Seuraa 
Viestejä29006

Kyllä lailla tai edes järjestyssäännöllä pitäisi kieltää purukumien sylkeminen asfaltille. Kadut ovat täynnä harmaita pilkkuja jotka eivät millään lähde.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä35886
CE-hyväksytty
Kyllä lailla tai edes järjestyssäännöllä pitäisi kieltää purukumien sylkeminen asfaltille. Kadut ovat täynnä harmaita pilkkuja jotka eivät millään lähde.

Naurettavaa rutinaa merkityksettömästä pikkujutusta. Pikemminkin voisi itse kukin, ja viranomaiset aivan erityisesti, miettiä turhien kieltojen ja määräysten pikaista lakkauttamista.

Ainahan voi muuttaa Singaporeen, jos purkkamällit stressaavat. Siellä saa raippaa jos kärähtää sylkemisestä ja sakot pelkästä purkan hallussapidosta.

Niin, onhan se erikoisen "miellyttävä" tunne, kun kadulla tallaa tuoreen purkan päälle. Kenkä tahtoo tarttua katuun kiinni. Erittäin miellyttävää.

kahlaaja
Seuraa 
Viestejä36

Lontoossa käväsin tossa vuosi sitten ja ihmettelin, kuinka valkoisena kadut ovat purkasta. Sanoivat sielä, että esim:Suomessa pakkasen ansiosta purkat irtoavat aurojen ja sulamisvesien matkaan. Näin ollen täällä ei ongelman PITÄISI kasvaa niin suureksi....mene ja tiedä....

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151

onhan ne kieltämättä tosi rumia siellä asvaltilla. Minusta purkat on kyl monella tapaa aivan turhia, niiden valmistajat saisivat ruveta valmistamaan sellaista purkkaa mikä hajoaa helpommin ympäristössä. Eikun kieltoon asvaltille sylkäsemisestä, tai parempaa vaadittaisiin purkan valmistajia tekeen niistä just biologisesti hajoavia.

Olen fiksu ja älykäs!

Purkan ongelma on se, että se ei päädy muun ruuan tavoin viemäriin vaan se pitäisi joko käsin koukkia suusta ja heittää roskiin taikka sylkeä roskikseen. Roskiksessa voi olla ikävä haju, jolloin roskisoperaatio voi vaikuttaa yököttävältä. Yksi vaihtoehto on sylkeä purkka nenäliinaan ja heittää nenäliina roskiin, mutta kaikilla ei edes ole nenäliinoja.

Kun purkan hävittämisessä on tällaisia vaivannäköasioita, niin helpointa on sylkeä purkka johonkin. Pusikossa purkka häviää näkösältä, mutta kadulla purkasta tulee nitkas tahma, joka liimautuu puoliksi asfalttiin ja puoliksi jonkun kengänpohjaan.

Purkka voitaisiin kieltää markkinoilta kokonaan ja tilalle pelkästään ksylitolipastilleja, jotka voi nielaista. Nyt jotkut hienomahat voivat esittää, että purkkaan tarttuu suusta kaikenlaisia epäpuhtauksia, joita ei tee mieli niellä vaan sylkäistä purkan mukana pois. Mutta ei niitä epäpuhtauksia kadullekaan tule suoltaa, josta ne päätyvät kengänpohjien mukana ihmisten asuntojen eteiseen.

Eteisessä taas saattaa pikkulapset jokeltaa ja imeskellä isän kenkien nauhoja ja nuolla kenkien pohjia hyväntuoksuisia purkkaylläreitä etsiessä. Vanhemmatkaan eivät aina ehdi hätiin ennen kuin on liian myöhäistä ja pienokaisella on suussaan tahmapallo, jota on läiskytelty pitkin kuraisia katuja kotimatkalla. Jotta koska ihmiset eivät ole oppineet purukumitavoille, niin kieltoon ja tilalle pastillit.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat