Seuraa 
Viestejä45973

Ihmiset, jotka ovat tottuneita lineaariseen ajatteluun ja harhakuviin sen myötä tulevasta turvallisuudesta, pelkäävät usein uuden rytmin sallimista, koska siihen ei näytä sisältyvän selvää "turvallisuudenlauseketta". Ja usein onkin totta, että siirryttäessä tilasta toiseen syntyy usein menetyksen ja tyhjyyden jakso, kun olemusta asennetaan uuteen taajuuteen. Sitten siirrytään luonnolliseen yltäkylläisyyden ja rakkauden tilaan. Muutoksen tekeminen vaatii siis rohkeutta, luottamusta ja hyväksymistä.

Muinaiset ihmiset Atlantiksella ja Egyptissä työskentelivät yhdeksikön luovien periaatteiden ja Jumalan voimien kanssa, joita joskus kutsuttiin "yhdeksän neuvostoksi". Ja näin yhdeksikön luova rytmi asetettiin galaksiin potentiaaliseksi luovaksi spiraaliksi.

Meidän numerojärjestelmämme toimii yhdeksikön periaatteella, ja kun esim. laskemme kuukauden, koemme suurin piirtein kolme yhdeksän sykliä. Jokainen sykli antaa meille mahdollisuuden kiertyä tai siirtyä korkeammalle kokemisen tai ymmärryksen tasolle. Tietenkin galaksissa on muitakin numerosyklejä, jotka perustuvat kolmoseen, kahteentoista ja kolmeentoista. Nämäkin syklit ovat osa tietoisuuskokemustamme.

Tietoisuuskehitysen spiraalit toimivat tällä hetkellä yhdeksän vuoden jaksoissa. Sykli, joka alkoi vuonna 1998 (9), loppuu vuonna 2007 (9). Uusi sykli alkaa vuonna 2008 (1) ja loppuu vuonna 2016 (9). Tässä syklissä on myös avainvuosi 2012. Näin nähdään, että kosmisessa ajanlaskussa on spiraaleja ja syklejä toistensa sisällä. Tällä hetkellä koemme myös suuren 26000 vuoden "päiväntasauspresessiosyklin" kulminaatiopisteen.

Labyrintti on Maapallon sykli, joka ilmaisee galaksin spiraaliliikettä. Se on kuva tai symboli, joka herättää spiraalitietoisuuden ihmisen soluissa ja aivoissa.

Kulkeminen labyrintissa yhdistää ihmisen voimakkaasti galaksin spiraaleihin ja sen sykkeisiin rikkomalla lineaarisen etenemisen ja korvaamalla sen hetkellisesti spiraalilla. Tämä virittää olemuksen kosmiseen virtaukseen ja galaktiseen sykkeeseen ja monissa tapauksissa taphtuu parantumista ja tasapainottumista. Labyrintti auttaa myös planeettaa vahvistamalla ihmiskunnan yhteyttä siihen tietoisuuden spiraalivirtausten kautta.

Yhdeksikön spiraaleissa päivämäärä 21.06.2007 resonoi kolmoseen, kutoseen ja yhdeksikköön.

Suurenmoinen esitys kokonaisuudessaan yllä mainitusta löytyy linkistä ja siihen esitykseen mahtuu kiintoisaa tietoa mm. UFO:ista:

http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopi ... mforum=phk

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat