Seuraa 
Viestejä45973

Jos joku ei sitä vielä tähän mennessä ole tajunnut

http://www.prisonplanet.com/articles/ju ... _b_oil.htm

Kommentit (10)

Pahoittelen off-topiccisuutta seuraavassa. Tuli vaan yksi assosiaatio mieleen tämän aiheen aloituksesta tai linkin sisällöstä.

Skenaario:

Suomesta löytyisi merkittävä öljyesiintymä joskus tulevaisuudessa ja joskus tulevaisuudessa samaan aikaan maamme olisi poliittisesti kahtiajakautunut. Suorastaan räjähdyspisteessä matkalla kohti sisällissotaa.

Eräs suurvaltio olisi joskus tulevaisuudessa itänaapuriimme ja pitäisi toista osapuolta Suomessa demokratian edustajana ja toista sen vastustajana.

Ei muuta kuin demokratian nimissä tappamaan Suomessa 'väärin' ajattelijoita.

He ensin etsisivät tekosyytä ja sen syyn etsiminen onnistuisi provokaatiolla. Provokaation ansiosta pieni ryhmä Suomesta tekisi terrori-iskun itänaapurimme. Tämä pieni ryhmä edustaisi 'väärin' ajattelijoista murto-osaa. He olisivat tässä mallissa fanaatikkoja.

Noin 179 fanaatikon vuoksi tulevaisuuden itänaapurimme saisi jatkossa puoli-ilmaista öljyä sopimalla tukemansa hallituksen kanssa Suomessa sopimuksia.

Edit:
Todennäköisempi vaihtoehto skenaariossa on tietenkin 10 vuoden miehitys.

Opettelehan nyt "housuun tuleminen" ensin kirjoittamaan "Iraq" oikein,
se kai opetetaan yläasteella ? "Prisonplanet" -sivun totuusarvosta tuolla
kertoo jo "acedia".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En usko öljyyn, mutta mineraaleja, kuten kultaa timanetta, uraania...näitä kyllä löytyy Suomesta ja Itä-Euroopasta näin yleensä.

Venäjä ei kuitenkaan niitä tule hakemaan. Heidän väkilukunsa on yksinkertaisesti liian pieni uuteen sotaan! Ja mitä taas talvi ja jatkosotaan tulee;Stalin toimi YHTEISTYÖSSÄ Hitlerin kanssa, ja hän halusi valloittaa Baltian ja Suomen PERIAATTEESTA! Ei siksi, että täällä olisi mitään, mikä häntä todella kiinnosti!

Suomen maantieteellinen sijainti pitää maan aika hyvin suojassa ulkomaisilta interventioilta. Sen sijaan toinen juttu on Suomen valtauslaki. Suomessa muuten ihan aikuisten oikeasti on mineraaleja, joiden arvo nykyisellään on jo sen verran korkea, että niistä kannattaa jo jotakin maksaa(tappaa ?) On luultavaa, että koska Suomi on "länsimainen demokratia" niin tänne vaan tulee ulkomaalaisia yhtiöitä mellastamaan. Käsittääkseni Suomalaisen maanomistajan tontille saa nykylain mukaan menna mellastamaan ja kaivamaan maata. Ihan samantekevää, vaikka siellä olisi periaatteessa kesämökki. Maanomistajalle saa antaa tästä jonkinlaisen minikorvauksen(varmaan suunnilleen 10% kaikista tuotoista)

Uusi(Porvari)eduskunta tulee ensi Syksynä uudistamaan tätä vanhaa valtauslakia, mutta ottaen huomioon näiden mineraalien kohonneen arvon, (umpi lahjotut)edustajamme saattavat hyvinkin muuttaa lakia suuntaan, mikä ei välttämättä maanomistajien mieleen Jos(KUN!)näin sattuisi käymään, niin et sinä periaatteessa voisi tehdä yhtään mitään! Jos allat relletlöimään("PERKELE POIS MUN MAALTA!")niin paikalle kutsutaan poliisi. Jos kapina on isompi kutsutaan apuun Spollet, ja tarvittaessa jopa EU:n kriisinhallintajoukot. Näinhän se toimii myös tuolla Lähi-Idässä. Demokratia+Capitalism !

Tarkennus skenaarioon.

Tulevaisuuden rajanaapurimme olisi Kiina ko. skenaariossa.

Ja toisekseen se on pelkkä skenaario. Skenaariossa voi olla mitä tekijöitä tahansa ja jotain tekijää voidaan aina muuttaa ja tehdä uusi skenaario. Tai lisätä tekijöitä.

According to the Bush Administration, the notion that the occupation of Iraq was a means to gain control over that country’s vast oil reserves is “nonsense” and “a myth.” However, in February, 2007, the proposed draft of a new law to structure Iraq’s oil industry was leaked, and it is now being considered by the Iraqi parliament. Several key features of the law would:

-Allow two-thirds of Iraq’s oil fields to be developed by private oil corporations. In contrast, the oil industry has been nationalized in every other major Middle Eastern producer for over 30 years.

-Place governing decisions over oil in a new body known as the Iraqi Federal Oil and Gas Council, which may include foreign oil companies.

-Open the door for foreign oil companies to lock up decades-long deals now, when the Iraqi government is at its weakest.

Overall, the law would secure the agenda of ExxonMobil, Chevon, and the other majors, robbing the Iraqi people of their most basic source of wealth. Much is at stake. With 115 billion barrels of proven reserves ($7 trillion worth at $64 per barrel) and another 215 billion possible or likely ($14 trillion), there’s nearly a million dollars of oil for every Iraqi citizen. It’s a vast and precious national resource—but only if Iraqis are allowed to control it themselves.

Monstermaker1
Dr_Strangelove
Opettelehan nyt "housuun tuleminen" ensin kirjoittamaan "Iraq" oikein,
se kai opetetaan yläasteella ? "Prisonplanet" -sivun totuusarvosta tuolla
kertoo jo "acedia".Ensinnäkin, kansainvälisesti tuo lausutaan Iraq.

Totta, ei sitä ainakaan lausuta "Airak", kuten Bush sen lausuu.

Moses Leone
Monstermaker1
Dr_Strangelove
Opettelehan nyt "housuun tuleminen" ensin kirjoittamaan "Iraq" oikein,
se kai opetetaan yläasteella ? "Prisonplanet" -sivun totuusarvosta tuolla
kertoo jo "acedia".Ensinnäkin, kansainvälisesti tuo lausutaan Iraq.

Totta, ei sitä ainakaan lausuta "Airak", kuten Bush sen lausuu.

On niillä jenkeillä aika pahasti ääntäminen hakusessa ulkomaalaisten sanojen kohdalla. Jos Bush puhuisi Michelangelosta, en ihmettelisi jos hän ääntäisi sen "maikhel einzelou".

Ja Bushan lähti Irakiin tiettävästi Jumalan käskystä. Keksimänsä sellaisen, kuten kaikki tällaista sitoumusta noudattavat.

Fragile
Eikö se jumala sanonut Bushille, jotta IraGiin sinun tiesi vie? Se lukee säännöissä.

Sanoi kuin sanoikin! Pyhällä Georgella on suora yhteys hyvään Jumalaan!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat