Seuraa 
Viestejä45973

Monikos on tästä hankkeesta jo kuullut? Kuulemma jo 2005 alettu tällaista liittoa värkkäämään ja pahimmat salaliittoteoriat kertoo että jo 2010 Yhdysvaltain rajat molemmin puolin olisi poistettu ja uusi Pohjois-Amerikanliitto olisi syntynyt. Aika nopea aikataulu jos ottaa huomioon miten pitkään EU:n kanssa on mennyt.

http://www.humanevents.com/article.php?id=14965

Vaikka tuo Humanevents on aika jenkkipatriootti republikaanisivusto niin aika huolestunut tuo kirjoittaja on.

Itselle tästä tulee heti mieleen world goverment -teoriat, sillä aika nopealla aikataululla eri maita ja kulttuureja ollaan sulauttamassa yhteen.

Tavallaan tuon liiton kyllä ymmärtää siitä näkökulmasta, että Dollari heikentyy koko ajan suhteessa Euroon ja uusi pohjois-amerikan valuutta olisi Amero.

Tässä vielä lisää asian tiimoilta:
http://www.eagleforum.org/topics/NAU/

http://www.youtube.com/watch?v=XdxI0zClV_Y

Kommentit (7)

USA ideoi aikanaan tämän Pohjois-amerikan talousliiton vastapainoksi EU:lle, ehkä kyse on nimenomaan tästä projektista.

Siinä USA, Kanada ja Meksiko on sopineet samanlaisesta vapaasta liikkumisesta ja kaupasta, kuin on EU maidenkin välillä.
USA:ssa se merkitsee investointien keskittymistä eteläisiin osavaltoihin, näin toivotaan, mutta ilmeisesti aika suuri osa yrityksistä on päättänyt siirtyä suoraan Meksikon puolelle halvan työvoiman takia.

Kehitys on kyllä ollut ihan toiseen suuntaan käytännössä, Meksikon raja on mennyt käytännössä kiinni tämän terrorismin pelon takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aivan. Tilanne olisi jotakuinkin sama kun että russifennoskandiasta tehtäisi vapaan roinan, rahnan ja laardin liikuskelun kauppa-alue. Tuskin tarvii montaa kertaa arvata mitä käy? Iippoja on joka kylä täynnä kun änkeisivät tänne parempien tulojen perässä ja keskiarvoelintaso YK:n rankissa putoais 11. sijalta jonnekin 50. sijalle.

Kyllä NAU toimisi Bushnationin ja Mahlamaan alueilla loistavasti. Vois kyllä käydä niin että maailman vapauden kehdon asukkaat siirtyisivät korpimaille - tai sitten ei, suurin osa jenkeistähän asuu kaupunkien lähistöllä.

Tutkin asiaa lisää ja mitä enemmän perehdyn, niin sitä enemmän järkytyn. Kyllä tässä on kyse isommastakin kuin pelkästä talousliitosta.

Tällä hetkellä tälle "NAFTA-alueelle" rakennetaan Meksikosta Yhdysvaltojen läpi aina Canadaan ulottuvaa jalkapallokentän levyistä moottoritietä jota siis jo nyt rakennetaan. Tämän tarkoituksena on helpottaa ihmisten ja tavaran liikkumista tällä vapaakauppa-alueella.

Puhetta on tosiaan myös Amerosta, eli dollarin syrjäyttävästä valuutasta mikäli niin pitkälle päästään, että myös ihmisten vapaa liikkuvuus sallitaan. Tämä on taas on suorastaan järjetöntä ajatellen Yhdysvaltojen suurinta ongelmaa, laittomia miljoonia maahanmuuttajia, joita ei todellakaan haluta tuonne. Nyt kuitenkin ollaan avaamassa rajoja, vaikka kansa haluaa päin vastaista. Tämä on todella mielenkiintoista. Varsinkin kun asiasta ei ole tehty minkäänmuotoista kansanäänestystä edes senaatissa tai gongressissa saati edes puhuttu mediassa!

Ja jotta en puhuisi täyttä palturia, niin onpa tälle liitolle myös viralliset sivut: http://www.spp.gov

Ja tässä vielä varsin kattava puhe siitä, mitä saattaa olla tekeillä:
http://www.youtube.com/watch?v=6M5GK9Na ... ed&search=

Ja sitten vielä JFK:n kuuluisa puhe, jotta saataisiin myös historiallista pohjaa tähän:
http://www.youtube.com/watch?v=qs-x0-ffP0Q

Ja googlettakaa itse lisää tietoa. Kyllä itseasiassa CNN on aika hyvin tuosta puhunut, tai oikeastaan tuo yksi ainut uutiskasvo joka ainakin on kauhuissaan koko tästä aiheesta.

Se mitä veikkaan tapahtuvan, on suuri lama jota on ennustettu muutenkin tietyissä "salaliittopiireissä". Joko niin, että tuo "NAU"-liitto aiheuttaa suuren laman jo ennen Ameron käyttöönottoa, jolloin Amero otetaan tavallaan pakosta käyttöön heikentyneen Dollarin vuoksi, tai sitten juuri tuo Ameron käyttöönotto aiheuttaa sellaisen laman että minä en ainakaan halua omistaa lainaa sillä hetkellä.

Amero ei paljon enää alueellista valuuttapolitiikkaa muuttaisi. Jo nyt väliamerikan maat on käytännössä sidottu usan dollariin 1:1, kuten Karibian alue ja osa Etelä-Amerikkaa. Valuuttaunionia on sanottu monissa Amerikan maissa "väistämättömäksi".

Yhdysvallat vain entisestään kasvattaisi valtaansa koko Amerikan mantereella talousliitolla. Paikallista Shengen-sopimusta tuskin syntyy - ei ainakaan tällä vuosikymmenellä tai seuraavalla.

Ja mitäs järkyttävää tossa on? Kohta tulee kuitenkin vedenpaisumus.

nettiwelho
Eihän tuossa mitään ongelmaa ole, sehän olisi ihan hyvä asia että kehitystä tapahtuisi puolin ja toisin

Niin, tämä kai se on tavoitteena ainakin ...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat