Seuraa 
Viestejä45973

Näin siellä bushkaryssän mallimaassa ihmisiä kohdellaan.
http://www.iltalehti.fi/viihde/200707276404148_vi.shtml

Kommentit (3)

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887

Mitä vittua, 4 päivää...

Tuo on jo turha lusimisreissu...

Muuten siitä Parisin töppäilystä: eikös sillä ollu kaikki hienoudet yms erikoiskohtelua siellä lusimassa? Jotakin muitakin virkamiessotkuja liittyi kaiketi asiaan, oli muistaakseni just iltiksessä siittäkin joskus.

Niin se vaan raha määrää ihmisarvon demokratian mallimaassa, näinhän ei pitäisi olla?

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sauli Niinistö päästi jälleen varsinaisen kevään emävaleen syöttämällä sihteerinsä välityksellä 19.03.2016. iltapäivälehtiin valheen että Niinistö ja Haukio olisi kutsuttu Obaman juhlituiksi henkilökohtaisiksi vieraiksi Valkoiseen taloon toukokuussa 2016. Kysymyksessä oli taas Niinistölle tyypillistä valehtelua tällä kertaa vanhalta mieheltä täydellinen uutisankka.

Asian tarkisti ne joilla on siihen resurssit ja suora kontakti muun muassa Pentagoniin tuloksella että Washington vahvisti myöhään lauantain 19.03. 
iltana Suomen aikaa että Niinistöä ja Haukiota ei todellakaan ole kutsuttu henkilökohtaisiksi juhlituiksi vieraiksi Valkoiseen taloon.

Mistä on kyse:

"Kysymyksessä on toukokuussa 2016 pelkästään Washingtonissa järjestettävä pohjoismaisten päämiesten yhteinen tapaaminen mihin Niinistö on osallistumassa.

Eli ei yhtään sen kummempi juttu kun Halonen tapasi Bushin kansainvälisten kokousten yhteydessä. Se on ihan sattumaa minkä maiden johtajia Suomessa käy vierailulla. Sillä ole mitään tekemistä sen kanssa kuka presidentti kulloinkin sattuu istumaan. Valtiovierailut tapahtuvat siten, että Suomen presidentti on käynyt esim. vienninedistämismatkalla jossakin maassa ja siinä yhteydessä on tapana esittää kutsu ao. maan presidentille vastavierailulle Suomeen. Kutsu on saatettu esittää yli 10 vuotta aikaisemmin edellisen presidentin aikana. Ja on varsin sattumanvaraista milloin ko. valtio ilmoittaa, että nyt olisi kiinnostusta tulla. Suomen tehtävä on pitää yllä suhteita kaikkiin maihin, joihin meillä on diplomaattisuhteet. Vierailut ovat osa tätä suhteiden hoitoa. Jokaiselle on jo varmasti itsestään selvyys että esimerkiksi Matti Nykänenkin presidenttinä olisi uskottavampi kuin vanha mies Sauli Niinistö!"

Kuinka paljon Sauli Niinistö vääristääkään todellisuutta ja mainostaa katteettomasti itseään printtimediassa! Koko Niinistön presidenttiyshän perustuu petokseen!

Mistä on kyse? katso taustat tästä 

https://www.facebook.com/%C3%84l%C3%A4-%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4-en%C3%A4%C...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat