Seuraa 
Viestejä45973
Yhdysvalloissa tutkijat ovat onnistuneet geneettisesti luomaan skitsofreenisiä hiiriä. Kokeissa hiiret osoittivat niin skitsofrenian psyykkisiä kuin fyysisiäkin oireita.

On se merkillistä, että kaikkea sairasta ja pahaa saadaan kehitetyksi, mutta ei koskaan tervettä ja hyvää!

Sivut

Kommentit (18)

Pentti Naumanen
Yhdysvalloissa tutkijat ovat onnistuneet geneettisesti luomaan skitsofreenisiä hiiriä. Kokeissa hiiret osoittivat niin skitsofrenian psyykkisiä kuin fyysisiäkin oireita.On se merkillistä, että kaikkea sairasta ja pahaa saadaan kehitetyksi, mutta ei koskaan tervettä ja hyvää!

No nehän on oletuksena terveitä kun syövät terveellisesti ja eivät anna pistellä mitään piikkejä itseensä. Ihan niinkuin ihmisetkin.

Vierailija

Tuosta voi tulevaisuudessa olla hyötyä skitsofrenian parantamisessa tai oireiden lievittämisessä, kun tiedetään, mikä aiheuttaa skitsofreniaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uutisessa kerrottiin, että onnistuttiin kehittämään skitsofrenisiä hiiriä. Ikään kuin tässä maailmassa ei olisi jo tarpeeksi jakomielitautia.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Mitä hyötyä olisi superterveistä, älykkäistä ja pikavauhtia lisääntyvistä hiiristä? Valtaisivat kohta maapallon meiltä ihmisiltä.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Hei, sehän olisi hienoa!

No, ensinnäkin hullulla hiirellä ei ole kovin hääppöisiä chansseja ulkopuolella labran. Kuten ei umpihullulla ihmiselläkään. Vaaraksi itselleen ja muille, joten... naps.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Samoin ne umpihullut ihmiset ovat usein töissä labroissa... oon huomannut.
Melkoisen sadistista väkeä, ainakin noissa eläinkoejutuissa tai luonteeltaan.

"Mitä etiikkaa, ei me kemistit etiikkaa tunneta." Tollasen lauseen kerran kuulin. Rahaahan ne tahkoo vaan. No, energialabroissa ja ekoasioita tutkivissa on kyllä ihan "aatteen" ihmisiä, biopuolella yleensä ei.

Ite oon vaihtamassa pikkuhiljaa esimieskoulutuksen kautta toimistopuolelle,
kemia on tylsää pitkän päälle. Nuoria se jonkinaikaa kiinnostaa, mutta vanhemmiten se tympii. Olen huomannut että kemian alan työ todellakin tympii pitkän päälle. Miten muut alalla olevat mieltä?

Ketjun alkaneessa uutisessa puhuttiin sanatarkasti, että onnistuttiin luomaan. Kemiassa ei varmaankaan luoda tietoisesti mitään. Luovat kemistit räjäyttelevät laboratorioita. Tahattomasti?!

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Pentti Naumanen
Älä nyt sentään viitsi liioitella. Ovat jo levinneet ympäristöön - kumpikin laji.

Mitä sulla on hulluja tiedemiehiä vastaan?!? *hullun kiilto silmissä*

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Yleinen kapinamieli ajaa minua kiihkeästi puolustamaan terveitä hiiriä.
En pitäisi pahana sitäkään, että ihmiset olisivat terveitä ja pysyisivät sellaisina siihen asti, kun suuri sadonkorjaaja, viikatemies saapuu niittämään omansa pois.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat