Seuraa 
Viestejä45973

Kuoritaampa yksi atomi ja katsotaan kuinka paljon siinä voi olla teoreettisesti energiaa.

mennään sinne atomin ytimeen, jossa on erillisiä energiakeskittymiä ja otetaan yksi.

Kun emme tiedä miten tiheästi energia atomien ytimissä on, niin voimme arvailla energian tiheyden kasvavan nelinkertaiseksi, aina kun menemme kyseisen energiakeskittymän "pinnalta" kohti keskittymän keskustaa puoleen väliin.

Jos menemme tästä kohdasta kohti keskustaa puoleen väliin ja energian tiheys kasvaa edelleen nelinkertaiseksi, niin silloin meillä on tietyn kokoisella alueella tilassa 16 kertaa enemmän energiaa kuin kyseisen keskittymän "pinnalla" on energiaa saman kokoisella alueella tilassa joka ei laajene tai kaareudu. Voimme jakaa matkan kohti keskustaa äärettömän monta kertaa puoliksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että voimme kuoria atomin ytimestä kerros kerrokselta saman verran energiaa äärettömän monta kertaa ja saamme aina saman verran energiaa pois tästä runsaudensarvesta.

Eli yksi kerros energiaa, niin että "pinnalta" kohti keskustaa puoleen väliin uusi "pinta" ja siitä ulospäin kaikki energia pois jne.

Atomin ytimet eivät tietysti ole tällaisia energiakeskittymiä, vaan ne koostuvat erillisistä kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä, jotka kooostuvat erillisistä kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä jne.

Onesimple

;):)

------------------------------------------------------------------------------------
Viesti
Savor

Liittynyt: 15 Maa 2006
Viestejä: 3999
Paikkakunta: Kuopio
Lähetetty: Maa Hel 12, 2007 7:26 pm Viestin aihe: Suuruudenhullua

--------------------------------------------------------------------------------

On ihmiseltä suuruudenhullua yrittää selittää koko maailmankaikkeuden alkua. Tyhjästä, laajenee laajenematta ulospäin jo olevaan tlaan, ylimääräisiä tilaulottuvuuksia, kaareutuvaa tilaa ja pimeää ainetta.

HÖPÖ HÖPÖÄ.

Katsokaa näkyvän maailmankaikkeuden tähteä ja ajatelkaa siitä ulos humahtavat fotonit astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseiksi, joissa oleva energia räjähtää eli laajenee kolmiulotteisesti koko ajan, niin että ulospäin avautuvilla energia-aalloilla on astetta pienemmän aineen kokoluokan atomien luonne.

http://www.onesimpleprinciple.com

sivuilla selitetään miten näkyvä maailmankaikkeus syntyi ja miten se toimii yhden yksinkertaisen periaatteen mukaisesti ilman että tila laajenisi tai kaareutuisi simsalapim.

Jos olet laiska ja et viitsi lukea tekstiä, niin katso suoraan videoclipsit täältä.

http://www.onesimpleprinciple.com/?lang ... 5Bvideo%3A

Savor

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat