Seuraa 
Viestejä5161

Suurehkossa lahtelaisessa kuljetusyrityksessä tehdyn tarkastuksen perusteella epäillään, että jopa puolet sen kuljettajista on tehnyt laittoman paljon ylityötä.

tämähän ei kylläkään kummastuta mutta uutisessa itsessään ihmetyttää turhanpäiväinen ihmettely aivan kuin asia olisi jotain uutta.

Hallitusneuvos Mikael Nyberg liikenne- ja viestintäministeriöstä toteaa, ettei kuljetusmarkkinoiden verinen kilpailutilanne oikeuta rikkomaan työaikasäädöksiä.
- Lähdemme siitä, että kyseessä on yksittäistapaus. Tapaus on vakava, mutta en voi uskoa, että näin räikeät ylitykset olisivat tyypillisiä.

ihan nyt näin valtakunnallisesti että jokainen yrittäjä antaa kuljettajien ajaa niin paljon kuin sielu sietää. suurimmalla osalla firmoista kun on perjaate palkoista että "tunti tunnista" ja tämä antaa aika hyvän syyn kuljettajalle ajaa pitempää päivää ja johtajan kääriä hillot taskuun. muistakaas se että johtajat että kuka teille osan leivästänne tuo pöytään! paras kiitos työntekijälle on se että palkkapäivänä tilille on napsahtanut "kiitoksena" ylimääräinen satanen tms. noh, se sitten siitä mutta jatketaampa toiseen asiaan joka liittyy tähän myös!

kuinkas pitkiä päiviä lääkärit tekevät? eikös heilläkin tulisi olla samanlaiset säädökset koska heillä on myös käsissään useamman ihmisen terveys ja elämä? ensin ollaan tk:ssa päivystämässä sen 8-9 tuntia ja sitten siirrytään illaksi vielä istuskelemaan yksityiseksi lääkäriksi. siinä kun sitten vielä hivenen leikkauksia harrastaa välissä niin kaikkihan on erittäin hyvin? noh, mites sitten kun väsyneenä lääkäri antaa päänsärkyyn ummetuslääkettä? no joo, saahan silläkin päänkivun pois kun se kipu siirtyy rektumiin.

itseäni ottaa vain päähän että silmätikuksi on pelkästään otettu liikenteessä olevat ammatit, ja samalla sitten vedetään nokan edestä iteltä ovea kiinni sillä ilman kumipyöriä suomi pysähtyy kutakuinkin 3 päivässä osaksi ja 7 päivissä kokonaan.

uudet digitaaliset piirturit tulevat "pelastamaan" tilannetta sillä poliisit voivat sakottaa jopa puolivuotta jälkeenpäinkin olleita työpäivän ylityksiä sekä taukojen puutteita. kuitenkin suomessa tuo sakotuskäytäntö on varsin kirjavaa ja välistä nimeltä mainitsemattomilla paikka kunnilla on tilanne sellainen että 15 min ajoajan ylityksestä on suurempi rikollinen kuin 3 romillen humallassa olia ja poliisien tulisi heti välittömästi ohjata kuljettaja tienpientareelle ja ampua siihen. (oma kohtaista kokemusta muuan vuoden takaa)

suosittelen raskaamman kaluston kortin omaavia ottamaan seuraavaksi itselleen tavan (varsinkin ruuhkaisilla teillä) että jos vähänkin hankalia poliiseja on vastassa niin ei muuta kuin ameriikan tyyliin nojailemaan vatsa autoa päin kädet niskkassa tai sitten vatsallaan kädet seläntakana makoilemassa maassa kun poliisit tutkivat papereita.

ei muuta kuin kertokaahan oma mielipide ja heittäkääpä esimerkkejä myös muista aloista joissa tehdään pitkää päivää vaikkei laki sallisikaan. tässä kuitenkin vähän purtavaa illaksi.

nimimerk. missä olisi pitänyt olla turmabussin kuljettajan kun transpointin rekan kärry viisti bussin keulaan? TAUOLLA tai juuri lähtemässä taukopaikalta jos tarkkoja ollaan

toisen polven pilkkuvirhe

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat