Seuraa 
Viestejä8643

Minusta paljon mielekkäämpää kuin haikailla takaisin Karjalaa Venäjän puolelta olisi liittyminen yhdeksi valtioksi Viron kanssa. Olisi mielenkiintoinen vesialuekin maamme läpi. Miten veli venäläinen sitten suunsa panisi? Sopiva jatkumo olisi sittemmin liittyä myös Liettuan ja Latvian kanssa.

Neuvottelut käyntiin vaan ensi tilassa josko hauskasti puhuva sukulaiskansamme huolisi meidät osavaltiokseen.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
CE-hyväksytty
mvd
Virolaiset tykkää poroista yhtä paljon kuin me ruotsalaisista.Ovat kateellisia ja ihailevat ja ottavat mallia?

Haluaisitko sinä valtioliittoon Ruotsin kanssa?

mvd
CE-hyväksytty
mvd
Virolaiset tykkää poroista yhtä paljon kuin me ruotsalaisista.Ovat kateellisia ja ihailevat ja ottavat mallia?Haluaisitko sinä valtioliittoon Ruotsin kanssa?

Ruotsi - hyi saa**na.

Kannatan, poistuisi tyhmät passintarkastusjonot maahantuloauloissa. Tosin EU voisi hyväksyä jo Viron Schengen-sopimuksen, siitä kai se on kiinni. Ja rahankin voisi vaihtaa. 100 minuuttia laivalla ja pitää olla eri raha mutta toisella puolella Eurooppaa, vaikka Kanarian saarilla käy euro, typerää. Kova inflaatio estää euron tulon ja se johtuu kovasta talouskasvusta. Euroon liittyminen kiihdyttäisi veljeskansamme taloutta.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Tietenkin tunneli ja tiiviisti paalutettu silta on rakennettava sitten. Olisi aivan oikein, että venäläisten sukellusveneitten pitäisi mennä kenkälusikoitten avulla siltamme läpi.

Mahtaisiko tunneli onnistua tunnelielementeillä? Onko pakko kairata?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Mahtaisiko tunneli onnistua tunnelielementeillä? Onko pakko kairata?
Voihan sen niinkin rakentaa, että tehdään telakalla valmiita tunnelinpätkiä betonista. Sitten sinetöidään päät umpeen ja uitetaan kohdalleen, avataan päät ja upotetaan. Liitetään kiinni edellisiin palasiin ja pumpataan käyttöosasta vesi ulos.

Nopeaa.

Täytyy vaan olla tarkkana ettei tunneli ala kellumaan uudelleen. Ja laittaa laivoille varoitus, etteivät vie ankkurilla tunnelia mukaansa.

Beringin salmeen, siis Alaskan ja Venäjän välille ollaan kaavailtu tunnelia ihan tosissaan ja matkaa on 92 km, Helsingistä Tallinnaan 84 km. Kokemusta tunnelinkaivusta Suomesta löytyy, Päijännetunnelihan on 120 km ja se on siten maailman pisin kalliotunneli. Vaikuttavaa. Sitä kautta me saamme Päijänteen vettä.

Suomenlinnaan menee muuten huoltotunneli, mutta se ei ole yleisessä käytössä. Se kai vuoti eikä ole turvallinen, vain hälytysajoneuvot käyttävät sitä. Poliiseista ei väliä .

http://www.suomenlinna.fi/index.php?menuid=63&lang=fin

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Mieluummin unkarilaisiin . Ne ovat aitoja meikäläisiä . Virolaiset ovat kaunaisia ja liiaksi ryssittyneitä . Unkarilaiset ovat aitoja . Siihen liitytään .

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat