Seuraa 
Viestejä45973

Koska itse tulee aloitettua pääsiäisen vietto hiukan varaslähtö tunnelmissa, aloitan ilottelun omalta osaltani jo tänään. Jokunen saanee munaa pääsiäisenä, joten tematiikkaan sopien hiukan horoskooppi tunnelmia. Olkaa hyvät!

Seksin jälkeen:

OINAS: Uudestaan!

HÄRKÄ: Ruokaa...

KAKSONEN: Missä kaukosäädin on?

RAPU: Milloin mennään naimisiin?

LEIJONA: Enkö ollutkin fantastinen?

NEITSYT: Ylös, lakanat on vaihdettava!

VAAKA: Pidin äskeisestä jos sinäkin pidit.

SKORPIONI: Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi.

JOUSIMIES: Soitellaan..

KAURIS: Olisko sulla käyntikorttia?

VESIMIES: Uusiks, mutta nyt ilman vaatteita

KALAT: Mikä sun nimes olikaan?

Toivotan kaikille erittäin rikasta pääsiäisen aikaa! Minä lähden Lappiin...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Mitäpä sitä suotta kursailemaan.. laitetaanpa koko rahan edestä. Olkaa hyvät!

Horoskooppi Lapin murtheella vuelle 2005

Peura (23.12.-20.1.) Solet yks iänikunen taivastelija, ootat saavasti vaikka tähet ja kuunki taihvaalta. Mitä rietasta sie siinä vielä tökötät, painu hakehman net sieltä jos halvat.
Vai ootaksie että net joku sulle raakaa kotia? Justhiisa tuomonen sie olet, ootat vain että kaikki kannethan nokan ethen. Ei kuule onnistu. Jos jotaki halvat, tehe itte!

Vesiäijä (21.1.-19.2.) Kevhäälä nämät lutraajat friskaantuvat mahottomasti ja alkavak kukkimhan ko mettäperän ämmän kukkapenkki kesälä. Rakkauen asioissa vesimiehet ouvak kyllä koko alkuvuen aika laila ulala. Jaa no vishin syksypuolela voi olla että törmäät yhtheen tyyphin, mutta ei voi sanoa varmaksi. Jos niin käypii, niin siinä sitä olhan. Palluuta entishen
ei ole.

Silhakat (20.2.- 20.3.) Sie olet aina ollu ko mikäki hökäle! Haluat lappaa omia ja muittenki asioita siinä sivussa, oli homma sitte mikä vaineski. Koita nyt tukkia lärvisti, pese se vaikka saipuala. Käytäppä vaihtheeksi enerkioitasti vaikka raha-asioitten hoitamisheen, tuomonen persaukinen ko aina olet ollu.

Pässi (21.3.-20.4.) Pässeile tämä vuosi on mahotonta hellustamista. Niinko riivattu olet, ihmettelet ittekki, mikä rietas sielä päässä surraa. Kesä ko tullee, alat kuitenki ittekki havaittehman, että taisi olla sääski. Pässit nähhään tänä vuona aina niin mahottoman maireina, että oikein sivulisia ällöttää kattoa.

Sonni (21.4.-21.5.) Sie se olet aina ko persheele ammuttu karhu, jatkuvasti on nokka huulen päälä. Ittepäinenki olet ko mahoton. No älä nyt kuitenkhan ala möökymhän, kyllä sinustaki vielä jotaki tullee. Pittää vain löytää hyvä kouluttaja tuomosele ärmätile!

Kaksonen (22.5.-21.6.) Et ymmärrä sitten milhän antaa mishän asiassa perhän, aina vain vänkäät ja piät päästi. Ei sinua kukhan tuomosena ala vahtaahman. Josset sie lopeta tuota tieraamista toukokuuhun mennessä, niin paha sinut perrii viimeisthän syksylä.

Krapu (22.6.-23.7.) Sie olet mahottoman aikhaansaapa ihminen. Missä vain sie kylälä liikukki, niin sieltä kuuluu mahoton plutina. Sinussa sitä riittää enerkiaa vaikka muilekki jaettavaksi. Jos sie jotaki päätät tehä, niin siehän sitte tehet sen. Muista kuitenki välilä löysätäkki, johan sinua kaehtiva naapurikki.

Leijona (24.7.-23.8.) Luulet olevasti kovaki poika. Ootat että kaikki mennee aina justhin niinko sie itte halvat. Ylheensäkki kuljet aina nokka pystössä. Ei kannattais: sinun työasiat alkavakki menehmän hunningole. Jos sulla on ämmä tai äijä, seki kerrää kampsunsa ja häipyy kläpitten kanssa, eihän tuomosta mulkvistia kestä kukhan. Ala jo hyvä ihminen hillittehmän ittesti!

Hieho (24.8.-23.9.) Sie olet yhtä riethaallisena ko sonniki vuen alkupuolella. Kläpikki pölkäävät tuomosta pörröä ja sukulaisekki alkava eppäilemhän, että sinua sitä on vishin pietty puutheessa juhannuksesta asti. Kessää kohen sulla kiirit kuitenki paranee. Voi hyvinki olla, että näkkyy sinuki pläsilä pikkusen ilosempi ilme, ainaki kerran.

Puntari (24.9.- 23.10.) No sie se olet aina yhtä tasanen, oikein sivulisiaki välilä pölättää. Vishin luuleva sinua joksikki tsompiksi, nulppea olet ko mahoton. Sinua ei hetkhauta, oliko pyhä vai arki, ko kaikki mennee sitä samaa rattaa. Sinun pitäis vasitenki vähän rävhäyttää. Pistäppä kunnola ranttaliksi ja katto sitte minkä näkösiksi muitten naamat mennee!

Skorppioni (24.10-22.11) Sulla piisaa vientiä: alituisheen laukot niin että ihmisekki jo ajattellee.Yritä nyt vähän hiastaa vauhtia, muuten makkaat raatona ennen kessää. Etenki niitten miespuolisten skorppioonien, joita naisleijonat ahistelee, kannattaa olla vähän pölkösilhän.

Jousiäijä (23.11- 22.12.)
Sie raukka se et hoksaa, vaikka sinua viehän ko pässiä narussa. Hymmyilet vain ja luulet että hyvin mennee. Yksinkertanen saapii olla muttei pöljä! Hunteeraa nyt hyä ihminen tilanettasti! Ota kintut allesti ja häivy ennenko kaikki mennee persheelleen!

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Huomenta Harmiton ja muu seurakunta.

Jaa, kukkimaankos sitä nyt pitäisi käydä, heh.
Vaan jo on minullakin kevättä rinnassa ja suuren munajuhlan tuntua, kun katselen meijän kuusen kylessä jollottelevaa linnunpönttöä. Siellä sinitiaispari ruokkii jo jälkeläisiään. Taitavat olla hieman etuajassa.

On noita lintuja tullu ruokituksikin koko talvi. Pulskaa porukkaa parveilee lintulaudoilla. Vaan niin pitää ollakin, kun 4 yhdeksän kilon säkkiä ovat kiskoneet auringonkukansiemeniä, ja leivänkäntyt ja pähkinät päälle.

Hiiret olivat jemmanneet liiteriin isännän työrukkasen täyteen siemeniä. Meillä on niitä kauniita metsähiiriä, eikä niitä raaski ansoittaa. Pupukin on käynyt siemeniä ja joskus porkkanoita popsimassa.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Harmiton
Sonni (21.4.-21.5.) Sie se olet aina ko persheele ammuttu karhu, jatkuvasti on nokka huulen päälä. Ittepäinenki olet ko mahoton. No älä nyt kuitenkhan ala möökymhän, kyllä sinustaki vielä jotaki tullee. Pittää vain löytää hyvä kouluttaja tuomosele ärmätile!

No mutta jotta, kun oikeeseen osuikin

Joo, kyllä ne täälläpäinkin linnut parveilee ja sirkuttaa.... Kissan roikaleet vaan pitävät huolen siitä, etteivät liian lähelle pesimään tule. Tuossa pihlajapuun ympärillä pulleat tulkut ja tiaiset kinastelevat aurinkonkukan siemenistä, ja kesän loputtua oksien alapuolella kasvaa muistoina syömingeistä komeita auringonkukkia.

Puput temuttavat toisaalla, olivat kaapineet lumen alta esiin vielä vihreää apilaa, kyllä hämmästytti, kummastutti...! Joku niistä viikareista oli riehaantuessaan onnistunut katkaisemaan verkolla suojatun kirsikkapuuntaimen, kaipa joukkiolla oli veto päällä kuka on ovelin...?

Koiria trimmatessani vein pehmeitä, lämpimiä turkiksia linnuille ja oraville pesäntilkkeeksi, saas nähdä miten kelpaavat?! Täytyy niitä pikkuisia vähän autella, onhan niistä niin paljon iloa, kun veikistelevät ja kisailevat pihapuissa.

Hyvää pääsiäistä minunkin puolestani kaikille! Pitää kai kääriä tietokoneen ympärille rautaketjua, ettei tule liikaa näitä tyhjänpäiväisyyksiä naputeltua - aurinko odottaa!

Harmiton:
Kyllä nyt olet puutteellisesti analyyssinyt puntarin: Eihän siinä ole mitään mainintaa vasenkätisyydestä, joka sentään erottaa meidät oikeakätisistä puntareista, jotka todellakin ovat nössöä sakkia. :)

Pässeillekö tämä vuosi rietastelua ja hellustelua? YES! Kylläpä minun kelpaa!
Kiireesti pitää trimmata pukinpartani ja hankkia vielä haipuku jostakin!

Terveysfasistinen rintama on saanut tahtonsa läpi alkoholikulttuurin saralla ...
Joko teilläpäin nämä varoitukset on näkyvissä ??

Varoitustekstit olutpulloihin:

Olutpulloihin tulee ensi vuoden alussa varoitustekstit

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ihmettelemään mihin helvettiin
jätit alushoususi.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että kuiskaat,vaikket
niin teekään.

VAROITUS:
Alkoholin käytöllä on suuri merkitys siinä, että näytät idiootilta
tanssiessasi.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut jankuttamaan kavereillesi kuinka
paljon heistä välität.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ajattelemaan että osaat laulaa.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että ex-rakastettusi
kaipaa kuollakseen ääntäsi aamuyöstä kello neljä

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että sinulla on
ihmeellisiä Kung Fu-voimia, johtaen siihen, että tulet itse piestyksi

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut pyörähtämään aamulla herätessäsi
ympäri ja näkemään vieressäsi jotain todella kauheaa.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö on suurin syy selittämättömiin
asvaltti-ihottumiin otsassa ja polvissa.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa aiheuttaa harhaluulon, että olet
kovempi,fiksumpi,nopeampi ja paremman näköinen kuin muut ihmiset.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että olet näkymätön.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että ihmiset nauravat
kanssasi.

[quote="Harmiton"]Terveysfasistinen rintama on saanut tahtonsa läpi alkoholikulttuurin saralla ... Joko teilläpäin nämä varoitukset on näkyvissä ??

Varoitustekstit olutpulloihin:

Olutpulloihin tulee ensi vuoden alussa varoitustekstit

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ihmettelemään mihin helvettiin jätit alushoususi.

... ja varoitus näkymättömyydestä

.. kiitos Harmiton mehevistä nauruista! (jälleen on niin, että oletan näiden - varoitusten - olevan hauskempia, jos ne saisi kuulla ... ts. en "koskaan" esim. lue runoja, mutta kuuntelen niitä sujuvasti (runoraati)).

Oikeesti.. Osalle täytyi nauraa sen vuoksi, että "kuulemisen" sijaan on tullut muutama nuoruudessa koettua omakohtaisesti.

Alkoholi on hemmetin hulppea aines

No, lauantain ratoksi laitan yhden esimerkin.. Se tulee tästä laulamisesta. Juhlittiin syntymäpäiviäni paikallisessa karaoke ravintolassa. Siinä viidennen? veisun vedettyäni totesin rammaria pyörittävälle jukalle, että nyt on sitten sellainen tilanne, että vaikka kantaisin lippuja ja lappuja minkälaiseen biisiin tahansa, niin kertaakaan et enää nimeäni kuuluta..

Hesus.. en nähnyt enää edes tekstiä.

Asiaa valaisee vielä esimerkki reilun kymmenen vuoden takaa.. Oli pojalleni iltaisin tapana soittaa kitaraa ja laulaa.. Poika oppi puhumaan ja sanoi nätisti: " Äiti.. soita vain.. älä laula" Sen jälkeen sitten vain soiteltiin

[quote="Harmiton"] " Äiti.. soita vain.. älä laula"

... mä vain laulan ... sä soitat muistaakseni pianoo? ... makeeta!

Kyllä, myös pianoa.
Raskausaikana soitin pojalleni paljon vanhan ystäväni Beethovenin Kuutamosonaattia, muiden lisäksi, mutta koska kyseinen kappale on suosikkini, sitä usein. Lisäksi oli tapana soittaa sitä tunnetilojeni mukaan toisinaan hyvin voimallisesti.. , jopa niin, että irrottelin pianosta paneelit irti saadakseni "volyymia" enemmän.
Kun sitten lapsen synnyttyä soitin kappaletta missä tahansa, missä sattui piano kohdalle, lapsi pysähtyi aina kuuntelemaan.. oli sitten tekemässä mitä tahansa.
Asia saa minut vieläkin hymyilemään.. Sonaatti oli "koskettelua" lapseeni.. Tietenkin sen tavallisen yhteyden lisäksi, jota ei voi mitenkään sivuuttaa sitäkään.

Hyvää yötä!

Musiikin vaikutusta ei voi mitenkään väheksyä. Ilmeisesti sillä on tajuntaa laajentava vaikutus. Tavarataloissa sitä käytetään tasaamaan ääniä, täydessä hiljaisuudessa pelkkä häly aiheuttaa ihmisessä ärtymystä eikä lainkaan ostoinnokkuutta.
Itselleni musiikki on erittäin tärkeä asia. Puran musiikin kautta tunnetilojani, sekä käytän musiikkia taivaallisen nautinnon tuottamiseen. On musiikkia, joka ei kulu. Musiikki luo omat kerrostumat, herättelee tunnelmia, se toimii kuin unelma...
Musiikki on subjektiivisesti koettava asia. Ehdottomasti se on avain sisimpääni.

See you again!

Jollei raamatun alkuhenkilöistä toinen olisi ollut munailottelun ystävä,
niin netti olisi jäänyt keksimättä.

Itseasiassa munailottelu pelasti rakkaan rotumme, kiitos eeva....

Harmiton
Terveysfasistinen rintama on saanut tahtonsa läpi alkoholikulttuurin saralla ...
Joko teilläpäin nämä varoitukset on näkyvissä ??

Varoitustekstit olutpulloihin:

Olutpulloihin tulee ensi vuoden alussa varoitustekstit

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ihmettelemään mihin helvettiin
jätit alushoususi.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että kuiskaat,vaikket
niin teekään.

VAROITUS:
Alkoholin käytöllä on suuri merkitys siinä, että näytät idiootilta
tanssiessasi.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut jankuttamaan kavereillesi kuinka
paljon heistä välität.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ajattelemaan että osaat laulaa.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että ex-rakastettusi
kaipaa kuollakseen ääntäsi aamuyöstä kello neljä

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että sinulla on
ihmeellisiä Kung Fu-voimia, johtaen siihen, että tulet itse piestyksi

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut pyörähtämään aamulla herätessäsi
ympäri ja näkemään vieressäsi jotain todella kauheaa.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö on suurin syy selittämättömiin
asvaltti-ihottumiin otsassa ja polvissa.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa aiheuttaa harhaluulon, että olet
kovempi,fiksumpi,nopeampi ja paremman näköinen kuin muut ihmiset.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että olet näkymätön.

VAROITUS:
Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että ihmiset nauravat
kanssasi.

Horoskoopit ja varoitus juttu ... makeeta! kiitos Harmiton makeudesta.. ja suolasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat