllä voi Asiantuntijan huumorintajua syyttää, vaan omaa tyhmyyttään. Se, että onko kenellä kiinteytykseen tarvetta, en rupea puuttumaan, mutta ennen kuin älähtää -lerppapilluksi haukkumisiin, niin kantsii miettiä, että spekuloihan täällä naisetkin taannoisessa keskustelussa miestensä pippelin kokoa, eikö? Jokainen kuitenkin tietää oman värkkinsä koon, kiinteytyksen tarpeen ja paikan mistä apua saa, eikö totta sekin? Silloinhan Asiantuntian kieroutuneet huumori-kommentit voisi jättää omaan arvoonsa?! Vai, mikä on lopullinen tavoitteesi ns. riitelyllä/sananvaihdolla? Ihmettelee vain... Cecilia

Vastaa
Niimmmmmpä:lle (hih hih) 16.10.01 14:59
Hei asiantuntija, olisit varmaankin parisuhteessa kyllästymisenestoon hyvä. Lähdeppäs taas naistasi/naisiasi tyydyttämään ja kerro meille huOmenissa mihin päin mikäkin sojotti joohan?

Vastaa
Jo kyllästyy Asiantuntija (Asiantuntija) 16.10.01 18:27

Vielä Niimpälle pienen värssyn laittaa.
Kiertää kaartaa Amatsoni Niimpä,

Miksei Asiantuntijasta otetta saa,
Mä miten voisin miehen alistaa?

Kotona illalla jynssää oma ukko,
Asintuntija mieleen tulkoo,
ukko puurta,kairaa,
Asiantuntijan kasvot amatsonin mieleen kaivaa,

Jo alkaa varsinainen tanssi,
Niimpää polkee Asiantuntija,
Antaa pillulle huutia,

Rukoilee niimpä, anna mun tulla,
Vain pienen sanan kuiskaa korvaan niimpän,
Ison orkun niimpälle niitän,

Naapurikin aamulla ihmeissään niimpän ilmettä pirteää.
Ei kerro niipä mitä korvaan kuiskas,
Iloinen ilme siitä.

Vastaa
''asiantuntijalle'' (oikolukija) 16.10.01 18:41
Asiantuntija-torvi ei ole edes sitä tajunnut, että tuo nimimerkki niimmmmmpä pilailee juuri tuolla nimimerkillä, koska a itse kirjoitti sen aiemmin väärin. Eikä taaskaan olisi asiantuntijan kansakoulunope tyytyväinen a:n sepustuksiin. Kun tuo runomittakaan ei oikein tunnu onnistuvan. Viitonen todistukseen ja armosta luokalta. Kyllä kansakoulunopettajilla on hirveän raskas vastuu kaikenlaisten yksioikoisten naisvihaajien synnystä. Hyi, koko ammattikuntaa. Tämäkin surkimus olisi pitänyt laittaa suoraan apukouluun, eikä tavallisen koulun puolella sitä kärsittää. Tuli pojalle niin huono itsetunto. Toisaalta se suurin syy asiantuntijan huonoon itsetuntoon ja naisvihaan löytyy siitä pienestä pilistä, jolle kukaan ei ikävä kyllä mitään voi. Sääli.

Vastaa
Nii(m)pä (Asiantuntija) 16.10.01 18:48
Hoh..hoijaa 12-0.

Vastaa
laskutaidosta (niimmmmmmmmpä) 17.10.01 00:29
Ai matikkakin oli vaikeaa? No voi sun...pilis.
Vastaa
Selaa viestejä

En jaksanut lukea kaikki, mutta suun saa kiinni lihaksilla. Lihaksia on myös vaginan ympärillä. On tärkeää pitää huolta lihaksista, eikä ainoastaan miesten iloksi, vaan virtsan karkailun karkoittamiseksi. Jos kaikki naiset viitsisivät jumpata vatsalihaksiaan edes kolme kertaa viikossa Tenan kulutus vähenisi huomattavasti.

liis@
En jaksanut lukea kaikki, mutta suun saa kiinni lihaksilla. Lihaksia on myös vaginan ympärillä. On tärkeää pitää huolta lihaksista, eikä ainoastaan miesten iloksi, vaan virtsan karkailun karkoittamiseksi. Jos kaikki naiset viitsisivät jumpata vatsalihaksiaan edes kolme kertaa viikossa Tenan kulutus vähenisi huomattavasti.

Salille naiset ja sassiin.
Kyykkäämään. Ei karkaa pisu pikku känässäkään.

Perkele
Taasko tällä mauttomalla munajätkällä alkoi maaninen kausi.

Ylimielisempää idioottia saa hakea muslimi-maista asti..

Kyllä. Aamulla iso sopimus tehty. Kyllä sen takia kannattaa juhlia.

Mitä tarkoittaa ylimielinen?

Olli V
Perkele
Taasko tällä mauttomalla munajätkällä alkoi maaninen kausi.

Ylimielisempää idioottia saa hakea muslimi-maista asti..
Kyllä. Aamulla iso sopimus tehty. Kyllä sen takia kannattaa juhlia.

Mitä tarkoittaa ylimielinen?


Ylimielinen tarkoittaa sinua, Maukka..

Kerää haaremisi (Stinger & markent) ja mene nostelemaan näitä pissapippelikakkaketjujasi pinnalle sinne vapaa sana -osastolle.

Yritetään pitää tasoa yllä täällä julkisella puolella, kiitos.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Suomalaisten naisten vaginan pienennys leikkausten määrä virossa on kasvanut selvästi viimeaikoina, mutta eipä mediassa olla siitä paljoaan kohuttu..salaa ovat käyneet.

Typerykset!! Ei sitä mirriä tarvi leikata, se on hyvä oli se pieni tai iso! Molemmissa on hyvät puolensa. Isossa on paljon nuoltavaa.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Tähän yhteyteen sopinee tämä "vitsi".

Isäntä jyysti emäntää ,joka sanoi ettei tunnu oikein missään. No sitten isäntä alkoi nyrkillä, emäntä sanoi ettei tunnu missään. Viimein isäntä laittoi kumisaappaat jalkaan ja alkoi polkea niillä. Toinen saapas tipahti sisään ja eikun isäntä perään. Isäntä etsi sytkärin valossa saapasta kun vastaan tuli toinen mies . Isäntä tokaisi: " Pahus kun hävisi kumisaapas " Toinen vastasi :"älä välitä ,minulta hävisi hevonen ja heinäkuorma ".

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat