Seuraa 
Viestejä45973

Kaksi miestä hirtetään, koska ovat "Jumalan vihollisia".

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6925016.stm

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ei vastusta, koska Sveitsi ei ole EU:n jäsen, ja sitä paitsi on suurempiakin ongelmia Suomen kanssa:

Tiedote 142/2007
24.7.2007
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin EIT on tänään antanut Suomea koskevan tuomion, jossa se katsoi, että oikeudenkäynnin kesto sekä se, että paikallinen terveyslautakunta ei noudattanut korkeimman hallinto-oikeuden päätöstä, loukkasivat Euroopan ihmisoikeussopimuksen 6 artiklan 1 kappaletta.

EDIT: maa olikin Iran

Yksikään palstalainen ei saa arvostella tätä, koska kyllähän USA:ssakin teloitetaan ihmisiä. Murhaaja tai toimittaja, sama paska eri paketissa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Epäilen, että myöskään EU tai USA ei puutu tällaiseen, koska Turkki voisi tällöin epäillä niiden tukevan kurdivaltiota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä vitsi, sait lankaan. Sveitsissä ei ole kuolemantuomiota käytössä, ei onneksi missään Euroopan maassa. USA pitäisi laittaa kauppasaartoon ja muutkin maat jossa on kuolemantuomio käytössä. Oltaisiin kyllä aika yksin.

Mutta oikeasti, miksiköhän Sveitsi ei tapa toimittajia ?

Onhan sielläkin eri kielialueita ja eri kansoja. Ei se oikeastaan eroa Iranista yhteiskuntana millään tapaa.

Joten emmekö voisi itsekin ajatella ennakkoluulottoman positiivisesti, että "hei, miksi emme tappaisi toimittajia ?". Pitääkö aina olla kaikkea uutta vastaan ? Esim osa urheilutoimittajista kannattaa vääriä joukkueita, ja kritisoivat Suomenkin valioita, mikä voi romahduttaa koko yhteiskuntajärjestelmän.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat