Seuraa 
Viestejä45973

Hei kaikki

Olen aika pettynyt palstalaisten tasoon, ja ajattelin aloittaa laillisen terrorin niitä asioita vastaan, mitä he pitävät tärkeänä. Vastaavaa hekin tekevät muita vastaan, esim eroakirkosta.fi jne.

Ajattelin valittaa markkinaoikeuteen jokaisesta julkisesta hankinnasta, millä hankitaan tavaraa tai palveluita kasvihuoneilmiön tai luonnonsuojelun tarpeisiin.

Koska jokainen tutkimuslaitos joutuu kilpailuttamaan joka hankintansa, niin tämä koskee lähes 100% heidän budjeteistaan.

Keskimääräinen viivästys on tapauksesta riippuen, muutamista kuukausista vuoteen. Jopa kynähankinnat kannattaa tehdä sitten omilla rahoilla, jos sellaisen meinaa saada.

Perustan nettiin keskuksen, joka valmentaa niitä, jotka ovat sitä mieltä, että veronmaksajien rahoilla palkatut ihmiset saisi tehdä muutakin kuin vain aukoa päätään ja haukkua todellisia työnantajiaan, eli kansalaisia. Eli joka valitus voidaan tehdä eri nimellä, joten siitä ei tule loppua. Olen mielestäni aika reilu, kun kerron tämän etukäteen, lähinnä tuc:n kaltaisille, jotka ehkä joku päivä ymmärtävät, että hommat ei edisty, jos ärsyttää ensin 90% kansasta.

Mitä olette mieltä, voisinko käyttää aikaani tämän paremmin ?
Vai voisitteko itse lopettaa vastaavan terrorin ? Luulitteko että olette ainoita, jotka osaa tehdä kiusaa ?

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos joku ei ole vieä älynnyt erota kirkosta niin se kannattaa tehdä nyt!

Ei kai kukaan enään tosissaan usko jonkun paimentaloisheimon satuihin!

[size=175:wmqriyix]http://www.eroakirkosta.fi/[/size:wmqriyix]

http://www.eroakirkosta.fi/

Miksi erota kirkosta?
Uskotko seuraaviin?

- - Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, kärsi Pontius Pilatuksen aikana, ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin, astui alas tuonelaan, nousi kolmantena päivänä kuolleista - -

- - Me palvomme yhtä Jumalaa, joka on kolminainen, ja kolminaisuutta, joka on yksi Jumala, persoonia toisiinsa sekoittamatta ja jumalallista olemusta hajottamatta. Isällä on oma persoonansa, Pojalla oma ja Pyhällä Hengellä oma, mutta Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen jumaluus on yksi, yhtäläinen on heidän kunniansa ja yhtä ikuinen heidän majesteettisuutensa. - -

Katkelmat ovat kirkkolain mukaan osa evankelis-luterilainen kirkon uskontunnustusta.

Jos katsomuksesi on toinen, kuulut siihen enemmistöön suomalaisia, joka ei usko kristinuskon perusoppeihin. Se on yksinäänkin riittävä syy erota


Maksatko?

Kirkollisveroa maksetaan seurakunnasta riippuen 1–2,25 % tuloista. Keskimääräinen vero on noin 165 € kirkon jäsentä kohti. Työikäistä kohti laskettuna vero on suurempi, 200 €:n luokkaa. Oman verosi voit laskea verolaskurilla.

Kirkollisveroa maksetaan kokonaisilta vuosilta. Eroamalla nyt vältyt seuraavan vuoden kirkollisverolta.

Tuolta voit laskea paljonko maksat kirkkoon kuulumisesta: http://www.eroakirkosta.fi/kirkollisvero

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat