Seuraa 
Viestejä45973

Fotonivyö on spiraalin muotoinen moniulotteisesta valosta muodostunut kosminen ilmiö, jonka aurinkokuntamme kohtaa n. 24-26 tuhannen vuoden välein. Näihin kohtaamisiin on aina liittynyt suuria muutoksia koko planeetan tietoisuudessa. Niin nytkin. Tällä kertaa tätä kohtaamista on pehmennetty, koska Maapallon tietoisuus ei olisi riittänyt saamaan yhtään ihmistä fotonivyön tuomien muutosten läpi korkeampaan tietoisuuteen. Vuonna 1998 tämän vyön energiasta päästettiin aurinkokuntaan vain osa, ja tätä osaa ihmiskunta on voinut käyttää nostaakseen tietoisuuttaan ja siirtyäkseen tietoisuuden seuraavalle tasolle.
Seuraava vaihe ,jonka ajankohdasta ei ole tietoa vielä, on hyvin lyhyt, vain muutaman tunnin mittainen. Sen aikana sellaiset Maapallolle inkarnoituneet sielut, jotka ovat tulleet tänne auttaakseen nimenomaan tietoisuuden kohottamisessa, koulutetaan valmiiksi tehtäviänsä varten.
Tämä koulutus tapahtuu toisenlaisessa aikakehyksessä ja kaukana aurinkokunnastamme. Välittömästi tämän vaiheen jälkeen koulutetut palaavat muun tähtiväen kanssa valmistelemaan loppuakin ihmiskunnasta seuraavaa vaihetta varten.
Valisteluvaiheen aikana valmistetaan myös ne elämisen perusedellytykset, joita tarvitaan seuraavan vaiheen läpiviemiseksi. Koulutuksen ja tiedottamisen lisäksi avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua avaruuden muihin asukkaisiin. Varsinainen siirtyminen fotonivyöhön kestää ehkä n. 1-2 vuorokautta, jonka keskellä n. 2-3 tuntia on täydellistä pimeyttä ja kylmyyttä. Tämän vaiheen aikana tapahtuu Maapallon kaiken elollisen muuntuminen kaikkein syvimmillä eli DNA:n ja henkikehojen tasoilla. Koko planeetta palaa alkuperäiseen, nykyistä korkeampaan tietoisuuteensa.

Ote: Planetaariset muutokset ja niihin valmistautuminen - P Hartoma

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
rantapanda
näin se skientologiakin sai alkunsa

Skientologialla on aivan eri metodit.

Kun sinut kutsutaan tekemään työtä Skientologi-ryhmään on metodi seuraavanlainen.

1. sinut istutetaan tuolille. Sinua vastapäätä istuu istunnon päähenkilö ja vierelläsi vasemmalla puolella toinen henkilö, avustaja.
2. ensimmäinen n. tunti istutaan aivan hiljaa, jolloin päästään tiettyyn tilaan.
3. Seuraava noin 1 tunti sinä katsot istunnon johtajaa vastapäätä suoraan silmiin hievahtamatta, lainkaan sivuille vilkuilematta.
Tässä sinut otetaan nk. valtaan, liityt joukkoon nimeltä scientologit.

En suosittele kokeilemaankaan! Itse mieluummin olen vapaa.

Telepaattinen kanavointi henkitasoilta on aivan muuta. Ja tämä yleistyy. On enää vain pieni murto-osa ihmisiä, jotka vielä pyrkivät ylläpitämään vanhoja energioita Maapallolla. Suurin osa ihmiskuntaa on valmis siirtymään uuteen aikaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat